Az amerikai sorozatok készítői, illetve a tévére szakosodott újságírók ügyesen kihasználják azt, hogy a nézők nagy része sokat lóg a neten. Az újságírók állandóan kérdezgetik az egyes sorozatok producereit, szereplőit a történetük alakulásáról, majd a kapott infókat (ún. spoilereket) módszeresen csepegtetik a kíváncsi nézők elé.

Jennifer Morrison sorozata, az Egyszer volt, hol nem volt… elkövetkező részeivel kapcsolatban a TVLine nevű hírportál az alábbi infókat szedte össze. Aki nem látta még a 2. évad legutóbbi epizódjait, annak az alábbi sorok lelőhetnek előre pár poént (azaz “spoileresek lehetnek”).

A sorozat január 6-án tér vissza a 10. “The Cricket Game” c. epizóddal, melyben a cím alapján Archie Hopper alteregója, Tücsök Tihamér kerül előtérbe. A hivatalos epizódleírás szerint minden tekintet Reginára irányul, miután “az egyik szeretett tündérmese karakter” eltűnik. Lehet, hogy Storybrooke agyturkásza egyszerűen csak visszaalakult a könnyen szem elől téveszthető rovaralakjába?

Valószínűleg a 11. részben (“The Outsider”) jelenik majd meg Ethan Embry karaktere, akiről Jennifer Morrison annyit árult el, hogy “ő egy kívülálló, egy idegen és nem tündérmese karakter. Legalább is a tündérmese világból senki nem ismeri fel őt.” A TVLine szerint ő lehet Zörgőfürge fia.
Elképzelhető, hogy Emma volt szerelme és gyerekének apja, Neal Cassidy visszatér ebben a részben.

A 12., “In the Name of the Brother” c. epizódban Dr. Victor Frankenstein (David Anders), a bátyja Gerhardt (Chad Collins) és az apja (Gregory Itzin) lesznek a főszereplők.

A 13. epizód címe “Tiny” lesz. Talán visszatér az óriás (Jorge Garcia), akit a 6. részben ismerhettünk meg?

A TVLine riportere Vancouverben, a sorozat forgatásán járt és beszélgetett a színészekkel. Jennifer Morrison pl. azt mesélte neki, hogy mennyire szeretett volna más ruhát felvenni, mint amit 10 epizódon keresztül viselni kényszerült a tündérmese világban. Ginnifer Goodwin is hasonlóan vélekedett Hófehérke fuksziaszínű kardigánjáról. “Tavaszi ruhában voltunk. Vancouverben. Télen” – mondta, hozzátéve: “A jelmezesek foggal-körömmel küzdöttek azért, hogy melegebb ruhát kapjunk. Ám a producerek úgy gondolták, a nézők könnyebben tudják követni, mi hol történik, hogyha végig ugyanabban a ruhában vagyunk.”


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .