Lisa Edelstein a 7×15-ről

Az első három bekezdés nem spoileres – egy politikai kampányról meg a (volt) pasijairól beszél -, a többiben a 7×15-ről van szó:

Lisa Edelstein “jogunk van választani” politikai kampányban való részvétele nagy port kavart, de a bátor színésznő kiáll a meggyőződései mellett: “Mindig is aktivista voltam. Próbálom felhívni a figyelmet az AIDS-re, a nők problémáira. A “Mentsük meg a gyerekeket!” alapítvánnyal is dolgozom… Próbálom kivenni a részemet és megragadni a lehetőségeket és olyanra fordítani azokat, amikben hiszek.” Szóval, hogy keveredett bele ebbe a kampányba? A sztár elmesélte, a kutyái milyen kulcsszerepet játszottak abban, hogy a MoveOn.org-nak kezdjen dolgozni. És azt is, amit elmondhatott az elkövetkezendő “House”-epizódokkal kapcsolatban.

Edelstein elmesélte, hogyan jött össze a reklám: “A MoveOn munkatársaival az Obama-kampány alatt találkoztam és igazán nagyszerű emberek. Épp Los Angelesben voltak munkaügyben, pár háztömbbel arrébb laktak, mint én, szóval elvittem őket a parkba a kutyáimmal. *nevet* Épp kutyát sétáltattam, mikor az egész téma felmerült. Laura Dawnnak rögtön elő kellett állnia egy koncepcióval arra, hogy mi legyen a kampányban és engem meg rögtön becastingoltak, ahogy ott álltam mellettük. Nagyon örültem, hogy részt vehetek ebben, mert ez egy olyan ügy, amely nagyon fontos számomra. A koncepciót ő találta ki, én csak annyit adtam hozzá, hogy hoztam a fodrászomat meg a sminkesemet és én választottam ki, milyen ruha legyen rajtam. *nevet* És még annyit, hogy megjelentem a forgatáson, és megcsináltam, amit mondtak.”

Edelstein emellett produceri munkálatokat folytat egy könyv megfilmesítésén, amelynek megvásárolta a jogait és ezzel kicsit el tudna szabadulni [a mindennapoktól] némi mentális és fizikai felfrissülésre. “Imádok átmenni a tengerentúlra. Imádok. Ezt Los Angelesből nehéz megvalósítani. Minden nagyon messze van. New Yorkból kicsit könnyebb. Mert ugye Hawaii nem számít tengerentúlnak, annak ellenére, hogy egy tenger választ el tőle. Az még mindig Amerikának számít. Nagyon-nagyon szép hely, de nem igazán egzotikus. Múlt évben jártam valakivel, Londonban élt és nagyon érdekes volt, hogy ide-oda utazgattunk. De volt egy barátom Olaszországból is, meg azelőtt egy Finnországból. *nevet* Nagy kihívást jelentettek. De idén ősztől maradok a helyi pasiknál.” Ez jó hír a helyi pasiknak!

/Innentől SPOILERES/

Nos, ami Lisa Edelstein másik jelenlegi tévés munkáját illeti, a “House”-béli szerepét: Mi fog történni vele és az őrült barátjával, House-szal (Hugh Laurie)?

“Úgy általánosságban – mondta Edelstein – House és Cuddy

“House and Cuddy jelenleg mélyen benne vannak a kapcsolatban és valóban próbálnak mindent megtenni, hogy működjön.” De vajon sikerül nekik? “Ki tudja, ki tudja?” – felelte. “Minden kapcsolatnak megvannak a maga kihívásai. De ők legalább mutatnak némi lelkesedést is.” Szép munka!

Nos, mi a helyzet az állítólagos musical epizóddal? “Lesz egy olyan epizód, amelyben lesz zene, igen” – erősítette meg Edelstein. “Nem egy teljes musical epizód lesz. Fogok benne énekelni.” De Edelstein elmondta, hogy “majd meglátják”, hogy mi lesz az, amit énekelni fog. Rákérdeztünk, hogy ez a dal egy duett lesz-e és azt felelte: “Lehetséges!” Méghozzá olyan hangsúllyal, amely – az optimista fülünk szerint legalábbis – azt jelenti, biztos, hogy duett lesz.

Mikor majd hallani fogják Lisa E.-t énekelni, gondoljanak arra, hogy neki szembe kellett néznie a félelmével, hogy ezt véghezvigye. Erről is mesélt: “Félelmetes volt. Hihetetlenül félelmetes, de szórakoztató is. Nagyszerűen éreztem magam, ja. Nem volt más választásom. Ők megírják, én megcsinálom. Ez könnyebb volt, mint sztriptizelni.”

Lisa azt is elárulta, hogy a várva-várt 15. epizód valóban megéri a várakozást. Rákérdeztünk, hogy a Huddy-rajongóknak érdemes-e különös figyelmet fordítani az epizódra és azt felelte: “Igen. Ez egy király rész lesz. Láttam már a nyers változatot, amire ritkán van lehetőségem. És szerintem nagyon izgalmas az egész.”

[EOnline!]

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .