Mégiscsak felébredt

Múltkor írtuk, hogy nyáron nem lesznek “House”-ismétlések a tv2-n, most úgy tűnik mégis, és elővették a két héttel ezelőtti idepasszoló előzetest is:

A videót azóta eltávolították.

II. évad! Figyelemelterelés – A sürgősségiek egy 16 éves fiút szállítanak be a kórházba, akinek egy quad-baleset következtében a teste csaknem 40%-a súlyosan megégett. Az elsődleges teszteredmények agyi rendellenességre és szívproblémákra utalnak, ezért House csapata kapja meg az esetet. Ám mivel Adam mellkasa is teljesen összeégett, ezért nem a modern gépek segítségével vizsgálják őt meg, hanem egy úgynevezett galvanométerrel. Eközben azonban a fiú rohamot kap, és bevérzik az agya. Gregory House-t ez alatt teljesen más jellegű dolgok foglalkoztatják. Azt már megszokhattuk tőle, hogy morbid dolgokat művel, ám most éppen egy két éve kómában fekvő idős betegnél próbál előidézni migrént – csupán kísérleti céllal. Majd egykori csoporttársát, Dr. Philip Weber-t hívja meg önhatalmúlag – Cuddy tudta nélkül – előadást tartani a klinikára, nem más okból, minthogy megbosszulja rajta az egyetemi évek alatt elszenvedett súlyos sérelmét…

A tv2 így kommentálta az ismétlések visszatérését.

Az 5. évad valószínűleg 2009. szeptemberének 1. hetében fog folytatódni, ahogy beindul az őszi szezon. Méghozzá azért, mert nyáron kisebb lenne a nézettsége, hiszen sokan nyaralnak. Ráadásul akkor 4-5 hónapig megint új szinkronos epizód nélkül maradnánk, hiszen max. februárban kezdenék leadni a 6. évadot a különböző jogok miatt. Szóval, higgyétek el, jobb ez így, nyári szünettel.

U.I.: A szinkronstúdiónak semmi köze ahhoz, hogy mikor adnak le egy sorozatot. Felőlük aztán már egy hét múlva lemehetne az amerikai sugárzás után. De nekik is meg van kötve a kezük, akkor készítik el a szinkront, ha a tv2 megrendeli tőlük. A tv2 meg akkor adja le, amikor betervezi, nem akkor, mikor kész a szinkron.

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .