Live Chat Hugh Laurie-val

Rájöttem, hogy ez igazán megérdemel egy bejegyzést, hiszen olyan ritka esemény, mint a fehér holló House bot nélkül. Szóval a lényeg, hogy magyar idő szerint ma éjfélkor élőben lehet kérdezni a “Doktor House” főszereplőjétől ezen az oldalon.
Ha szeretnétek kérdezni tőle valamit, amit még soha senki nem kérdezett tőle, és nem tudtok annyira angolul, hogy magatok tegyétek meg, akkor ide beírhatjátok hozzászólás formájában, és én majd felteszem neki, ha lesz rá alkalmam (ha nem omlik össze az a weboldal a sok látogatótól).

Csatlakozás a társalgáshoz

30 hozzászólás

 1. Ági lehet, hogy hülye kérdés, de az esetleges válaszokat, akkor csak élőben lehet követni, vagy lesz rá mód utólag is szemezgetni, esetleg elmenthetőek?

 2. Ági, ez szerintem egyértelmű! 😉 Bár biztos lesznek (jó páran), akik felhozzák ezt a témát… 🙁
  Ha valaki tényleg szereti Hugh-t, akkor nem kérdez ilyeneket tőle, vagyis Lisát szóba sem hozza igazából (esetleg csak a közös munkájukról kérdez). Ja, meg rossz indulatú stílusban sem ír a feleségéről, nem tesz rá megjegyzéseket. Aki igazán szereti elfogadja, hogy van felsége és már régóta együtt vannak és “boldogok”. Elég sok gyökér ember van sajnos… (méghogy Huli…, nevetséges.)
  Ja, ezt csak Neked írtam válaszként, de ez szerintem világos volt. 🙂

 3. Engem az is érdekelne, hogy esetleg nem láthatjuk-e egyszer Lisával vagy Roberttel egy közös produkcióban, mert már Robertet is hallottuk énekelni, Lisa is tehetséges ebben, és meg egy ász! Nem tudom, bár lehet, hogy hülyeség. Nem lehetne egy üzenetet összehozni a nevemben ezzel a kérdéssel. Meg azt hozzáfűzni, hogy mekkora tehetség, fantasztikus író, zenész és színész.
  Ebből az utolsó mondatot talán hibátlanul össze tudnám hozni, a többit nem biztos. Ági, segítenél, ha szépen megkérlek? Vagy ez ha hülye kérdés, akkor hagyjuk, biztos nem a válasz stb. Akkor ezzel inkább ne fáradj!

 4. Az a régi Lisás interjú (itt van róla a bejegyzésünk) nem livechat volt, hanem hozzászólásokban lehetett kérdezni tőle meg még másoktól. De végül szerintem az oldal nem csinálta meg az interjút. Legalábbis én nem találtam sehol.

 5. Egyébként regisztrálva vagyok (egy másik néven) és be is vagyok jelentkezve, a hozzászólást el tudnám küldeni, csak most hülye vagyok összehozni, és már talán az időből is kifutottam…

 6. @Lori: Az első mondat talán: “Are you planning to perform some music with Robert and Lisa? I know that they can both sing as well.”
  Szerintem ennyi elég. Bár, ha Hught akarjuk fényezni Hughnak, akkor lehet ilyeneket írni: “You’re such a great writer, musician and actor”, meg “You are so talented in… everything.” De szerintem nem szereti, ha dicsérik. Vagy olyan ember nem létezik?

 7. Ági, azt én sem találtam sehol – legalábbis azon az oldalon.

  jud, jó lenne, de lassan kifutunk az időből, vagy már szerintem ki is futottunk. 🙁

 8. I’m wondering if you have ever thought about recording a song with Lisa and Robert. We have heard Robert singing, he’s very talented by the way, Lisa as well.
  I’d like to add that you are very talented, wonderful actor, writer, musician!
  ilyesmi?

 9. Ági, azt én sem találtam sehol – legalábbis azon az oldalon.

  Köszönöm szépen a segítséged!!!! 🙂 Egy tündér vagy Ági! Valami hülyeséget még írtam hozzá. Remélem, érthető lesz, de már elég fáradt vagyok és siettem is. (Ja, Brittany néven írtam.)

 10. jud…, már elküldtem mielőtt ezt láttam volna, amit írtál, pedig ilyenre gondoltam és ez szuper lett volna. Te nem írod be gyorsan?

 11. Azért nem jelent meg mert moderálják a kérdéseket és nem egyből jelenik meg mind, hogy Hugh tudjon válaszolni rájuk. De ezt ki is írták.

 12. Inzume, ezt már megbeszéltük és tudtuk (a csevegőbe is írtuk). Bár ettől függetlenül, talán több esély volt, ha az ember többször elküldte, nem? 😉 Most már mindegy! A mai nap fél kilenckor már teljesen mindegy volt ez az infó! 😉

 13. Inzume, azért ez a két dolog szerintem teljesen más! Ezt nem kéne összehasonlítani!
  Illetlen és durva kérdéseket nem tettünk fel! Amúgy el tudom képzelni, hogy milyen sokan írhattak a világ minden pontjáról! Azért volt, akinek szinte rögtön megjelentek az egymás utáni üzenetei – tehát nemcsak 1! Nagy valószínűséggel inkább az explorerrel kellett volna próbálkozni, az csinált is valamit, próbált, de már ugye későn…
  Még jó, hogy inkább Lisa a kedvenc, így kevésbé sokkoló! Most már az ember tudja, hogy legközelebb mivel érdemes próbálkozni. 🙂 Ayumida üzenete megjelent, bár válasz nem érkezett rá… 🙁

 14. Inzume, bocsi, de csak most láttam, hogy egy tegnapi kérdésre válaszoltál fél kilenckor, én meg azt hittem, hogy nekünk írod… Ne haragudj, de nálam egy pár üzenet csak most jelent meg!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .