Lisa Edelstein kiszáll a sorozatból

A Dr. Cuddy-t alakító Lisa Edelsteinnek nem sikerült meghosszabbítania a szerződését a következő évadra. Íme a cikk:

Sokkoló hír: a “csalódott” Lisa Edelstein kiszáll

House-rajongók, készüljetek fel a becsapódásra: Dr. Cuddy kijelentkezik.

Lisa Edelstein – akinek a szerződése ebben a hónapban jár le – úgy döntött, nem tér vissza a sorozat nyolcadik és valószínűleg utolsó évadára.

A kiadott közlemény szerint “Alapos átgondolás után úgy döntöttem, tovább lépek némi csalódottsággal és azzal, hogy egy olyan karaktert hagyok hátra, akit imádtam hét évig játszani és egyúttal izgatottan várom az új lehetőségeket a színészet és producerkedés terén.”

A Fox csatorna és az NBC Universal nem kommentálta a hírt.

Még márciusban – mikor a sorozat jövője még a levegőben lógott – Edelstein elmondta a TVLine-nak, hogy “Senki nem feltételezi, hogy nem térnék vissza. Mindenki a megegyezésre törekszik és én is várom a nyolcadik évadot.”

Egy múlt heti interjúban Katie Jacobs azt mondta, “Nem nyugszik,” amíg Edelsteinnel meg nem köti a szerződést a stúdió. “Lisa értékes tagja a szereplőgárdának” – mondta. “Megnézem, hogy más színésznő mikor lenne képes olyan dolgokra, amiket ő játszi könnyedséggel tesz. A dráma, a komédia, az intelligencia és a szexisség skáláin mozog egyszerre… Egyikünk (a készítők) terveiben sincs benne, hogy Lisa nem tér vissza a sorozatba.”

Az a szóbeszéd járja, hogy Edelstein annak az áldozata lett, hogy a sorozatnak meg kellett húznia a nadrágszíjat. Ebben az interjúban Jacobs megemlítette, hogy “Hét évadon keresztül sikerült elkerülnünk, hogy ne hívjanak fel minket azzal, hogy szorítsuk lejjebb a költségvetést. De most már felhívtak.” Talán Edelstein egy eddiginél jóval alacsonyabb fizetést utasított el végül és emiatt lehet csalódott?

Pár napja Edelstein kollégái, Robert Sean Leonard és Omar Epps aláírta a szerződését a visszatéréshez. Hugh Laurie, Olivia Wilde és Peter Jacobson ezt már korábban megtette. Most még csak Jesse Spencer sorsa kérdéses.

Ez a hír egy héttel a sorozat jelenlegi – és Edelstein legszaftosabb – évadának utolsó epizódja előtt érkezett. Még nem tudni biztosan, hogy a fináléban előkészítik-e Cuddy távozását, de ez elég valószínűtlennek tűnik.

Mit gondoltok? Meg se bírtok szólalni? Ha képesek vagytok értelmes gondolatokat megformálni ezekben a nehéz időkben, akkor szóljatok hozzá a témához!

[TVLine]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

24 hozzászólás

 1. A hírek szerint nem csak ő, hanem Lawrence Kaplow, író is elhagyja a sorozatot, és a ‘Body of proof’ c. sorozathoz megy át.
  Hiába, elérte őket a válság, ott is leépítés van. 😐
  Ha ennyire lenyírják a stábot, akkor marha érdekes (színvonalas) 8. évadot fogunk kapni mondhatom.
  Miért nem csinálnak akkor már egyenesen egyszemélyes drámát belőle? -.-” Occsón megússzák…

 2. Sziasztok! uh eléggé lemaradtam House ügyileg de csak nézek mint eszkimó a zsiráfra az oldalt olvasva 🙄 sajnálom Lisa-t hiányozni fog a karakter. Gondolom lesz majd új igazgató háát elég kemény meló lesz az utolsó évadra felvenni a ritmust.
  Azt tudja valaki, hogy 13 végig lesz vagy csak pár epizódban fog szerepelni a 8.évadban?

 3. Hát ez most nem túl jó érzés!!! Teljes döbbenet, hidegzuhany 😥 😥 !!! House mellett Cuddy a kedvencem!!! Pont rá nem számoltam, hogy nem lesz jövőre 😐 Pedig annyira mondta, szeretné, ha lenne 8. évad. Erre… :S :S De én bízok valami csodában!!

 4. DE ne már, nem igaz hogy mindenkivel meg tudtak egyezni, csak vele nem… Bár a legnagyobb probléma az, hogy nem tudják kiírni normálisan. Oké, rákényszerülnek a váltásra, szépen kiírják valahogy, elég jók az írók, szerintem megoldanák. De így, hogy nem erre készültek, nem tudom mit kezdenek vele. Azt remélem, hogy legalább pár részre visszatér, hogy rendesen meg lehessen írni a történetet.. Akár úgy ahogy Jennifer is visszatért.

 5. Ne kövezzetek meg, de én ennek örülök. Az eszement szakítással, a nem akarlak h megváltozz-nem tudtál változni-goodbye dolog után egyszerűen csak elérte/ék nálam, hogy a karakter olyannyira érdektelenné váljon, hogy megnyugvás volt nem látni az utóbbi részekben túl sokat.

  Huddy a visszájára sült el, vagy csak az írók megoldása nem talált el igazán, vagy meglehet, hogy ebből az egészből előre már nem tudtak volna lépni. Csak visszafelé. Elvégre, a becsődölt romantikán kívül csak a jól ismert főnök formája maradhatott számára, mivel nem Cuddy MD a sorozat címe.

  Amennyire tehát eddig meghatározó személyiség volt, úgy vették el az erejét a kockáztatással (amit már vhol az dolog elején ki is hangsúlyoztak) és a rossz véggel.

  Szóval Moving on. És egyátalán nem vagyok biztos abban, hogy az utolsó részben épp Cuddy fog tovább lépni. Mi van, ha House lép új utakra és a team megy vele?

  Nem kell tragikusan felfogni. Amíg Hugh meg a főbb írók megvannak, lesz House.

 6. Ez nagyon rossz hír! 🙁 Totál elronotta a napomat. Ezt egyáltalán nem gondoltam….pedig amint látjuk kellett volna. :/

 7. OMG!

  Szerintem pl. Taub figurája sokkal érdektelenebb, mint Cuddyé, az ő hiánya nem tűnt volna fel. De Cuddyé igen! 😥

 8. Nem hiszem el, imádom Cuddyt. Már leforgatták ezt az évadot és úgy készültek hogy nem írják ki Cuddyt, szóval most hogy lesz? Én nagyon sajnálom Lisát és áh… nem tok szavakat. Ha valakivel helyettesíteni fogják akkor nagyon nem lesz jó, nem tudom majd megszokni 7 évad után. KÉSZ VAGYOK

 9. Nem hiszem el, imádom Cuddyt. Már leforgatták ezt az évadot és úgy készültek hogy nem írják ki Cuddyt, szóval most hogy lesz? Én nagyon sajnálom Lisát és áh… nem tok szavakat. Ha valakivel helyettesíteni fogják akkor nagyon nem lesz jó, nem tudom majd megszokni 7 évad után. KÉSZ VAGYOK

 10. amugy he! Nem igaz hogy már 1 évadot nem birt ki :S
  ugyanugyraktak elé is szerződést 😕
  akk meg? nem értem
  igy tiszta szar lesz az egész legalábbis nekem 😥 😥 😥 😥

 11. @icaiify Ha ez lenne a történet, amit végül is nem tudunk 100%-ig biztosra, én megérteném Lisát… elvégre ott gürizett 7 évig, ráadásul az elmúlt időben egyre többet volt képernyőn. Ha most mindezek után eléje raknak egy szerződést, jóval alacsonyabb fizetéssel, én sem biztos, hogy elfogadtam volna a helyében. Sajnos ez van :S Habár az is igaz, hogy eddig valószínűleg hülyére kereste magát, és abból a pénzből is röhögve megélne, de mégis, én is elvárnám, hogy ugyanazért a munkáért ne kevesebb pénzt kapjak, mint az előző jópár évben. Szerintem ez olyan helyzet, amiből sehogyse jön ki jól egyik fél sem. :S

  Ejha no, Kaplow megy ABC-hez? 😀

  1. Én is úgy gondolom, hogy ez most egy jó reklám szezonzáró előtt meg magának a House sorozatnak is (meg nem véletlenül jött ki Hugh albuma is most!!) Lisa volt az (talán legjobban), aki annyira szerette volna folytatni a sorozatot és új évadot!! Én ebben reménykedek!!És abban, hogy nyáron, azt írják Sikerült megegyezni!!

  2. Én is ebben bízom, a forgatások augusztus elején kezdődnek majd el, ha ez mégis igaz, akkor addig talán sikerül mégiscsak megegyeznie a sorozatot készítő társaságnak Lisával. Meg Katie Jacobs is azt mondta, hogy addig nem nyugszik, míg Lisával meg nem köti a stúdió a szerződést.

 12. én még egyszerűen.. le vagyok blokkolva. ez nem fair. legalább akkor… akkor… valami búcsú epizód lenne… de csak úgy eltűnni…
  lehet, hogy ebben az évadzáróban lesz valami, bár kétlem…
  legalább lenne, egy jóóó dráámaii ‘Cuddy búcsúztató’ epizód… Cuddy… Cuddy, ő olyan létfontosságú, mint House vagy Wilson…
  tudom, ez csak egy sorozat… de… ez akkor se… ez nem jó így. Cuddy nem mehet csak el úgy, hogy a 8×01-ben, hogy bejelentik, hogy ‘felmondott’… az úgy nem. ő Lisa Cuddy, a Princeton-Plainsboro kórház igazgatója… ő nem… ő nem tűnhet el… csak úgy. ez.. egyszerűen nem.

 13. Hiányozni fognak Cuddy és House közös dolgai. Csíptem ahogy hatottak egymás személyiségére. Egy változatos, érzelmekkel teli, tartalmas 7 éves emberi kapcsolatot nehéz lesz lezárni jól. Az írók megoldják valahogy de én még reménykedem, hogy Lisa mégis visszatér :iconlol: 🙄

 14. Nekem ez a lépés (mármint Cuddy lehetséges hiánya) egy másik sikersorozat esetét idézte fel (Csillagkapu SG1). A sori ott is ellaposodott, amikor az egyik meghatározó főszereplő kilépett a sorozatból (Richard Dean Anderson – családi okok miatt)és utána alig volt nézhető és értékelhető epizód a maradék két évadra. Remélem, ez itt nem fog bekövetkezni,és ez,csak egy ügyes reklámfogás előre kiagyalt része… vagy nagyon vad lenne a fantáziám? Bízom a készítők józan eszében, és ha nem is minden epizódra, de vendégszereplőként néha behozzák Cuddyt, mert azért valljuk be House és Cuddy között még mindig igencsak jelen van a se veled, se nélküled kémia, és enélkül igencsak szürke, átlagos kis sorozat lenne.

 15. Én nem bírom Cuddy nélkül elképzelni a sorozatot a House Cuddy konfliktusok nélkül ez lehetetlen 😥 de a remény hal meg utoljára… van még reményszikra, hogy visszatér… 😥

 16. Én valami normális lezárásra vágytam volna, valami nagy fordulatra, de kb. megint az történt, amire számítottam. ???? – egy rakat kérdőjelre… csalódott vagyok nagyon; ezt a hírt olvasva, hogy Cuddy elmegy, pedig még inkább, mert így a legfőbb szál is lezáratlan marad, legalább is nekem ?! bár az összes szál elvarratlan, ebben a sorozatban mindenki élete szar, és csak egyre szarabb lesz.
  Kár, hogy nem akarják pozitívan lezárni ezt a sorozatot, (szerintem ideje lenne) így, hogy Cuddy sem lesz ott, így meg nekem semmiképp nem lesz pozitív, inkább szomorú. 😕 😕 😕

  1. Ha pozitívan zárják le a sorozatot, azzal tönkreteszik az egészet.
   A House-nak (mint sorozat) az a lényege, hogy senki nem lehet benne boldog.

 17. Végigtekintve a sorozaton (most értem el a 7×23-ig) azt tippeltem volna, hogy a hálátlan szakítás feszültségének feloldása valami gigantikus újra egymásnak esés lesz, már ha House is belemegy. Lehetett volna izgulni érte.

  Így Lisa keresztbe tett eléggé a stábnak, mert ezt nem tudják véghezvinni, így jó eséllyel se füle-se farka távozás lesz.

  Tovább gondolva a dolgot, ha összejönnek, úgy maradnak, az is, és ha nem, az is lapíthat a történeten.

  Kár érte, mert a párkapcsolatukból még rengeteget ki lehetett volna hozni, úgy humoros, mint tanulságos téren, feltéve ha Cuddy-t nem ilyen hisztis picsának írják meg, hanem maradnak a klasszikus szeretem-elviselem / szeretem-mégis-szivatom-kicsit egyéniségnél.

  Ő volt az egyetlen, aki ki tudta játszani House-t, aki egy súlycsoportban volt vele, a szerelme lehetett volna az egyetlen dolog, ami hosszú ideig meglepő (mégis csak átmeneti) fordulatokat hozhatott volna House stílusába.

  A távozása után bárki jön, hiteltelen lesz. House csak egy van, vele partiban maximum csak egyetlen nő lehetett, a következő ember már darabra sok. Le fogja rombolni azt a mítoszt, ami a megváltoztathatatlan House köré épült, tehát ennyi volt.

  Kár érte. Még minimum 15 évadnyi muníció megy kárba. Elszúrták nagyon.

  Amit a legkevésbé értek, hogy ki az a garasoskodó barom, aki a világ legnézettebb sorozatán akart spórolni? Nem egy drága sorozat volt… Pár terem, néhány külső helyszín, ennyi még a szocreál Szomszédokhoz is kellett…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .