Lisa Edelstein önmagát alakítja

Nem arról van szó, hogy Lisa Edelstein egyik orvosos sorozatból a másikba ugrik, csak egy epizódszerepet vállalt az [adult swim] csatorna “Childrens’ Hospital” c. sorozatában. Egy kis jelenete volt a 10 perces részben, ezt láthatjátok a következő videóban (fordítással) az eleje- ill. a végefőcímmel együtt.


Lisa Edelstein: [telefonba:] Nem ismerek semmilyen Sy-t. Ez téves lesz.
Glenn: Mi? Sy az? Add csak ide! [átveszi a kagylót] Sy? Jó okod lehet. Sabbat van. [Sy válaszol] Ó, az tényleg jó.

A teljes epizódot itt lehet megtekinteni.

A sztori egyébként annyi, hogy szombaton egy kissrác futóhomokba süllyed, majd behozzák őt a kórházba egy nagy, homokkal teli bödönben, és behívják sorban az összes orvost, akik amúgy hétvégén nem dolgoznak. Lisa is az egyik orvosnál van (vagy ő van Lisánál, hiszen utóbbi veszi fel a telefont. Csak, akkor Sy honnan tudta, hogy ott kell hívni. De a másik esetben meg Lisa miért venné fel a telefont egy idegen helyen. Felteszem, egyéjszakás kalandról van szó, hiszen a szerepe csak egy epizódra szól. De lehet, hogy túlkomplikálom a dolgokat.)

A végén meg beérkezik az egyik orvos, és kiüti a bödön oldalát egy nagy baltával, mely elől az üveget egy “csörömp” bekiabálással töri össze. És a gyerek megmenekül, hurrá!


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .