“Nurse Jeffrey” – 1. rész

Emlékeztek még Nurse Jeffrey-re a 6. évadból? Aki követi az axn-es ismétléseket, annak még friss az ápolóval való megismerkedés élménye. A csatorna van olyan jófej, hogy minden héten felrak egy minizódot a karakter köré felépített minisorozatból. Természetesen magyar felirattal.

Annó ezt a leírást kaptuk a minisorozatról, illetve megcsináltam az angol és a magyar feliratot az első részhez.

Íme a karakter rövid története, az előzetes ill. az első epizód:

House végre megkapja a magáét?

Egy új, humoros websorozattal bővül áprilistól az AXN Player kínálata. A Dr. House-ban megismert Nurse Jeffrey Sparkman bosszút forral a mindenki életét megkeseríteni próbáló doki ellen. Rá akarja bizonyítani, hogy gyógyszereket lop a kórházból saját felhasználásra. Nagy bánatára ehhez nem sok segítsége akad.

A Patrick Price által megformált karakter, Nurse Jeffrey néhány pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe. A Princeton Plainsboro Kórház történetében ő az első szereplő, aki szembe mer szállni a pokróc House-szal.

Patrick Price eredetileg modellként került a showbizniszbe, majd néhány független filmes szereplés átcsábította a filmszakmához. Németországból származik, de pályafutása hajnalán lakott Milánóban és Párizsban is. Jelenleg Los Angelesben él, és filmes karrierjét egyengeti.

A tizenhárom epizódnyi dokumentáció a bosszúhadjáratról április 29-től az AXN Playerben!

[axn.hu]

Nem lehet beágyazni a videót, de itt megnézhetitek az első epizódot.

Mi a véleményetek? Láttátok már ezt a sorozatot?


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .