Nyári csevegő

Láttam, milyen jól elbeszélgettek a kis Csevegőben, és fel is vetettétek, hogy nem lehetne-e ezt valami nagyobb ablakban folytatni. Hát, íme, ebben a bejegyzésben hozzászólások formájában ezt megtehetitek. Regisztráljatok az oldalra, ha még nem tettétek meg, hogy könnyebben menjen a hozzászólás!
Persze sajna nyomogatni kell az F5-öt (Frissítés), hogy megláthassátok az új kommenteket. De legalább átláthatóbb az egész.

Ó, igen, azt nem mondtam, hogy itt próbáljatok spoilermentesek lenni, és az új promóval kapcsolatos véleményeket abba a bejegyzésbe kommentelni.

Alapjáraton legfölül van a legújabb hozzászólás, de, ha megnyomjátok a “Show all”-t (“Mutassa az összeset”), akkor láthatjátok az összes eddigi hozzászólást ehhez a bejegyzéshez. Ott viszont legalul van a legújabb komment.

Ha valami konkrét kérdésetek/kérésetek van, azt itt tegyétek fel, mert azt tuti megkapjuk, mi szerkesztők, a hozzászólásokat meg nem mindig tudjuk követni. 🙂

Csatlakozás a társalgáshoz

10715 hozzászólás

 1. Ma arra keltem, hogy nem tudok aludni… Rádiót hallgattam és csupa Rékás szám ment 😉

  Hű, a tali jó ötlet, nálam csupán most az a bibi, hogy nem lesz egy fityingem sem… Pedig ez a szentendrei cucc tök jó lenne. Bár valószínűleg egy júli második felében lévő hétvége jó lenne.

  Ma Mamim nővéréhez megyek és szerintem szét fogom röhögni az agyam. Szerintem csak este kerülök elő.

  Addig is legyetek jók és hajrá Lilla!!!!

  1. Hú basszus… az még lehet menne… nem tudom.

   De időben szóljatok, ha akartok megint vmi ilyentet, mert akkor nekem szervezkednem kell!!!

   Értsd anyámat meg Klaudiát megbűvölni… 😛 Mer’ hát új kecó, és ez igazából az övé, szal jobban kell viselkednünk, mint a múltkor! ;P (Emlékeztek a dühös nénire???? 😀 )
   (Meg akkor azt úgy kell, h Tesó a mi dolgunkkal se ütközzön… 😛 )

 2. hey guys
  Én nyaralok júli 9 és asszem 22 között valamikor. Még nem tudom pontosan. Amúgy támogatom egy tali ötletét!

  Tegnap voltam évzáró szolfézs-összhang bulin, és barátnőm nem vigyázott a cigijével, olyannyira, hogy mellettem állt és ráégetett egy cigivéget a kezemre. Áúcs. 🙁

  Elrabolt az érettségi-tancimanci, majd jövök. 🙂

  Happy Bday Mr. Yaitanes 😀

 3. Hát egy talinak én is örülnék, de nálam a júliusi időpontok eleve ki vannak lőve. Majd valamikor máskor akkor… de remélem, ti összejöttök valahol. 😉

  Hát a nyelvvizsga… naszóval… Szerintem nem lesz meg, de egyáltalán nem vagyok csalódott, mert egy csomó mindent értettem, mármint a szövegeket, és erre tök büszke vagyok. :nyelv: Csak maguk a feladatok voltak kissé izééé érdekesek… 😐 És mivel ott az egyiknél betippeltem, a másiknál meg nem értettem minden kérdést – sztem nem lesz meg. A levél meg… az is érdesek volt… a végén már a f*szpm se tudott 2×200 szót írni… tisztára kiégett már az agyam a végére… :iconlol: Ja, és nem is levelek voltak (kapják be), hanem az egyik email, a másik meg ilyen forumos hozzászólás… pff… 😐

  Na hát ennyit erről. Majd legközelebb (ami talán következő életembe lesz). :mrgreen:
  Csocsi! :csok: :csok: :csok: :csok: :csok:

 4. Lilla, nem olyan biztos, hogy nem lesz meg! Még ne add fel a reményt :vidor: !

  Áááhh.. nehogy már ne jöjjön össze egy tali.. :szomoru: :szomoru:

  Tényleg, Christine, te mikor szóbelizel? Lehet hogy már kérdeztem, de nem műkszik a memória-merevlemez 😕

 5. Hali!

  Ági ide irányított, mert, hogy itt szerveződik, valami nyári tali. Ilyen House központú. 😛 Szívesen segítek a szervezésében, mert mi is gondoltunk rá páran. 🙂 Régiek közül csak emlékszik rám valaki, tehát tudja, hogy nem most regeltem és csak írogatok. 😀 Tehát akkor, mit is gondoltatok eddig? 🙂

 6. gaaaaaaah túlvagyokkk rajtaaaa. töriből sikerült azt húzni, amit akartam (mivel tudtuk, hogy sorrendben lesznek a tételek 😛 ), magyar.. az nem lett nagyszám, de 7 pontot csak összeszedtem, ami a 4-eshez kell, úgyhogy király :mrgreen: :mrgreen: mostmár freeeeeeeedooooooooom :vicodin: :vicodin: :vicodin: :vicodin:
  (ja amúgy öh töriből nem lennék meglepődve, ha maxpontos lenne.. :D)
  edit 16:32 -feltételes mód + kijelentő mód= MAX PONTOS TÖRI SZÓBELI BASSZAMEG :’DDD –> fuckyeah 466 pont a felvételin 😀

  1. Gratula Krisztiiii!! :leborulos: :leborulos: :leborulos:
   Élvezd a nyarat!! :iconlol:
   És gratula Lionak is!! 😛
   Palántaaaaaaaa!! :sziv:

  2. Whííííííííííííííí szabadsááááááááááág!!! 8) 8) :sziv: :sziv: egyeseknek… 🙂 na majd csütörtökön!
   Gratulálok itt is, szép volt. Mit húztál?

  3. a tanárok nótáját 😀 viccelek 😀 töriből nácizmus (aki emlékszik, ősszel civilből miből vizsgáztam és kaptam szintén 100%-ot meg dicséretet, az kap egy pirospontot. visszakeresni nem ér természetesen :P), irodalom krúdy szindbád novellák, nyelvtan a nyelv mint jelrendszer (blöee) am köszike 🙂

  4. :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: Én megmondtam 😛
   Az irodalom tételed én még hírből sem hallottam, de a nyelvtan az hivatalosan is szar 8)
   Amúgy nekem azt hiszem 444 pontom volt 😛

   Lio ez :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: neked is jár!!!

   Maszat: :sziv:

  5. 444? na haggyál 😀 igen igen, te megmondtad, mindig ez van.. 😀 ja, sajnos én hallottam róla, mi több, túl közeli kapcsolatba kerültem vele >< örülök, hogy egyetértesz, én is hasonlóképpen jellemeztem xD

  6. Én is gratulálok, és akkor egy kis hajlongás, ha már ezt kéred: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos:

  7. Azúgy aranyoska :DDD
   Mivel hasít a netem, nem tölti a smiley-kat de azért hajlongok énis xDD
   És gratulálok ittis! 🙂 <33333333333333

 7. Hey nyöcsö!
  Hivatalosan is kijelentem, hogy erős kukachiányitiszem van, szóval légyszi, gyors kukactalirint kérek!!! Help! *nagyon kétségbeesett tekintet*
  És bakker, h milyen nagyon okosak vagytooook! Én vagyok a legbüszkébb anyuka a világon. És Orikaaaa, zseni vaaagy! És annyi pontom nekem még álmomban se jelent meg, mint amiket ide írtatok…na jó ez magán ügy és agyi kapacitás hiány! :nevetos:
  Öööö nem tom mit akartam még…holnap állásinterjú féleségem lesz…
  Ööö hiányoztoooooooook!
  off

  1. csatlakozom, nekem is marha nagy kukachiányom van, amit sürgősen kéretik orvosoltatni! 🙁
   jaj Anyuci, adok neked 20 pontot, oké? :vidor: :csok: sok sikert az állásinterjúra. tudom, hogy mindenkit lehengerelsz majd 8)

  2. Hát hallod 20 ponttal már benn lennék… :/
   Am ilyen irodai munka elvileg… multinacionális cég összetett irodai feladatokra keres munkatársat. Remélem én leszek a munkatárs! 😀

  3. Nem baj Fille, tudod minden okkal történik! Meg van az oka annak, h most nem jutok be sehova! 😉
   És túl az “állásinterjún”. Zepter, mint kiderült, de nem házalás. Péntek, hétfő képzés, aztán kiderül, h a temérdek jelentkezőből benne leszek e abba az 5-6-ba akit felvesznek először értékesítő asszisztensnek, majd értékesítő lesz belőle. Magyarul kamatoztatom 2 év alatt szerzett kommunikációs tanulmányaimat és belekezdek a hazudozás műfajába! :iconlol: (remélem!)

 8. Háj! És jó reggelt! Hát itt egy emberi roncs jelentkezik… :nyelv: Totál ki vagyok, azt sem tudom, ki vagyok…
  De akkor itt is ezerrel gratulálok Krisztinek és Berninek!!! Mindkettőtöknek: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos:
  Betty, sztem tuti benn leszel. 😉 Úgyis ledumálsz mindenkit a lábáról… 😀
  Nem tudom, mi van velem, de asszem a mai össz programom az lesz, hogy megnézem a HP7-et… (vagy vmelyik másikat) :iconlol: Többre nem futja az agyi kapacitásomból.
  További szép napot Kukacok! :vicodin: :sziv: :sziv: :sziv: :vicodin:

 9. Halló!
  Most megyek le Balatonra nyaralás szándékával, jaj olyan jó lesz! 8)
  És viszem magammal a gépet is, szóval nem szabadultok meg tőlem egy percre sem! 😈 :iconlol:

  És amit még akartam: jó filmnézést Lilla! 😉

  Na most már tényleg megyek, páá! 😛

 10. Bemegy a 12.B a terembe, elnöknéni szigorúan feszeng, de egy kínos szünet után belekezd a beszédébe. Nos mivel kaptunk ilyen érettségi tájékoztatót, és azon az volt, hogy 23-án leszek, hát nem idegeskedek, csak sajnálom a névsor első 4 emberét, akik most mindjárt 8-kor kezdenek. Ig. helyettes hivatalosan is bejelenti, ki az első 4 ember, és én már látom magam, ahogy otthon szépen ismételgetem a tételeket. “Tehát, akik itt maradnak: X, Y, Z, Puskás.”
  😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯
  Na várjuk csak egy pici pillanatot. Ők most.. azt akarják, hogy.. én.. oda.. szóval hogy… leüljek.. és… beszéljek… okos dolgokat… a… hogy miről is… hogy én most.. háháháháhá komolyan?.. á dehogy.. lehetetlen. WTF?

  Gyerekek, nem fogtam fel. Lemerevedtem, megállt a szívem, sírtam. Szipogva húztam ki a magyar tételemet. Én akkor ott meg voltam győződve róla, sőt 100%-ig biztos voltam benne, hogy álmodom. És emlékszem, hogy talán röhögtem is, mikor bementem. Aztán próbáltam kivenni a tanárok alakját a homályból, ami fátyolozta a szemem.
  Kemény 2 óra következett. Végén kiderült, hogy csak tájékoztató jellegű volt (valaki benyögte,hogy csak “illusztráció” 😀 ) a szóbeli dátumkiírás. De hát nem volt mit tenni, kínkeservesen elmakogtam Csehovot, Károly Róbertet, meg a szövegkohéziót. Nem kívánom senkinek. Vége. ROHADTUL VÉGE VAN ÉS MINDJÁRT MEGŐRÜLÖK!! köszönöm, aki gondolt rám, kellett ahhoz, hogy helyt tudjak állni ilyen szituban. :sziv:

  1. Le a kalappal Detti, és persze gratula!!! Hatalmas lélekjelenlétről tettél tanubizonyságot…de megérte!! 😛
   És akkor te is élvezd vééégre a nyarat!! Jó pihit!

  2. Ó istenem, ez mekkora kibaszáááás… 😯 Márbocsánat… :dobbent:

   Dettimetti, nagyon nagyon NAGYON ügyes vagy, hogy ezek után megcsináltad és sikeresen túlélted a vizsgát!!!!!!!!!!! Büszkék vagyunk rád mind!!! :sziv: :sziv: :sziv: Óriási gratula!!! :leborulos: :leborulos: :leborulos:

   És most akkor itt az ideje végre fellélegezni és pihenni és kiverni a fejedből az a sok butaságot, amit az érettségi miatt bele kellett tuszkolnod… 😛 :csok:

  3. Úristen Névrokonkááám! Ez rohadtul nem volt amúgy korrekt, de te iszonyatosan ügyes vagy! Gratula neked, és nézd pozitívan: vééééége! 😉 :sziv:

  4. uff jólkicsesztek veled :S nálunk is volt vki, aki meg volt győződve, hogy ma lesz, de tegnap volt és elkapta a sírógörcs.. de a lényeg, hogy túl vagy rajta :vidor: :csok:

  5. OFF! Te jó ég Vackor, ez nem volt semmi!!!! De jössze egy pacseee-val mert én is Károly Robit húztam 😀 Engem üldöz az ipse mert idegenvezetés vizsgán is melyik szobrot kapom a Hősök terén? Naná hogy Robit meg a fiát.

 11. Oh jeeee, vicces volt a mai magtud! xD A felét IQ-ból meg lehetett oldani, a másik feléhez meg egy Nobel-díj is kevés lett volna… 😛
  De utána elmentünk a Fórumba, és tök jóóó, vettem a baglyos fülbevalómhoz baglyos nyakláncot! ^^ 😀 Már olyan rég kerülgettem és mondogattam, hogy neeeem, nem kell az neked, majd ha lesz macskás, veszel olyat, de basszus, olyat meg egyszerűen nem találok! xD Szóval a kisördögre hallgattam és megvettem! 😛 Rossz vagyok… ;D

  1. Az milyen hogy az IQ-t automatikusan ájkjúnak olvasom… wháh.
   Néha a kisördög is tud valamit! 😈 Láttam múltkor egy ooooooooolyan jó macskás fülbevalót! Lila volt, de kéken fénylett… :sziv:

 12. Ti vagytok a világ legédesebb kukaccanattjai :leborulos: :sziv: Tényleg kib*szás volt. Na de holnap bizi, meg bankett, ne várjatok 😀

 13. na ő érettségi bizi, bankett pipa. akit érdekel a végeredmény százalék szerint növekvő sorrendben: matek 61% magyar 80% olasz (E) 82% töri (olaszul) 95% angol 98% civilizáció (olaszul) 100% (gyéká egy négyes meg öt ötös :iconlol: ) ebből a fele már megvolt, illetve már a matekot is tudtam ugye. meg a törit 2 napja 😛

  1. Túl jó vagy. 😀
   Amúgy még jó hogy írtad hogy egy 4-es meg öt 5-ös mer én gyökér vagyok. :’)
   Amúgy mostakkor hávááj van, mi? 😛

   Amúgy így írtam még múltkor csak túl gyors a net ahhoz hogy elküldje.. ^^ -.-”

   Szóval Bettynek meg Gabinak és Rékának mondtam hogy ottvoltam a közeletekbe. 😀
   Vagyhát Cegléden de na. 😛
   Jaééés a tali. 😀
   Már nekemis nagyon kukachiányom van! *_* <3
   Az majd enyhül valamikor remélem, de Ti meg ne nagyon panaszkodjatok, vmelyik hétvégén úgyis lesz egy tali pesten, nem? Legalábbis ahogy olvastam itt Orsit. Meg így titeket.
   Én meg majd reménykedek hogy Szoboszlón is lesz vmi idén. *-* 🙂

   ANYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
   MUSZÁÁÁÁÁÁÁJ
   LÉGYSZIIIIIII
   *___________________________*
   Addig nem hagylak békén, csakúgy mondom.. 😛 :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:

  2. Ász vagy Christine! :mrgreen: :leborulos:
   Tudom, hogy mondtam, hogy nem jövök ma, de mégis jöttem. Hiába, missing kukactársaság :sziv:

  3. Te mér nem alszol ilyenkor? xd
   Nem mintha baj lenne hogy fent vagy, csak kérdeztem. 😛
   További információk a taliról? xd Vagy csak annyi, hogy kell? :’D 😉 <3

  4. Eddig aludtam,(:mrgreen:)szóval csak most tudok írni, de azért gratulálok, szuperügyes vagy! :leborulos: :leborulos: :leborulos:

  5. ÁHÁHÁÁÁÁ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Te aztán tudsz pengetni, hallod, csáje! Ez állati jó eredmény! Annyira de annyira büszke vagyok, hogy húúúúúúúúúúúúúú……… :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:

   Kisded! Nyugi! xDDDD :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:

 14. Szevasztok! :sziv:
  Érett Vackor vagyok háhá :mrgreen: :mrgreen:
  matek 54%
  töri 80%
  magyar 66% 🙁
  német 95%
  ének 91%
  Slussz. Hát így működtem. És most minden nagyon hiányzik a suliból. Az egész… 🙁 😥
  Bankett megvót, fincsi vót. Utána afterrr!! 😈
  legyen szép napotok 🙂 cuppantás

  1. Fantasztikus vagy, Dettimetti!!! 😯 :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos:
   Képzeld, anno a matekom nekem is pont ugyanennyi lett! 😀
   Mindketten nagyon szépen teljesítettetek, és igazán megérdemlitek, hogy itt hajlongjunk előttetek!! 😉 Tök büszke vagyok rátok! :szivecskezo:

  2. Ó igen, Dettimetti ezt te is nagyon megérdemled!!!
   :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos:
   :sziv: :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:

  3. Akkor tőlem is: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos:

 15. milyen igaza van Lillának, elfelejtettem hajlongani :O elnézésedet kérem Dettimetti és engedd meg, hogy ezennel pótoljam :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos:

 16. Juj :sziv: :sziv: :sziv: imádlak titeket! :leborulos: Nagyon köszi 😛 Hát igen, igazi hősnek érzem magam. 🙂 Meg szerénynek.
  És akinek kell szurok, vegyen csak, én már felszabadultam a nyomás alól (persze hogy mondhatok ilyet, most jön a neheze, ama bizonyos nagybetűs ÉLET). Szóval tonnnányi szurok ingyen elvihető :mrgreen:

  54% és Károly Róbert. Megjegyeztem Lilla, Viki 🙂

 17. ÚRISTEEEEEN! Hiperszuperzsenik vagytoooook! Névrokonka és Fille iszonyat büszke vagyok rátoooook!!! Ezt mind nektek: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: Na meg még hozzá ez: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok: :csok:
  És képzeljétek! Beléptem a dolgozó nők táborába! Jelentem holnaptól értékesítő asszisztens vagyok a Zepternél! 😀 (jah am ettől függetlenül csüt még lesz egy állásinterjúm, hátha az biztosabbat ad :nyelv: )
  És Kicsiláááány! Hát itt voltál a közelembe??? Éreztem ám! Legközelebb gyere Szolnokra! 😀 :sziv: :csok:
  Szeretés van és kukachiány és talit hétvégére szervezzük please, és a közeljövőbe! Csóóóóók! :sziv: :csok:

  1. Nagyon ügyes vagy Névrokonkááám!!! :sziv: :sziv: :sziv:
   Ezek szerint mégsem kell megreggeliznem a Zeptereseket… 😛

 18. Na hali!
  Nagyon ki van itt halva minden… 🙄
  Tessék írni, akármit! Csak történik valami említésre méltó így nyáron.
  Csak, hogy jó példát mutassak, írok én is: a mai napom fénypontja az volt, hogy én főztem. Mondjuk csak zacskós levest, ami nem nagy szám, de tőlem ez is sok. 😀

  1. Gratulaaaaaaaaaaaa itt is.. 😛
   Na és neked is Viky, mert ez az első lépés….nekem is így következtek…virsli, zacskós leves…hajráááááááá!!
   Ja és fontoooooos: <3

  2. Én is gratulálok! 😉 😉 😉 :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos:

   Hát, igyekszem, több kevesebb sikerrel. Tegnap mondjuk összejött a milánói makaróni, de az segítséggel. 8)

 19. Na heló, nép!
  Visszazötykölődtem Olaszországból, szétsültem, megfőttem és elolvadtam. Egy életre elég volt az dél-olasz mentalitásból, és hogy miért, azt akkor fogjátok megérteni, amikor egy nagy autóval körbekocsikázzátok Rómát. :mrgreen: Amúgy jó volt 😀
  Christine, neked külön van egy meglepim, de még várnod kell rá! 😛
  Remélem mindenkinek szuperül telik a nyara!
  Csácső

  1. phejj a délolasz mentalitásról elég hosszú előadást tudnék tartani asszem xD az olasz közlekedésről is hasonlót lehetne, csak abból nincs tapasztalatom 😀 lfblsfs Dettiii nem kellett volna de miaaz? *__*

  2. Szijja Detti!!! Dáájóó, hogy megjöttél! :vidor: :vidor: :vidor:
   És *irigy* *irigy* *irigy* :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Én azért szeretem Olszo.-t, bár tény, hogy néha nehéz elviselni őket, főleg, ha csoportosan vannak. :mrgreen:
   Nekem olyan “szuperül” telik a nyár, hogy ihajj… Már másfél hete dolgozom, ami két dolgot jelent: félhulla vagyok, és valamelyest megdagadt a pénztárcám. 😈 :mrgreen:

  3. Türelem talit terem, kedves Christine! :mrgreen: :mrgreen: bebebeeeee :mrgreen: már csak hármat kell aludni!
   Nem olyan nagy dolog egyébként, sőt.. de eszembe jutottál róla és.. na mindegy, majd.

   Hát nem tagadom, felemelő érzés volt napfelkeltét nézni a tenger horizontján, ezt a részét én is szeretem Olaszo.-nak. Meg a pálmafááák! Meg a cuki akcentusuk mikor angolul beszélnek! 😀 besz*rás 😀
   Na de egy hét bőven elég volt!

 20. hali!
  látom dínóság van itt eléggé.. (hehe dínóság, értitek)
  tessék elképzelni hogy találkoztam orsival ^^ másfél kemény órára, de na! 😀 veszprémben, utcazenén. aha.
  csók

  1. Géza, leesett!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nagyon fáradt vagyok, mert tényleg csak most esett le… dínóság, ez jó… :meno: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos:

  1. Tök jó! Mondjuk a zene vége le lett vágva a szó közepén, de emellett tetszik a koncepció. Ha jobban becímkéznéd meg beszédesebb címet adnál a videónak, akkor megtalálná más House-fan is. 🙂

  2. Az az igazság, hogy kicsit elkapkodtam a feltöltést de ez az első House-os videóm, szerettem volna véleményt olvasni róla, és hát ez a legjobb hely hozzá 😀
   Ha hazajövök felteszek egy cizellált változatot is.

  3. Ne add fel az a lényeg 😀
   Mikor én kezdtem, ennél sokkal sokkal rosszabbul ment 😀
   Ha profi videókat akarsz csinálni akkor kezd a Sony Vegassal, a Premiere Pro-t nehezebb megtanulni. De igazából a lényeg, hogy mikor elkezdesz egy videót, legyen elképzelésed róla, hogy mit akarsz, ne vágás közbe találd ki.

 21. Majd, ha mindenki látta az utolsó részt és nem lesz senki számára spoiler veszély 🙂
  Amúgy pl. itt is lehet csevegni, oldalt kiírja, hogy mihez szóltak utoljára hozzá, nem értem, sokan miért csak a chatbe tudnak írni…

  1. Ha jól tudom az elmúlt 1-2 évben, a felesége már vele élt LA-ben, mert Hugh túl szabad volt előtte 🙂 Szóval én nem hinném, most a turnéja alatt is folyamatosan megy vele mindenhová!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .