Lisa Edelstein – Monte Carlo utoljára

Sajnos az én hibámból, de Lisa Monte Carló-i megjelenéséről összeírkált infósorozat kissé szedett-vedettre sikeredett – éppen ezért most összegezném az eddigieket. Két mappát hoztam létre galériánkban, egyik a 8-12-e közötti, másik a hivatalos fotózási képeket tartalmazza. Külön kiemelném, hogy mind remek minőségű… A forrás változó, a legutolsó – ma feltöltött – fotókon a “House Italian Forum” linkcíme szerepel, tessék tiszteletben tartani, magánjellegű képek… Jó volna beszerezni egy ilyesfajta gépet, aztán már csak megtalálni kéne a sztárokat 😉
Szerdára várható két fordítás: egy az ötödik évadról fed fel néhány infót, míg a másik egy Lisa Edelsteinnel készített interjút takar. Szeretném emellett a leányzó MC-ban adott riportját is lefordíttatni, az erről készült videót innen letölthetitek! Minden fordítóinkon múlik, köszönjük meg nekik előre is 🙂 És akkor az albumok (Összesen 96 kép):

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .