Lisa és Robert a 6. évadról

Természetesen Lisa Edelstein (Dr. Cuddy) és Robert Sean Leonard (Dr. Wilson) sem maradhat ki a szórásból. Íme:


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

 1. Azért Lisa-nak tényleg nem kéne olyanokat mondania, hogy forgathat még egy csókjelenetet Hugh-val… Ezt félő, hogy így sokan félreértik. Nem is azt mondja, hogy House-szal csókolózhat újra Cuddy, hanem Hugh-ról beszél. Ebből megint csak félreértések fognak adódni, főleg egy-két emberkénél, bizonyos “táboroknál”…

  Amúgy nagyon jók ezek az interjúk! Őket imádom! :kacsint:

 2. Lori , teljesen egyetértek veled . A megszállott rajongók még tényleg azt gondolnák, hogy van valami kapcsolat a két színész között a való életben. Lisának meg kellene jól fontolnia , hogy mit és hogyan mond a médiának.

 3. orsi26, ráadásul nem ez az első alkalom… Egyszer még Hugh is kijavította ezzel kapcsolatban, hogy csak a karaktereik csókolóztak… Így nem csoda, sokan (sok megszállott rajongó, akik pont erre ásítoznak) kapnak ezeken a kijelentéseken és tovább kombinálják a dolgokat… S ebből születnek olyan hülyeségek, mint “Huli” – először én hülye azt sem tudtam, hogy mi az, de nem kellett sokat gondolkodnom… Ráadásul, amilyen videókhoz volt ez írva… – egyértelmű volt.

 4. Azért biztos vagyok benne , hogy bár Lisa szexinek tartja Hught (ami valóban igaz), és csak áradozik a csókjeleneteikről, de nem olyan nő, aki képes volna egy hosszú ideje tartó házasságot szétrombolni. A megszállott rajongók meg csak ringassák magukat a saját álomvilágukban és higgyenek , amit akarnak.

 5. Ja, micsoda rajongók, hogy ilyen szemétséget is képesek kinézni a kedvencükből, hogy egy házasságromboló! Megtisztelő szerep lehet…

 6. Tetszenek az interjúk!
  Szerintem sem kellene Lisanak hangsúlyoznia,hogy mennyire szexisnek tartja Hugh Laurie-t,mert valóban félreérthető….Bár nem hinném,Lisa képes lenne szétrombolni egy családot.
  A HULI-ról(pfff:S ) meg ne is beszéljünk inkább….

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .