Nagy változások jönnek

Természetesen a 6. évadról van szó, szóval, aki csak a tv2-n követi a sorozatot, az ne olvasson tovább, mert SPOILERES!

Mialatt House (Hugh Laurie) a diliházban volt a józanságát keresve, a többi princeton-plainsborói nem volt ott vele. House elég hirtelen hagyta ott őket, szóval az évad első pár epizódja arról szól, hogy összeszedik a diagnosztikai osztály és a saját életük darabkáit. A sorozat executive producerei és sztárjai megosztanak velünk pár bölcsességet arról, hogy merre tart kedvenc morcos dokink és “barátai” ebben az évadban. Röviden: kavarodások a kórházban, egy új szobatárs és egy kis kocsikázás.

Új kezdetek: David Shore, executive producer szerint a második epizód (6×03) ott folytatódik, ahol a premier véget ért. “House azon morfondírozik, hogy vissza tud-e menni dolgozni, hogy egyáltalán visszamenjen-e és, hogy hogyan tudja azt felhasználni, amit az intézetben tanult” – mondta. “Nem megy vissza (a kórházba), legalábbis kezdetben nem. Nincsen orvosi engedélye. Visszakaphatja. Végül vissza fogja kapni.”

A team hogyan kezeli House-t? “Nagyon fura mindenkinek, hogy hirtelen ő lett a páciens, és, hogy egy sebezhető állapotban van” – mondta Olivia Wilde. “Ez egy nagyszerű módja annak, hogy mindegyik karakterről egy kicsit többet tudhassunk meg, olyat, amit előtte még nem láttunk. Láthatjuk őket hatalmi pozíciókban vagy sebezhető állapotban, ahogy még nem láttuk őket, vagy olyat csinálnak, amit még soha nem csináltak előtte.

Nem jött el Cuddy ideje… egyelőre: “House nem fog azonnal belemenni egy újabb kapcsolatba ezek után” – mondta Shore. “Szerintem tudja, hogy vissza kell lépnie kicsit és az évad első pár részében House azzal lesz elfoglalva, hogy megpróbálja feldolgozni, amit tanult és próbál jobb ember lenni, kisebb-nagyobb sikerrel. Később pedig próbál nyitni a kapcsolatok felé, talán Cuddy felé is.”

House mentális hancúrja: Lydia (Franka Potente) nem fog visszatérni a közeljövőben, bár Katie Jacobs, executive producer elmondta, hogy még esetleg visszajöhet még két epizódra. Hogy milyen hatással lesz az első epizód forró szexjelenete House és Cuddy kapcsolatára? “Nem én akarok az az ember lenni, aki elmondja Cuddynak, de majd meglátják” – viccelődik Hugh Laurie. “Cuddynak is megvannak a maga meglepetései, amiket fel kell fednie. Mindkettőnknek vannak titkai, mármint nem egymás elől titkolt dolgok, de megvan a saját életünk, amivel tovább kell lépnünk, de szerintem ez a két karakter mindig közel fog állni egymáshoz.”

Új szobatársak: Miután House elhagyja a mentális intézetet, beköltözik Wilsonhoz. Milyen lesz ez a kapcsolat? “Félix és Oscar vagy Micimackó és Tigris” – mondja Jacobs. “Nyilván fura lesz valamilyen szinten, egymásra vannak utalva. Élvezetes, frusztráló és meglepő ez a kapcsolat.”

Reports: Jennifer Morrison is leaving House

Kavarodások a kórházban: Az eredeti csapat visszatér a diagnosztikai osztályra, miután Cuddy nem szívesen, de Foremant teszi meg főnökké. “A diagnosztikai osztály csak House miatt létezik” – mondja Wilde. “Ha House nélkül próbáljuk fenntartani, az nagyobb kihívást jelent a többi karakternek. És csak három üres hely van.”

Kocsikázás: A Nyílhegy-tó szolgál az egyik novemberi epizód színhelyéül. “Elmegyünk egy konferenciára” – mondja Robert Sean Leonard. “Wilson úgy megy föl (a pulpitusra), hogy egyértelmű elképzelése van arról, mit akar mondani. Olyasmiről akar beszélni, ami House szerint végetvethet a karrierjének (Wilsonénak, ha jól értem). Elég komoly.”

[TV Guide]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..