Lisa Edelstein a 8. évadról

Pontosabban arról, hogy (szerinte) lesz-e egyáltalán következő évad ill. a 7×15-ről is szó esik:

Nem titok, hogy a Fox és az NBC Universal költségvetési vitákba bonyolódott a “Doktor House” lehetséges nyolcadik évadáról. De ez nem nem tartottaa vissza Lisa Edelsteint attól, hogy optimistán vélekedjen a sorozat jövőjéről:

“A stúdióban senki nem úgy viselkedik, mintha a sorozat ősszel ne térne vissza” – mondta. “Mindenki azt akarja, hogy megegyezzenek, szóval én nyugodtan várom a 8. évadot.”

“Nem hiszem, hogy bárki is azt akarná, hogy a ‘House’ lekerüljön a képernyőről” – folytatta. “Ez egy alap sorozat a Fox és a Universal számára is, szóval minden már csak aláírás-biggyesztések kérdése.”

Ha viszont a 7. évad lesz az utolsó, akkor még számos dolog marad a készítők tarsolyában. A hétfői “Bombshells” c. epizód is ezt bizonyítja. “Nagyon király lesz. Ilyet még nem láthattak soha!” – mesélte Edelstein a kihagyhatatlan epizódról. “Imádom a 15. epizódot, nagyon izgatott vagyok miatta. Némely álomjelenet nagyon más, mint amit eddig láthattak a nézők.”

Kattintsatok ide az egyik ilyen álomjelenet megtekintéséhez. De előbb: kommentben válaszoljatok erre a kérdésre: Aggódtok a “House” jövője miatt? Vagy te is (mint Edelstein) optimista vagy a megállapodással kapcsolatban?

[TV Line]

A comment:com bejegyzése a témában

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .