Nyári TCA 2010 – Lisa Edelstein #3 (friss.)

Még egy interjú Lisa Edelsteinnel, azaz Dr. Cuddyval! Ezúttal csak szöveges formában. Mondanom sem kell, hogy spoileres, ahogy az eddigi interjúk is.

Frissítés: Videó az interjúról, plusz egy kérdés fordítása (ami a cikkből kimaradt).

Lisa Edelstein: Dr. House nagyon szexi mint barát

Írta Matt Webb Mitovich
Összejönnek vagy nem jönnek össze? Most ez a nagy kérdés a “Doktor House”-ban, miután az évadfináléban Dr. Morcos (akit Hugh Laurie alakít) és a főnöknője, Cuddy végül ugyanarra jutottak, amit a nézők már évek óta tudtak: jobb nekik együtt, mint külön.

De vajon hogyan fog működni ez a munkahelyi románc? A szerelmes House lehet ugyanaz a House, akit megszeretünk? A Fox hétfői partijának vörösszőnyegén Lisa Edelsteinnel beszélgettünk arról, hogyha orvosost játszik House-szal, az jó ötlet-e.

» Mit kezdjünk azokkal a paparazzi képekkel, amin Hugh Laurie-val enyelegtek a parton mint House és Cuddy?
Hugh-val elszöktünk Malibura egy titkos randevúra, de mivel nagyon hiú vagyok, vittem magammal egy egész világító-stábot.

» Jól mennek majd a dolgaik az új évad elején?
Jól mennek. Esélyt adnak ennek a kapcsolatnak. Vannak problémáik, de eddig jól elvannak.
» Milyen ő barátként [mint “fiúbarát”]?
Szexi. Egy szexi barát. Okos és szexi. Különben Cuddy miért lenne vele?

» [A sorozat készítője] David Shore elmondta, hogy az első epizód 20 perccel a finálé után kezdődik. El fogjuk őket kapni, amint épp “egy szinttel feljebb lépnek”?
Lehetséges, lehetséges…

» Említenek majd egymásnak olyan mondatokat, hogy “Ez olyasmi, amiről mindig is tudtam, hogy egyszer meg fog történni”?
Szerintem mindketten így éreznek. Arról beszélgetnek, hogy mindig is mély kapcsolat volt közöttük. Ez csak egy előrelépés ebben a kapcsolatban.
» De kérlek erősítsd meg, hogy House-nak és Cuddynak sok piszkálódó jelenete és találkozása lesz!
Ez így van. David olyan epizódokat írt, amelyekben a történet szerint a kórházban olyan dolgokkal foglalkoznak a kapcsolatuk miatt, amivel a nézők a való életben. Erre szükségük van; szükségük van, hogy néha egymás torkának essenek. Szóval küzdenek, hogy megtalálják a szilárd talajukat és, hogy emlékezzenek arra, hogy milyen viszonyban vannak a munkahelyen.

» Cuddy boldog?
Szerintem most, igen. Mindketten szívesen vannak ebben a kapcsolatban.

» És színésznőként izgatott vagy, hogy most ezt játszhatod?
Nagyszerű érzés. Hetedik éve csináljuk a sorozatot, és ez egy nagyszerű történetszál, és imádom a munkatársaimat. Ennél boldogabb nem is lehetnék!

Nemsokára jön: a “House” vezető producerei, David Shore és Katie Jacobs az új évadról és egy új szereplőről beszélnek. És Jesse Spencer is betekintést ad Chase “szerelmi” életébe.

[Fancast]

» Beszéljünk Amber Tamblyn karakteréről: Cuddy hogyan viszonyul ahhoz, hogy House felvesz konzultánsként egy még nem végzett orvost?
Ami azt illeti… Igen, Cuddy azt akarja, hogy House vegyen fel egy női orvost.
» Valami per miatt? [Diszkrimináció – csak férfiak vannak a teamben, vagy valami ilyesmire gondolhatott a riporter]
Nem, csak miután Tizenhármas elment egy időre, Cuddy úgy érzi, hogy kell egy nő a csapatba. Szóval House-nak ezen húzása az egyik erőfeszítése arra, hogy egy női orvost találjon.

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..