Lisa Edelstein a USA Today-ben

Még egy interjú Lisa Edelsteinnel, nagyjából ugyanabban a témában:

Cuddy révbe ért – végre.

Hat évadnyi kínzó és könyörtelen flörtölés után a civakodó dokik végre magasabb szintre emelték a kapcsolatukat. Lisa Edelsteinnel a karaktere és a makacs Dr. House közti kapcsolatáról és a sorozatban megváltozott viszonyokról.

“Nem lehet a végtelenségig húzni. Aztán, ha nem hagyjuk, hogy beteljesüljön, azzal kihagyunk egy lehetőséget” – magyarázta Edelstein a bonyolult románcról.

“Cuddy húzza meg a határokat House őrültségében” – tette hozzá.

A hatodik évadvégi csókjuk után a sorozat sztárjainak jövője nem volt kőbe vésve a rajongók előtt. Edelstein nem ismerte a részleteket, de a producerek beavatták őt, hogy milyen folytatásra számíthat.

“A sorozat House-ról és az életéről szól, és ez a kapcsolat ennek a része. Szerintem a nézők aggódtak, hogy ez megváltoztathatja a sorozatot. Féltek, hogy megváltozna a sorozat hangulata, de ez a félelem megvolt a Princeton-Plainsboro kitalált világában” – mondta.

Edelsteinnek nem okozott gondot a színészi interpretálás.

“Jó a munkakapcsolatunk és ezért szerencsére az, hogy hirtelen intim jelenetekben kell együtt játszanunk, nem olyan fura. Ezek a karakterek olyan régóta flörtöltek már, hogy nem érződik furának, és mi megbízunk egymásban, és ez nagyon fontos.”

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .