Lisa és Greg-interjú

Lisa Edelstein (Cuddy) és Greg Yaitanes (7×15 rendezője) telefonos konferenciabeszélgetésen adott interjút több újságírónak. Az egyik résztvevő leírta a beszélgetés lényegét, íme: SPOILER

House-rajongók!
Résztvettem egy konferencia-beszélgetésen Lisa Edelsteinnel és Greg Yaitanesszel, amelynek során a következő epizódról, a “Bombshells”-ről illetve az egyéb folyó dolgokról meséltek. Felsorolás szintjén itt vannak az infók, amiket elmondtak:

A “Bombshells”-ről

 • Az egyik álomjelenetben Lisa Robert Redfordot személyesíti meg
 • Mindegyik álom jelentős a sorozat szempontjából
 • Ennek az epizódnak a rendezése olyan volt, mintha öt mozifilmet rendezett volna.
 • Ezek az álomjelenetek: ’50-es évekbeli film/sorozat, western (Butch Cassidy), musical, horror, szitkom
 • A szitkomos részt Greg úgy írja le, mintha a “House”-t kereszteznék a “Két pasi meg egy kicsi”-vel. A jelenetben House és Wilson van benne, és ezt hallva valaki úgy viccelődött, hogy az alkoholizmusból kilábaló House alakítja a jelenleg alkoholizmusból “kilábaló” Charlie Sheen karakterét. Lisa erre azt mondta, hogy talán ez a sorozat hibája: “Egy pillangó leszállt House vállára, Charlie Sheenről pedig elreppent.”
 • A “So You Think You Can Dance”* koreográfusa, Mia Michaels rendezte a musicales jelenetet. “Az a két és fél perc teljesen az ő rendezése” – mondta az epizódot rendező Greg. Lisa hozzátette, hogy kábé öt órát próbált Miával az epizód forgatásának kezdete előtt.
 • Lisa kapott egy kellékfegyvert és az interjúban azzal viccelődött, hogy bár csak vaktölténnyel volt töltve, a stáb így is rettegett, mikor nála volt a pisztoly.
 • Lisa a “Bombshells”-re úgy tekint, mint az előző rész második fele. Ami abban történt, az egyfajta felvezetése ennek az epizódnak.
 • A musicales rész Lisa kedvenc álomjelenete

Általános 7. évados spoilerek

 • Az egyik riporter rákérdezett a gyógyszerfüggőségre, a távozó karakterekre és a párkapcsolati problémákra – illetve, hogy ezek hogyan fognak megjelenni az évadfináléban. Greg azt felelte: “Akkorra minden ilyesminek pontot fogunk tenni a végére.”
 • House és Cuddy előtérben marad az évad hátralevő részében.

Lisa: Cuddyról

 • Az előző epizód vége nagyon nehéz pillanat volt számára. Most már tudja, hogy House elcseszettebbé válik a kapcsolatuk miatt.
 • Történjék bármi, Cuddy és House megtalálják a módját, hogy együtt dolgozzanak – tekintet nélkül arra, hogyan alakul a kapcsolatuk (Lisa véleménye szerint)
 • Cuddynak nehéz olyan partnert találnia, akinek ugyanennyi ereje van, mint neki. Bár House-nak látszólag megvan ez az erő, de némely szempontból még mindig egy gyerek. Ez természetesen tovább bonyolítja a dolgokat.

Lisa és Greg a sorozatról általánosságban

 • A “House”-nak mindig is (a “Három sztori” óta) megvolt az a hagyománya, hogy ilyen formabontó epizódokat rakjanak be, mint a “Bombshells”. Greg szerint ez a sorozat egyik előnye a többi procedurallal** szemben.
 • Lisa szerint az emberek azért szeretik még a “House”-t, mert a karakter kimondja, amit gondol, közben meg zseniális elme. “Az emberek azt kívánják, bárcsak be mernének szólni másoknak, ahogy House teszi.”
 • Lisa megnyerte a “Az év legjobb fenékhajlata” díjat a “Most mi lesz?” c. epizódért. Viccelődve mondta, hogy szívesen megnézné, hogy a díjért kapott szobrocska valójában hogy néz ki. Az epizód forgatásán mindenki félrefordult, mikor rajta nem volt semmi (csak egy tanga), mielőtt belehuppant a takaró alá. És, hogy Hugh is úriember volt és elfordult annak ellenére, hogy ő is benne volt a jelenetekben. A lényeg, hogy a forgatáson nem érezte magát feszélyezve.

Miután megkapom az interjú leiratát, azt is ki fogjuk rakni, ez csak a lényege volt a könnyed beszélgetésnek.

Remélem, élveztétek ezeket az infómorzsákat és szóljatok hozzá a témához; hogy mit gondoltok ezekről.

[SpoilerTV]

* So You Think You Can Dance = táncos tehetségkutató műsor
** procedural = “nyomozós” sorozat


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

 1. Lisának igaza van abban hogy “Az emberek azt kívánják, bárcsak be mernének szólni másoknak, ahogy House teszi.” Poén lenne egyszer beszólni annak a tanárnak amelyik pikkel rád!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .