A folytatásban találtok pár linket, ahol nézhetitek az utolsó epizódot (meg a Visszatekintőt, éjjel 2-től).

Frissítés: a Visszatekintőt és a 8×22-t megnézhetitek beágyazott videóban.
Frissítés2: a Visszatekintőt (Hattyúdal) és az utolsó epizódot (Mindenki meghal) megnézhetitek magyar felirattal a bejegyzés végén.

Ezen a két linken tudtátok élőben nézni az utolsó epizód amerikai vetítését:

 1. Stream1
  A lényeg, hogy kattints rá a lejátszásra, majd pedig a felugró ablakban kattints a “Continue”-ra és utána a “Skip Ad”-re, aztán csukd be ezt a lapot és az eredeti lapon, ahol a videó volt, nézd műsort! Ha szünetet akarsz tartani, akkor a némítás (hangszóró) gombra nyomj, ne a stop-ra, mert ha már egyszer elindult a stream, akkor azt ne bolygasd.
 2. Stream2
  Várd meg, míg a visszaszámláló 0-ra ér, aztán kattints a “Click here to watch the stream”-re! Majd pedig a “Stream2”-re! Ne állítsd le a lejátszást, ha egyszer elindult. Maximum vedd le a videó hangját, ha reklám van.

Hozzászólásban kommentelhetitek az epizódot (F5-tel lehet frissíteni az oldalt az esetleges új üzenetek megtekintéséhez).

Ha az alábbi videók valamelyikét meg szeretnéd nézni, írd be a képen látható szavakat (kis- és nagybetű nem számít), azután Enter. Utána kattints a lejátszás gombra. (Aztán lehet, hogy még egyszer rá kell kattintani.)

Visszatekintő – Swan Song (Hattyúdal)

8×22 – Everybody Dies

Visszatekintő (Hattyúdal) – magyar felirattal

8×22 – Mindenki meghal – magyar felirattal

Ha még nem láttad az utolsó részt, óvatosan olvasd el a hozzászólásokat (vagy inkább ne), mert hátha valaki lelövi a poént.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

38 hozzászólás

 1. Kicsi off, mivel nincs csevegőfal (grr): Ági, mi lesz a finálé után a honlappal? Bezár a bazár? Vagy más tematikával folytatni fogod?

  1. És az van a csevegő helyére írva, hogy “ha tőlem (a szerkesztőtől) kérdeznétek, írjatok a Kapcsolatnál”. 🙂
   Nem zár be az oldal. A sorozat színészeinek nem ér véget az élete meg a karrierje. Szerintem lesz, miről írnom. Ráadásul a tv2-n még fél évig eltart a sorozat, meg a többi csatornán is ismételnek a végtelenségig.

  1. Igaz. Biztos másban is felmerült a kérdés. Régebben már válaszoltam is rá az általad is említett csevegőben (ahol ugye az írás is elszáll, hiszen a régebbi üzeneteket nem lehet visszanézni). 🙂

  1. FMartea azt írta, hogy a Visszatekintőt is feliratozni fogja. Beszélj vele, hogy osszátok föl a dolgokat. Ne dolgozzatok fölöslegesen, párhuzamosan, nem?

 2. én az elejéről sajnos lemaradtam, illetve a visszatekintőről is, de mostmár nézem 🙂 kíváncsi vagyok, mi lesz a vége…

 3. hát, végülis egész jó lett, olyan House-os végnek lehetne nevezni… 🙂 köszönöm a linkeket 🙂 kár, hogy ez volt az utolsó House… 🙁

  1. Irigylem azt, aki annyira jó angolból, hogy meg tudta nézni tegnap az utolsó House-t. Mi, a többi földi halandó még kénytelen várni 1 hetet, mire lefordítják. Amit amúgy köszönök mindenki nevében 🙂

  2. Nem tudtam, hogy jól tudni angolul isteni kiváltság. 🙂 Amúgy így a vége felé ritkán kellett egy hetet várni a magyar feliratra.

 4. Lehetek őszinte? :/ Annyira nem volt jó. Persze, az elvárásoknak nehéz megfelelni… Mindenki arra számított, hogy hű de nagy durranás lesz… Csak… Nem volt az.
  Igazából két dolog volt, ami irritált. Az egyik, hogy Cuddy nem volt benne, hanem az az idióta Stacy, akit teljes szívemből gyűlölök, a másik pedig a zárójelenet. Szerintem az annyira hihetetlenül gázosra sikeredett, hogy fuuuu…
  Egyébként az tetszett, hogy Kutner, Amber, Cameron, Masters, Chase, és 13 is benne voltak, csak nekem, mint, aki szereti Cuddy-t, nagy üresség tátong a szívemben. Tudom, ez nem az ő hibájuk… De azért fáj.

 5. Sziasztok,
  kicsit össze vagyok zavarodva ezzel a fináléval kapcsolatban, légyszi, ha tudtok világosítsatok fel… Nemrég töltöttem le, és azzal kellett szembesülnöm, hogy maga a rész, az Everybody Dies csak 44 perces, és ehhez jön hozzá még pluszban a visszatekintés, a Swan Song…
  A kérdés, hogy nem úgy volt, hogy egy másfél órás dupla epizód lesz az utolsó? Vagy ez a visszatekintéssel együtt ennyi? Nagyon számítottam a másfél órás tömény House-ra, és még mindig él bennem a remény, hogy elnéztem valamit a letöltésnél 😉
  Előre is köszi a választ 🙂

 6. Hát… Ez szép volt. Angolul néztem, így a felét nem értettem, de a lényeg átjött. Egyedül Cuddy hiányzott egy kicsit, de sajnos ez van. Szerintem ez pont ilyen House-os befejezés volt, örülök, hogy ezen a ponton hagyták abba a történetvezetést is. Így House-nak meg Wilsonnak van boldog 5 hónapja. 🙂

 7. Sztem nagyon jól megoldották a végét….de Cuddy nagyon hiányzott. Lehet, hogy én a fellegekben járok, de úgy érzem még lehetne vmikor folytatni. Én nem untam meg, nem is tudom elképzelni a szeptembert új House nélkül.

 8. Szerintem ez elég gyenge volt, sokkal jobbra számítottam!
  Lenyilatkozta Shore, hogy a fináléban mindenki nagy durranásra számít, holott ők már 176 részen keresztül csináltak nagy durranásokat, ez olyan előre magyarázkodásnak tűnt és hát nem hiába, akármelyik szezonzáró jobb volt ennél!
  Nagyon tudtam, hogy House nem halt meg, mondjuk ez legalább pozitívum, meg akkor még jobban haragudtam volna, ha megölik!
  Szerettem volna Cuddy visszatérését, de ha neki is ilyen gagyi szerepet szántak volna, mint a többieknek nem csoda, ha nem tudták rávenni!

  1. Cuddy nagyon hiányzott. Mindenki felvonult, csak ő nem, ez nem tetszett!
   Hiányoltam még, hogy csak pár embert mutattak, hogy mi lett velük. Én mindenki további életét megmutattam volna, aki itt felbukkant, nem csak Cameront meg a csapat pár emberét!

 9. Mindenki hazudik! Újranéztem és egyre több a kérdés – és azt gondolom, ez sem véletlen.

  1. nyolc beteg elvállalása (egytalán lesz, aki meg fog (akar) halni?)
  2. a kiválasztott páciens ezért nem rejtély a csapatnak, csak blablablabla?
  3. kurvát és kínai kaját rendel de egyiket sem fogyasztja el? (nyom 1)
  4. felhívja a “lélek” kezelőjét a heroin általi megoldás ügyében? (nyom 2)
  5. fogorvosi leletek alapján lehet csak azonosítani, ehhez tűz kell, ki gyújtja?
  6. miért 48 óra és mi történik ez alatt (kivitelezési idő)?
  7. a beteg nem a tanúzással tud “szolgálni”, halálával ad életet House-nak?

  Szóval ez a minimum ami kérdésként felvetődik. Vagy van még?

 10. Nagyon tetszett! Nagyon sajnálom, hogy vége. Mit várok ezután hétről-hétre? Na mindegy valahogy majd kibírom. Sírtam és nevettem is egyben. És tényleg nem mondhatjuk, hogy Happy End a vége, mégis azt láttuk bár a(z 5 hónap) végét tudjuk. Vigasztaljon mindenkit az a tudat, hogy kedvenceinket más alkotásokban is láthatjuk. A “Swan Song” feliratának pedig külön fogok örülni. Nem is reméltem, hogy az is meglesz. Köszi előre is Martea. 🙂

 11. A Swan Songot honnan letölteni ingyenesen? Mert ami itt az oldalon van epizódletöltés, ott sajna csak 200 MB-ot lehet ingyen és ez nincs darabolva, ezért nagyobb!

 12. Sziasztok! Nos, 8 évnyi zakatoló, mindig ez a szó jut eszembe, ha ezt a 8 évet próbálom összefoglalni, hisz végül is végig zakatolt, vártuk a részeket vártuk, mi lesz kedvenc dokinkkal, hogy alakul a sorsa, hogy oldja meg a kihívásokat stb. És persze voltak kicsit laposabb részek, de az átlag 1-5-ig 5-ös volt, de a laposak is 3-4-esek voltak, de voltak olyan részek, amik ütötték a 10-est is messze. Őszintén imádom a House-t és még számtalanszor fogom végig nézni mind a 8 évadot, de a 8. évad nem lett annyira jó, az eleje például teljes laposság, de a közepe meg a vége jó lett, de szerintem vagy 7-nél kellet volna abba hagyni vagy még legalább 1 évet lenyomni.

  Az utolsó részről: A sorozatok vége mindig szar, ha más szempontból nem is, annyiból, hogy véget ér és ez maga adja a rossz szájízt. Más részről mindenki úgy gondolja, hogy az utolsó résznek hatalmasat kell robbannia és miközben fejben ki gondoljuk, hogy mi lesz majd szerintünk az utolsó részben, észre se vesszük és olyan magas piedesztálra emeljük, hogy azt képtelenség überelni.
  Negatívumok a részről:
  Az utolsó utáni percben megváltoztatták a rész címét, na persze nem nagyon, de akkor is!!!! Szerintem értelmetlen lett így, már bocsi. House mottója: Every body lies, az eredeti cím az volt: Everybody dies. Ütős, üti ezt a 8 évet, mondhatni magába foglalja a mottót stb. Mind1, lehet, csak én vagyok nagy fanatikus.
  Aztán pár kérdés, ami nem lett tisztázva: Minek ment oda House a raktárba? (persze tiszta sor, hogy belője magát, de akkor is szerintem a szánkba rághatták volna.) Aztán miért ég a ház? David Shore szerint, mert mint utaltak rá elaludt és kigyulladt a cigi miatt, DE és egy nagy de, az a légtér, ahol ők voltak nem égett. Minden más égett, de az a légtér nem. Nem vagyok tűzoltó, sem nagy dohányos, de sztem a tűznek onnan kéne ki indulnia, ahol pl.: elalszok a cigivel. Mind1, ez is csak kukacoskodás elnézést kérek.
  A temetési beszédek persze halottról jót vagy semmit, de azért ennyi jót, messze sok túlzás volt benne, de mondjuk fura, mert ez nagyon tetszett úgy látszik, van 1 racionális énem, aki szeret kötekedni, de a fan meg folyton fejbe vágja :).
  No vicodin nem baki, nem rossz, csak hiányzott. Mind1.

  De amúgy az egész tetszett, a swang songot sajnos még nem láttam csak kb. 10 másodpercet belőle, de nagyon rá izgultam, úgyhogy próbálom türelmesen várni a feliratot (ez kb. azt jelenti, hogy fél percenként frissítem a felirat oldalt vagy a gép elől vagy ha úton vagyok, a telefonomon.)

  Méltó befejezés volt ez az epizód szerintem. Semmi nem lehet tökéletes.:)
  Nálam 9,5-t kapott a 10-es skálán. (ő az első az évek során, na, nem mintha számítana a véleményem vagy ez a szám.)
  Igaz én csak olyan 5 éve csatlakoztam a sorozathoz, a 3. évadnál. A karácsonyi rész a két kis törpe beteggel és a kopóval, aki nem hagyta békén. A tv2-n ment, az utolsó 10 percben csatlakoztam be, pont annál a jelenetnél, ahol House bemutatta a törpe kis lánynak hogy fog meggyógyulni: ” Ez a pirula szimbolizálja a pirulát, a szám pedig a lánya szája” már ekkor tudtam,hogy imádni fogom. Gyorsan felkutattam és összeszedtem az első 2 évadot. És azóta legalább 10-szer végignéztem a sorozatot, rituálévá vált minden évben. 1x nyáron, 1x pedig mikor közeledtek a tv2-n az aktuális évad végéhez. Mire végig néztem, lenyomták a részeket meg minden és magyarul nézhettem. Idén szakítottam először ezzel, egyszerűen nem bírtam kivárni az év végét főleg, hogy már a 7. évad is átcsúszott szeptemberre, ha jól emlékszem, szóval az utolsó részeket már abból is angolul láttam magyar felirattal. Nah, de ácsi ez nem élmény beszámoló, hanem könnyes búcsú.:)

  Ági! Igaz csak most regisztráltam az oldalra, de már évek óta követem az oldalt és adtak plusz infókat a cikkeid, illetve leshettem, hogy mikor jön a következő rész stb. Nagyon, nagyon, nagyon szépen köszönöm a munkádat az évek során. Ez az oldal büszkén mondhatja magát Magyarország legkiválóbb House rajongói oldalának, de talán még egyes más országokat is lefölöz. Nem csak a Dr. House sorozatra koncentráltál, hanem úgy zusamme Hugh Laurie-ra és az egyéb karakterekre is. Köszönöm!!

  Nem lesz még 1 ilyen sorozat. Soha. Nem lesz még egy ilyen meghatározó alak soha. (persze gondolom én :D) Nah, de elég volt belőlem. Köszönöm mindenkinek és hiányozni fog House, de gondolom nem csak nekem. Maradok továbbra is az oldal látogatója.:)

  U.I: Minden tisztelettel kérdezem, van valamiféle előre jelzés, hogy mikorra várható a Swang Song? Annyit is megköszönök szépen, hogy majd a jövőhéten valamikor vagy a hétvégén vagy bármi. És amúgy nektek is nagyon, nagyon szépen köszönöm a sok éves munkátokat. Nektek is köszönhetem (mármint akik a feliratokat készítik, hogy „el tudtam tölteni” ennyi időt kedvenc „házi orvosommal”. Köszönöm szépen.

  U.U.I: House in the House:)))

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .