Nem lesz 8. évad?

A Fox csatorna keddi TCA sajtótájékoztatóján Kevin Reilly, a Fox Entertainment elnöke megjegyezte, hogy még nincs meg a szerződés a “Doktor House” és a “Dr. Csont” következő évadára. Még nem kezdődtek meg a tárgyalások az NBC Universallal − amely a “House” produkciós cége − a 8. évadról. A csatornának még meg kell egyeznie a 20th Century-Fox Televízióval a “Dr. Csont” újabb évada miatt.

Nem valószínű, hogy az NBC Universal megtartaná a “Doktor House”-t a főműsoridőre − a sorozat nézettsége lecsökkent, míg a költségek magasak maradtak. De soha ne mondd, hogy soha. Lehet némi kísértés az NBC-nek arra, hogy pénzt áldozzon a sorozatra, mivel az új programigazgatónak, Bob Greenblattnak kell valami húzónév, ha új sorozatot akar befuttatni. De a tárgyalások rondán is végződhetnek.

Reilly a “Dr. Csontot illetően bizakodóbb: “Azzal nem lesz probléma” − mondta. “Legutóbb is meg tudtunk egyezni és most is ez várható.”

[…]

Hogyha “Dr. Csont” és “Doktor House” is visszatér és a “Dr. Csont” testvérsorozata megvalósul, akkor a Foxnak el kell gondolkoznia azon, hogy folytassa-e a “Hazudj, ha tudsz!”, a “Tökéletes célpont” és “A rejtély” c. sorozatokat, melyek közül egyik sem rendelkezik hatalmas nézettséggel. “Csomó sorozatot eltörölnek” − mondta Reilly. “Melyeknek mind van közönsége. A leginkább ‘A rejtély’-nek kell majd bizonyítania, és ehhez majdnem minden − kevés létszámú, de elhivatott nézőjének − követnie kell a sorozatot a péntekre költözése után is, hogy berendeljék a negyedik évadot.”

“Ez egy fantasztikus sorozat, és őszintén szólva megszakadna a szívem, ha levennék a műsorról” − mondta Reilly “A rejtély”-ről.

[TV Guide]

Csatlakozás a társalgáshoz

13 hozzászólás

 1. Hát, felőlem a Fringe (A rejtély) meg a Lie to Me (Hazudj, ha tudsz!) mehet, bár tudom, hogy mind kettőnek… voltak jobb időszakai. A Bones (Dr. Csont) szerintem édes, és mindenképpen erősebb, mint a másik kettő.

  Fan írta a Csevegőben, hogy nem hinné, hogy a House-nak lenne olyan erős rajongótábora, hogy kiharcoljanak még egy évadot. Hát, szerintem meg pont, hogy van, legalábbis az egyes színészeknek tuti, van. Most is milyen jó kis videót hoztak össze Lisa Edelsteinnek – a világ minden szegletéből voltak benne rajongók.

  De én is úgy gondolom, ahogy a rajongók többsége (meg Hugh Laurie is): inkább legyen szépen vége, minthogy elhúzzák a végtelenségig.

 2. Én még mindig azt mondom, hogy a FOX nem hülye. House kell nekik, és mindent megtesznek érte. A Lie to Me-nek nem jósolok nagy jövőt, a Fringe még kérdéses, a Bones szerintem tuti, hogy marad.

 3. Olvastátok valahol, hogy azt szeretnék ha vége lenne? Mármint hogy a 7. legyen az utolsó évad? Én nagyon nem szeretném. Az, hogy tárgyalások folynak rendben van, így szokták. De, hogy felmerül, hogy VÉGE legyen?…

 4. Igen, én is azt hiszem, hogy a rajongótábor még meg lenne (az a videó nekem is nagyon tetszett 🙂 ), csak ahogy írtam a csevegőbe is: nekünk mindig odadobnak valami csontot magyarázat címén, amin elrágódhatunk, és közben meg ki tudja milyen spekulációk folynak a háttérben. Pénz beszél, kutya ugat.
  Persze szarból nem lehet várat építeni, tehát, ha betesznek főműsoridőbe valami gagyi sorozatot pl. a House helyett, nem biztos, hogy befut, meg csak azért nézni fogják, mert mondjuk nyomatják ezerrel az ember agyába.
  És abban is egyet értek Ágival, hogy a szép befejezés elvárható lenne a House-tól. Csak ugye az volt a kérdés, hogy lesz-e 8. évad. És erre is írtam, hogy azért az még jó lenne, ha lenne. (Sokkal tovább szerintem sem érdemes húzni, ha csak ki nem találnak valami elképesztően zseniális ötletet *cinikus fej* )Én most így hirtelen a House-Cuddy kapcsolat miatt írtam, mert már nincs sok vissza a 7. évadból, szóval, ha még szét is akarják őket szakítani, akkor azt ne csapják már össze. Nem mondom, hogy egy egész évad kell neki, de azt sem gondolom, hogy 2 epizód alatt el lehet intézni. És ez még csak egy (többek által nem kedvelt) szál a sorozatban. És a többi… lehetne elemezgetni. (13-as pl???)
  Meg hát igazán visszaszokhatna House a vicodinra. 😛 (Na jó, ezt most viccből írtam, de egyébként simán el tudnám képzelni.)

 5. Lisa E. mondta valahol, hogy ez House-ról szól, és, hogy nem lehet boldog vége. Én is ezt hiszem.
  De mindig ez van a nagy sorozatoknál, hol a színészek, hol a stúdiók tárgyalnak.

 6. “since NBC the network is in horrible shape, NBC Universal the producer might be tempted to sell the show to NBC instead of Fox.
  Which means, negotiations between NBC Universal and Fox might get difficult.
  So the problem is not that Fox doesn’t want to renew House; is that they could not get the series from the producers.
  Good thing is, we should see an eighth series of House either on NBC or Fox.”

 7. …gőzöm nincs, már hol olvastam, de majd visszakeresem 😀
  Nem tudom, mennyire lehet hinni ennek, de ez azt jelentené, hogy a Fox szeretné folytatni a House-t, csak nem biztos, hogy megkapja az NBC Universal-tól. Tehát a hír azt állítja, hogy kellene lennie 8. évadnak, kérdés, hogy az NBC-n, vagy a Foxon.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .