Március 18.: Jön az 5. évad

Tegnap a csetboxban (Köszönet érte, Hanna!) felhívták figyelmünket a PORT.hu március 18-i műsorrendjére: House 5. évad premier, 21:30-tól a TV2-n! Sajnos felettébb bosszantó módon még nincs magyar előzetes, ezért bátorkodtam feliratozni Ági egyik promóját még a messzi augusztusból. Folytatásban pedig az epizód ismertetője azoknak, akik a magyar részekkel haladnak párhuzamosan!

Frissítés (2012.02.19.): TV2-s előzetes.

AMBER HALÁLA UTÁN WILSON BEJELENTI A FELMONDÁSÁT

Nyolc héttel a barátnője, Amber halála után Wilson még mindig gyászol, és House-szal, a legjobb barátjával való kapcsolata összetörni látszik. Wilson felmond a Princeton-Plainsboróban, mivel szüksége van a változásra és időt akar adni magának az érzelmi felépüléshez. El kell döntenie, hogy House pusztítólag hat-e az életére, miközben Housenak el kell döntenie, hogy ő-e a felelős a legjobb barátja barátnőjének a haláláért. A csapat eközben egy magas beosztású vezető asszisztensét is magába foglaló esettel találkozik.A csapat úgy gyanítja, hogy a beteg tünetei abból fakadnak, hogy állandóan megszállottan örömet akar okozni a követelődző főnökének. Bár a nő sokkoló orvosi állapota arra készteti a csapatot, hogy újragondolják a kezdeti diagnózist, és House szemein keresztül lássák az esetet. Ezalatt Cuddy megpróbálja megmenteni a menthetetlent House és Wilson kapcsolatában, és 13 küzd azért, hogy objektíven kezelje beteget – anélkül, hogy befolyásolná a saját egészségi állapota.

Adásidő: 2008. március 18.

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson) Jennifer Morrison (Dr. Allison Cameron), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub), Kal Penn (Dr. Lawrence Kutner), Olivia Wilde (Tizenhármas)

Vendégszereplők: Christine Woods (Lou), Jamie Rose (Patty), David Kagen (magas beosztású vezető), Paul Haitkin, Bob Sherer (páciens), Janet Song (sebész), Bobbin Bergstrom (nővér)

Forrás: The Futon Critic

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

 1. Hát…Én párhuzamosan nézem Amerikával, feliratosan, és most jön majd a 17-ik rész, biztos megnézek majd az rtl-en is pár részt, de utálom a TV-be, mert:
  1.A szinkron nem mindig tetszik
  2.Kivágnak jeleneteket
  3.reklám
  4.A képernyőből kétoldalt 30%-ot levágnak

 2. Dude007-nek: Inkább tv2-t akartál írni, ugye? 🙂
  Én azért mindig kíváncsian várom a magyar szinkront; hogy hogyan fordítják azt, amit én így meg úgy gondoltam.

  Ja, a német szinkronban tényleg nagyon öreg hangja van. Szakácsival is öregebb volt, mondjuk ő jól hozta a figurát, de persze eredeti hanggal a legjobb. 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..