Lisa “A férjem védelmében”-ben

Lisa Edelstein (Cuddy) a The Good Wife (A férjem védelmében) c. sorozatban lesz többepizódos szereplő.

Úgy tűnik, Lisa Edelstein ősszel mégiscsak visszatér a televízióba!

A “Doktor House”-ból távozó főnöknő többepizódos szálat kapott a CBS csatorna “A férjem védelmében” c. sorozatában.

A színésznő – aki a múlt hónapban jelentette be, hogy nem tér vissza a Fox sorozatába, a rajongók legnagyobb bánatára, miután nem sikerült megegyeznie a stúdióval – ügyvédet és született pókerjátékost fog alakítani, akinek szexiségével intelligencia is társul.

További részletek nem ismertek, de azt pletykálják, hogy Edelstein karakterének – aki a drámasorozat 3. évadának elején fog feltűnni – közös múltja van Will-lel (Josh Charles). Nem tudni, hogy csak szakmai, személyes vagy mindkét téren, de úgy hiszem, nagy összecsapás lesz majd közte és Alicia között (Julianna Margulies).

Mit gondoltok? Örültök, hogy Edelstein megtalálta a számítását? Ez a hír enyhíti a távozása utáni rossz érzéseket? Kommenteljetek!

[TVLine]

Nu, még egy sorozat, amelyet feltétlenül be kell pótolnom az elejétől! :mosoly:

Csatlakozás a társalgáshoz

12 hozzászólás

 1. Annak örülök, hogy Lisa megtalálta a helyét, bár ebben soha nem is kételkedtem, hiszen nem az a fajta, akit a legkisebb szellő is elsodor a színről…
  Csak az nem tetszik, hogy olyan sorozatba ment, amit nem nézek, és nem is nagyon érdekel. 😐 Persze, hallottam, hogy jó, csak ez az ügyvédesdi így önmagában nem annyira izgatja a fantáziámat (pedig nagy JAG rajongó vagyok, de az mégis csak más).
  Ki tudja? Talán megnézem, talán nem. Persze Lisára kíváncsi vagyok, csak nem annyira füllik a fogam egy újabb sorozat beszerzésére… 😕

 2. Én is mindenképpen örülök, hogy láthatjuk őt újra a képernyőn, különösen ebben a sorozatban. Nem szoktam nézni, csak néha látok belőle egy-két részt vagy jelenetet, de már régóta tervezem, hogy elkezdem rendszeresen nézni, csak sosem jön össze. Most legalább még egy jó okom van, hogy nézzem. Így biztos szorítok rá időt a nyári teendőim közt. 😛

 3. Universal Channel adja, hétfőnként 21-től új rész, amit aztán többször megismételnek a héten. Én már elejétől kezdve nézem, Chris Noth miatt kezdtem el, igaz nincs benne minden részben, de annyira megtetszett a történet, hogy most már ki nem hagynék egy részt sem! Vannak benne ismerős arcok, Julianna Margulies-en kívül is. Az egyik srác a Szívek szállodájában játszotta a kiscsaj barátját, aztán van egy nő, akit már láttam a Grace klinikában.

  Annyira örülök, hogy pont ebben a sorozatban fog szerepelni! Remélem a szinkronhangja marad! Ezek után a House (Hugh ide, vagy oda) tuti csak a második lesz a kedvencek közt!

  1. Hát… se a Szívek szállodája nem nyerte el a tetszésemet, se a Grace klinika… de úgy biztos más nézni, ha “vannak benne ismerős arcok”. Végül is, most már nekem is lesz: Lisa. 😀

 4. Pedig a Good Wife egy nagyon is jó sorozat, érdemes nézni! Ha nagyon megfacsarjuk a kérdést, akár párhuzamot is lehet vonni Greg House és Alicia Florrick karaktere között, mindketten eltántoríthatatlanul kiállnak a saját erkölcsük mentén, mély sebet hordozva.

  Az igaz, ha az ügyvédes sorozatok nem jönnek be neked, akkor ezt is nehéz megszokni, de ez nem egy átlagos “egy epizód – egy ügy” sorozat, többről van szó. Részleteket nem lövök le, worth (at least) a try.

  Lisa képességeit tekintve biztos illeni fog a sorozatba, tud ő hideg, racionális karaktert alakítani.

  1. Hmmm… meggondolandusz… Annyi hagyományos és silány sorozat van manapság, nehéz megtalálni köztük azt az 1-2-t, ami még ér is valamit. Nem feltétlen az ügyvédkedéssel van bajom, végtére… abban is van izgalom bőven! (Mint írtam, pl a JAG-et is szeretem, de az ugye katonai ügyészség, és ott az az izgi, hogy katonák – nem szokványos környezet) Csak erre írtam, hogy ha átlagos a sztori nem biztos, hogy húde érdekel.
   Ámde ha azt mondod, hogy nem átlagos, sőt kimondottan jó, akkor lehet, hogy szavazok neki némi bizalmat. 😉 De csak egy esélyes vagyok. Szóval vagy bejön elsőre, vagy nem (és akkor annyi vóóót). :nyelv:
   Amúgy a House is most játszotta el az első esélyét, és nem biztos, hogy kap még egyet. 😕
   De Lisát meg túlsággal lobe-olom ahhoz, hogy most hirtelen hopp! ne lássam többet. 🙄

 5. Az a baj, hogy engem nagyon nehéz rávenni arra, hogy megnézzek egy új sorozatot. Anno elkezdtem a House-t a TV2-n, aztán a 4.évadtól kezdtem az amerikai epi.ket követni, Dokikat, meg Így jártam anyátokkalt a Comedy-n kezdtem el nézni, aztán egyszer csak azokat is elkezdtem töltögetni, de én nem nagyon tudok megbarátkozni új sorozatokkal, ha hozzászoktam más karakterekhez. (ja, még a Misfits, arra betti szoktatott rá) Ilyen CSI, NCIS, satöbbi sorozatokkal köszönőviszonyban sem vagyok, meg más új sorozatokat sem kezdek, nem is tervezek megnézni. Pedig szívesen megnézném Lisát egy másik karakterben, de nem fogom megnézni az elejétől, hogy felvegyem a fonalat a történettel.

  Én amúgy is hű maradok a House-hoz. Marad No.1 még jó ideig 😀

  1. Nem is feltétlenül kell az elejétől nézni, elég, ha elolvasod a tartalmát és 1 vagy max 2 részt megnézel és már nagyjából fel is vetted a fonalat.
   Egyébként az új sorozatokkal én is hasonlóképpen vagyok, magamtól sosem kezdek el nézni valamit, csak ha egy ismerős nézi, akkor úgyis látok belőle pár rész és az a alapján már eldöntöm, hogy akarom-e.

   Ja, és nálam a kedvencek: House, Bones, Criminal Minds, de ezek közül nem tudok választani. 😛

 6. Nekem is marad a House elsőnek a kedvencek listáján (nem igazán mozdíthatja el onnan semmi), de azért van több második helyezett is: HIMYM, Scrubs, Castle, CSI:NY stb. Persze nem mondok nemet egyből a Good Wife-ra, bár nem akarok csalódni benne. Jó, ha el sem kezdem, nincs mit megszeretni, tudom, de még kell egy kis idő hogy Lisát tudjam azonosítani egy másik karakterrel.
  Én sem vagyok nagy rajongója az ügyvédes sorozatoknak, meg nem vonz az sem, ha ismerős arcok szerepelnek benne; úgy csak még inkább el kell vonatkoztatni azok korábbi karaktereitől.

  Nemtom, én nem csak ajánlásra nézek új sorozatot, hanem mert szükségem van egy kis műfajváltásra, vagy akármi. Talán egy rapszódikus pillanatomban bele is kezdek a Good Wife-ba… 😛

 7. Én utólag néztem végig a Szívek szállodáját, a Grace-szel meg múlt nyáron értem utol az amcsi részeket. A CSI-okból csak egy-egy részt láttam, azok nem kötnek le több rész erejéig. A GW-ból egyet néztem meg, mert Miranda Cosgrove szerepelt benne, és kíváncsi voltam a játékára.
  Egyébként ezt a sorozatot a tv2 is adja, csinált hozzá saját szinkront a megszokott hangokkal. Szóval nagy rá az esély, hogy Lisa majd Gy. Annát kapja.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..