Még nem döntöttek

Még mindig nem dőlt el, hogy lesz-e 8. évada a “Doktor House”-nak. Múlt pénteken járt le a határidő, ameddig a stúdió (Universal Media Studios) és a csatorna (Fox) meg kellett volna egyezzen a feltételekben. De, mivel ez csak amolyan nemhivatalos határidő volt, ezért semmi következménye nem lett annak, hogy nem sikerültek a tárgyalások. Például a stúdió nem kezdte el kínálgatni a sorozatot más csatornáknak. És nem is vette volna meg egyik sem, mert a licenszdíj egy hét-nyolc évados sorozatnál túl nagy ahhoz képest, hogy mennyire alacsony a “House” nézettsége az utóbbi időkben. Viszont még mindig magasabb volt, mint bármely másik Fox-os drámasorozat, szóval ez okot adna a csatornának arra, hogy mélyebben nyúljon a zsebébe és közeledjen az álláspontja a stúdióéhoz.

Az igazi határidő, ameddig meg kell egyezniük, a május közepi sajtótájékoztató (upfront) lesz, melyen a csatornának be kell jelentenie az új évadokat, sorozatokat. Ez az esemény azért fontos, hogy a reklámozók előre (azaz up front) vehessenek reklámidőt… pénz, pénz, pénz – ami nélkül a sorozat sem lenne, ilyen az élet.
A lényeg, hogy ez az esemény idén május 16-tól kezdődik, és nem lenne egyedi eset, hogyha az előtte lévő hétvégén sikerülne megegyeznie a Fox-nak és az UMS-nak az új évadról.

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..