Merre tovább?

Írta a Junkie-n Human Insect. Valóban egy jól megfogalmazott kérdés, lehet is róla néhány szót szólni. Ne sajnáljuk kitölteni a hozzászólás mögötti helyet, érdekel a véleményetek:

Kedden volt ugye az utolsó készen levő House rész, ha most szombaton eldől a WGA-sztrájk ügy, akkor is 4-5 hét, mire a drámák beindulhatnak, azaz megint House nélkül leszünk egy darabig. Amúgy fasza volt az utolsó rész, de most nem erre akartam kitérni, hanem a formulára. Viszont előbb még linkelnék egy Mira Sorvino interjút, amit a hivatalos oldalon nézhettek meg. Ugye ezen hölgyemény szerepelt a vasárnapi Super Bowl mögötti részben. Tehát akkor a formula, ami már marhára megfáradt mostanra. Abban egyetérthetünk, hogy a nyomozásnak maradni kell, de izgalom már nem sok van benne, hiszen mindig ugyanaz történik: rakás teszt, “talán lupus?”, kezeljük, nem segít, más a baja, az sem jó, még 20 perc van, kezeljük de tuti nem fog hatni, aztán a végén a nagy felfedezés és megoldás. Lehet jönni, hogy a nép így imádja, a nézettség az egekben, és mint említettem, én sem bántanám a nyomozás részt, de valahogy fel kellene dobni. Például gondolok itt arra, amikor most az északi sarkas részben nem volt elég eszköz minden teszthez. Mennyivel jobb volt már, hogy azt is ki kellett találniuk, hogy miképp tesztelhetik, nem csak azt, hogy “xy teszt aztán meglátjuk”. Szerintem marha sokat dobna, ha néha több esetük lenne. A CSI-nak is jót tesz amikor sok ügyön pörögnek. És ha már több eset, akkor legyen olyan is, amit mondjuk elsőre eltalálnak és meg is gyógyul a beteg a rész 10. percére. Nyilván az orvosi ügyeket a rész végére meg kell oldani, de biztos van olyasmi felrázási lehetőség, ami most így elsőre be sem ugrik például nekem. Mondjuk nem is human insectnek kell kitalálni, hiszen nincs a kreatív teamben a sorozatnál. hehe. Szóval ti merre mennétek tovább. Változtatnátok a formulán? Ha igen, akkor mit? Nyugodtan jöhetnek a képtelen ötletek. House-t bevetni a mostani háborúban, Európába menjen tanítani fél évre. Akármi.

A Junkie-n írt hozzászólásokat itt olvashatók.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .