Lisa Edelstein Fan Book Project

…azaz a “Lisa Edelstein rajongói könyv projekt”, szép magyarosan. Arra gondoltam, hogy mivel Lisa internetes rajongói tábora összefogott, hogy küldenek neki mindenféle levelet, képet, így küldhetnénk neki valamit Magyarország nevében. Bevallom, én nem szívesen vállalkozom arra, hogy megírok egy hosszú levelet, mert… nem is tudom, hol kezdjem, és valószínűleg akad nálam nagyobb rajongója akár itt az oldalon is. Szóval, küldhettek akár egyenest a megadott e-mail címre, de ide, hozzászólásban is (ha nem túl hosszú, akkor magyarul is lehet és én vagy valaki majd lefordítja), vagy az én címemre. A pontos szabályokért látogassatok el a tumblr oldalunkra.

Mindezt április 21-ig tehetitek meg.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

 1. Láttam az ismételt felhívásodat twitteren, Ági. Csak jelezném, hogy én gondolkodom rajta (erősen), csak egyelőre még nem érek rá. :S Viszont ahogy látom ápr. 21-e még egész jó időben van, addig van idő. És mondjuk, ha neked elküldöm a levelet, akkor azt te továbbítod?

 2. Hello! Most találtam meg ezt az oldalt, és úgy látom, a Lisa fan book projekt-ből nem lett semmi. 🙁 Pedig nagyon jó ötletnek tartom. Talán elindíthatnánk ismét egy felhívást. Itt az oldalon, és talán Twitteren és facebook-on is.
  Na mit gondolsz?

  Üdv: Timi

  1. Hát ez nem magyar szervezés (ha jól tudom), és a határidő lejárt már. Mivel nemsokára lesz Lisa születésnapja, gondolom, időben össze akarták szedni a leveleket (miegymást), hogy szépen megcsinálhassák neki.
   Ööö, én írtam levelet, amit aztán Áginak továbbítottam, aki pedig a szervezőknek továbbította. Szerintem azért nem hallani most róla, mert gondolom, majd akkor lesz szóba hozva, mikor Lisa megkapja. (Idézőjelesen “megkapja” – szóval így online.) Addig meg várunk. 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .