Most már biztos, hogy Lisa Edelstein (Cuddy) nem tér vissza a sorozat utolsó epizódjára (se). Bizonyos források jelentették a TV Line-nak a hírt. Viszont azt nem erősítették meg sem Edelstein, sem a Fox képviselői, hogy egyáltalán megkeresték-e a színésznőt a csatornától, és ő utasította-e vissza az ajánlatot.

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

 1. A csúcsról már rég lecsúsztak… Nem állítom, hogy a 7. évad volt az ász, de ez a 8. évad…! Tök pasicentrikus az egész. Olyan értelemben, hogy kb csak a pasikra lehet odafigyelni, mert néha történik velük valami, vagy mert House szívatja valamelyiket. Ez a két nőci továbbra sem ér semmit. Kb csak dísznek vannak ott. Borzasztóan hiányzik a karakteres női jellem a sorozatból. A Cuddy vagy Tizenhárom-félék hol vannak? Sehol.

 2. Egyetértek veletek. Azt hiszem lesznek elvarratlan szálak, Cuddy is ilyen lesz, max. egy utalás.
  Ezt a 8. évadot szinte nem is nézem annyira nem érdekel..

 3. Hogy őszinte legyek, csalódtam. Tavaly kezdődött az évadzárónál, egyszerűen nekem túlságosan is irreális volt, mert House őrült, az igaz, de szerintem ez kicsit-nagyon túlzás volt. Azt kell, hogy mondjam, valamilyen szinte egyetértek Lisa Edelsteinnel, valamilyen szinten viszont nem. Megértem, hogy ott akarta hagyni a sorozatot, hiszen elég érdekesen alakultak a dolgok, meg persze Cuddyból is egy jó nagy p*csát csináltak akkor, amikor szakított Housezal valami eszméletlen indok miatt. De ezt az utolsó évadot már kibírhatta volna, szerintem… Vagy csak akkor vendégszereplőként szerepelhetett volna, hogy lezárják az egészet, rendesen. Nekem ez a döntése még mindig felfoghatatlan. Állítólag nagyon szerette a sorozatot, akkor miért nem bírta volna még egy kicsit?
  A nyolcadik évadot már én se nézem, illetve alig-alig, mert valami hiányzik belőle. És ez a valami Cuddynak a karaktere. Én nem azt mondom, hogy legyenek együtt Housezal (bár én nagy Huddy fan vagyok), csak LEGYEN OTT! El kezdtem nézni az első évadot (House maraton a sorozatfinálé előtt), és egyszerűen HIÁNYZIK az, ahogyan szívatják egymást. Még a hetedik évad végén is elviselhetőbb volt, amikor már nem voltak együtt, hanem csak úgy meg voltak…
  Témára visszatérve, ha Lisa E. annyira szerette a House-t, akkor bizonyára ő is úgy gondolja, hogy illik ennek a sorozatnak egy méltó befejezés.
  Nekem mondhatja akár maga L. E. is, hogy nem lesz benne a sorozatfináléba, én nem hiszem el addig, amíg nem látom. Igaz, egész nyáron így voltam, hogy majd biztos benne lesz a 8×01, és hogy csak reklámfogás volt az egész. De én akkor is hiszek benne, akármennyire is vagyok naiv, hogy L. E. még mindig szereti annyira a sorozatot, hogy ha a rendezők úgy vannak vele, visszajönne a záróepizódba. Mert nem lehet úgy vége a sorozatnak, hogy nincs ott Cuddy. Ő ott volt az elejétől kezdve. Ez olyan, mintha Wilson nem lenne ott. Cuddy KELL! Nekem az is megfelel, ha csak egy képkocka erejéig, az is, ha csak House visszaemlékezik, és úgy lesz benne, de Cuddy KELL az utolsóba. Olyan nincs, hogy nem. Nincsen…
  Hatalmas nagy csalódás lenne. Nagyobb, mint a mostani. Tudom, hogy ez csak egy sorozat… Tudom, hogy nem a való élet… De valahogy mégis… Számomra eszmei és érzelmi értéke van. Amikor beteg voltam leültem, beraktam a DVD-t, és néztem. Nevettem, sírtam, idegeskedtem. Amikor fáradt voltam a tanulástól este, betettem néztem. Amikor szalagszakadásom volt, és ott voltam szinte egész nyáron, akkor is House-t néztem. Nem tudnám elviselni, hogyha valami gagyi vége lenne. Valami megrázó kell. Valami olyan, amire senki sem gondol.
  Persze, nagyok az elvárások. Megértem… De akkor is. Méltó befejezés kell, mert megérdemli.
  8 év…

 4. Már a tavalyi döntés is érthetetlen volt,mondjuk akkor még nem volt 100%,hogy ez lesz az utolsó évad!Simán be kellett volna vállalni normális költséggel a FOX-nak és méltón lezárni!Bőven kerestek annyit már ezzel a sorozattal,hogy belefért volna akár nulla haszonnal lehozni ezt az évet,nem pedig a színészek fizetését lehúzni!Nyilván Lisa se halt volna éhen, ha kevesebbet keres az utolsó évben,bár a további szerződéseit hátrányosan befolyásolta volna,ha tudják,hogy vállalja annyiért is!
  Ugyanakkor szerintem mindenki számára egyértelmű,hogy a távozása nem csak annyiról szólt,hogy csökkenteni akarták a fizuját,Ő meg inkább lelépett!
  Hogy mi az igazság azt talán sose tudjuk meg,bár én kicsit bízom benne,hogyha vége a sorozatnak és többé nem számít a jó PR akkor valakinek meg ered a nyelve!
  Lisa közeli forrásokból azt hallottam és ez számomra hihető is,kettőjüket képeken,videókon látva,hogy valami nagy love story volt Hugh-val!
  Aztán ahogy nős férfiak esetében szokott lenni,mikor jön a lebukás visszaiszkolnak a feleséghez!Ezért annyira megromlott kettőjük kapcsolata,hogy szóba sem állnak egymással,így pedig elég nehéz együtt dolgozni ugye!Ezért aztán mivel Hugh a címszereplő Lisának kellett mennie!És ugyanezért nem is kerülhetett szóba,a fináléra való visszahívása!Mindenki mélyen hallgat,Shore tűri a rajongók szitokáradatait,vajon miért nem nyilatkozza le,hogy kérem én hívtam Lisát a befejezésre,de nem jött?Lisa mintha említette volna,hogy senki nem is hívta,vajon miért?

  Persze én is reménykedem a csodában amíg le nem megy az utolsó rész,de egyre kevésbé 🙁

 5. Bocsi, de szerintem ez így elég valószínűtlen sztori (ha már magyarul írunk ugye). Lisának már a 7. évad alatt is megvolt Robert, és nem úgy tűnik, hogy húde rossz lenne a kapcsolatuk (ami a fent írtak után valószínűleg jobban látszana). És ugyanígy Hugh-val is. Én semmi jelét nem látom annak, hogy rossz lenne köztük a viszony.
  Azt nem tudom – nem vagyok a gyertyatartójuk – volt-e köztük bármiféle barátságon/munkatársi viszonyon túlmutató kapcsolat, de tény, hogy a lelkes és nagyon is élénk fantáziával rendelkező rajongók gyakran képzelnek bele túl sok mindent akár egy pajkos mosolyba is.
  Aztán ki tudja, persze… Majd ha egyszer összefutok valamelyikkel a sarki közértben, megkérdezem, hogy “Na, volt valami köztetek?” Hátha kiderül az igazság…

 6. Persze, én se tartottam a gyertyát,de az biztos,hogy nem csak a pénz miatt ment el Lisa!
  Az meg a másik,hogy elvileg tök jóban volt mindenkivel(Shore,Laurie,Jacobs),hogyhogy senkinek nem jutott eszébe visszahívni a finélára? Ha mégis eszébe jutott valakinek,miért nem sikerült meggyőzni?Túl sok a megválaszolatlan kérdés…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .