Lisa olasz vakációja

Lisa és barátja, Giammario Riminiben, a fickó szülővárosában vakációztak/nak, és egyik este betértek pizzázni egy étterembe.
Egy helyi lap cikkezett is az eseményről. Mivel olaszul nem tudok, ezért az angol összefoglalót fordítottam le.

Lisa és az étterem-tulajdonosAz étterem tulajdonosa azt mondta, évek óta ismeri Giammariót, nem lepődött meg, hogy itt látja (még, ha már hónapok óta nem is volt otthon). Azt is elmondta, hogy észre se vette, hogy a fiatal hölgy a férfi társaságában híres színésznő, de néhány fiatal vendég felismerte, és aláírást meg fényképet kért tőle. Aztán a tulajdonos is felismerte Lisát. Lisa nagyon kedves volt és mindenkinek aláírást osztogatott, meg mindenkivel közös fényképet készített.

A cikkben arról is szó esik, hogy Giammario egy ideje már az USA-ban él, előbb New Yorkban majd Los Angelesben. Egy new yorki bárban találkozott Lisával múlt télen, és attól fogva együtt vannak. Titokban tartották a kapcsolatukat, amennyire csak tudták, és ugyanígy a rimini látogatásukat is. Mindez sikerült is egészen múlt szombatig, amikor is leugrottak egy pizzára. Mivel Lisa vegetáriánus, “Brasseria” pizzát ettek.

A cikk azt is elmondja, hogy a vendégek úgy érezték, mintha tévét néznének, tudjátok, mint a Mickey Egeres reklámban Hugh Laurieval és Uma Thurmannel egy vendéglőben (olasz hirdetés)… de itt most nem Dr. House volt, hanem a főnöke. 😀

A fotóról az étterem-tulajdonos annyit mondott, hogy “A puszi teljes mértékben Lisa ötlete volt. Nem akartam bekavarni a barátjának.”

Forrás: LiveJournal
Eredeti cikk (olasz)


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

  1. áhhh…én is szivesen lette volna ott…de azér tiszta szar hogy Lisa meg Hugh nincsenek együtt:S sztem ők tök jó páros lennének. mindegy…én továbbra is Hugh Lisa fan vagyok!és HULI FOREVER!!!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .