Lisa Edelstein Candice Bergenről

A folytatásban találtok egy cikkfordítást, amelyben Lisa Edelstein két vendégszereplőről (7. évad második fele) ill. karaktereikről mesél. SPOILER

“House”: Lisa Edelstein Candice Bergen vendégszerepléséről mesélt

A “House” bár még csak egy ideje ment téli szünetre, ha ti is olyanok vagytok, mint én, már most annyira be vagytok sózva, mint House a Vicodin-elvonása közben. Szóval erősítést hívtam az imádnivaló Lisa Edelstein (People’s Choice Awardra jelölték!) személyében. A sorozat január 17-i visszatérésekor Candice Bergent láthatjuk vendégszerepelni Cuddy irányító anyjaként, amint látogatóba jön a Princeton-Plainsboróba, hogy mindenbe beledugja az orrát és felkeverje a dolgokat. “Az anyja olyanfajta anya, aki úgy gondolja, hogy a legjobb, amit tehet a szeretet nevében az az, hogy elmeséli a legrosszabb dolgokat veled kapcsolatban” – mondta Edelstein. És Anyu első találkozása a lánya morcos pasijával távol áll attól, amit úgy nevezünk, “szerelem első látásra”. (A borostás arc és a betegekkel való bánásmód után ez nem meglepő.) De House nem retten el a kihívástól, elhatározza, hogy belopja magát Cuddy anyjának szívébe. “House tényleg próbál mindent beletenni ebbe a kapcsolatba. Nem úgy viseli, mintha semmiség lenne. Ő tényleg olyan [törődő, stb.] fickó akar lenni.”

Egyéb családi híreket tekintve a sorozat nemrég választotta ki Paula Marshallt Cuddy nővérének/húgának, Lucindának eljátszására, akivel Edelsteinnek közös múltja van. “Húsz évig ugyanazokban a casting irodákban fordultunk meg. Mindenki – különösen a 20 évesek -, akinek sötét haja van és vicces, ugyanabban az irodákban köt ki” – viccelődött Edelstein.

És még valami: Pár epizódnyi duzzogó, House-ra gyilkos pillantásokat vető Cuddy után békés időszak elé nézhetünk. “Ez örökké fog tartani” – mondta Edelstein. “Tudja, House milyen ember. Csak arról van szó, hogy egy kapcsolat elején mindketten próbáljátok a legjobb oldalatokat mutatni és, mikor az egyikőtök olyat tesz, amit House tett, az ijesztő, mert azt jelenti, hogy az ő részéről az a legjobb, amit nyújtani tud magából. A család megjelenése még egy csomó dolognak táptalajt ad, de semmi olyannak, amin nem tudnak felülkerekedni.”

[Forrás]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .