Nyári TCA 2010 – Katie Jacobs interjú

Interjú Katie Jacobsszal, a sorozat (egyik) vezető producerével. Videó, fordítással:

» Most, hogy végre Cuddy és House együtt van – ez olyasmi, amit önök (írók, producerek) már régóta lehetővé akartak tenni. Most izgatottak, hogy tényleg megtörténik?
Ki kellett érdemelnünk. A kezdeti években House függő volt, múlt évben már kijózanodott. De attól még, hogy józan volt és egyedülálló, az nem jelentette azt, hogy Cuddy is elérhető volt. Neki el kellett jutnia arra a pontra, hogy akkor nem tud továbblépni az életében, hacsak meg nem próbál House-szal lenni. Mindig is szerette House-t. De vajon lehet igazi kapcsolatot folytatni House-szal?

» Olivia mennyi ideig lesz távol?
Nem fogom elárulni, mennyi ideig lesz távol.
» Miért nem?
Mert az a történettől függ. Nem úgy van, hogy vannak azok az epizódok, amelyben Olivia nincs ott és Amber [Tamblyn] ott van, és mikor Amber elmegy, Olivia rögtön visszajön. De mikor visszajön, az nem olyan lesz, hogy beül az irodába és differenciáldiagnózisokat csinál – mintha ‘mi sem történt volna. Leszámítva azt, hogy már nem forgatja tovább a “Cowboys & Aliens”-t. Megvan az igazi oka annak, hogy Tizenhármasnak miért kellett elmennie és távol lennie egy ideig: ez meglepő és szaftos és ezáltal jobban megértjük majd a karakterét.

» Úgy hallottam, hogy Chase igazi playboy lesz az évadban.
Ezt ki mondta önnek?
» Hát, a fickó, aki Chase-t alakítja.
Nehéz… mármint, mit mondhatnék? Chase egy playboy: sok mókában lesz része, most szingli, sok éven át egy bonyolult kapcsolatban volt… Nem akarjuk, hogy szórakozzon?
» Talán lesz egy fiatal orvostanhallgató House teamjében, akinek tetszeni fog Chase.
Nem tudom. Talán lesz.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .