Az alábbi interjúban Lisa Edelstein a A férjem védelmében-beli szerepléséről beszél:

Október 7-9: A hétvége fénypontjai

Egy Jó* szerep

Ezen a hétvégén Lisa Edelstein első tévészereplésének lehetünk tanúi a House óta. A három epizódja közül most lesz az első A férjem védelmében-ben. Egy ravasz ügyvédet, Celeste Serranót alakítja, aki szembekerül Aliciával (Julianna Margulies) és Will-lel (Josh Charles) egy perben. “Káoszt és provokációt hoz be a karakterével” – mondta Robert King, vezető producer. Különösen, mikor kiderül, Celeste-nek közös múltja van és Will-lel.

» Szóval mi a helyzet Celeste és Will körül?
Együtt buliztunk egy ideig. Még mindig vonzódik Willhez és kicsit féltékeny Aliciára. Celeste egy bajkeverő, aki szeret játszani az emberekkel, szóval felkavarja majd a dolgokat. Ráadásul az ügyvédirodája kezd szétesni, szóval sok a bonyodalom.
» Mi motiválja?
Úgy éli az életét, ahogy akarja, és szeret szórakozni. Többet mosolyog, mint Cuddy, az biztos. Emellett olyan, aki aggodalmat kelt a körülötte lévőkben. Elég nagy szája van.

» Várhatók szaftos jelenetek Alicia és Celeste között?
Abszolúte! És van egy tök vicces jelenet Will-lel és Peterrel. Jó kis jeleneteim voltak.

» Akár még vissza is térhetsz egyszer?
Beszéltünk erről. Nem fogok visszatérni. Nagyon szórakoztató volt ez a munka. Sokkal lazább az egész, mint a House-ban és jó volt váltani.

» Apropó, visszatérés: ha a House idén végetér, van rá esély, hogy Cuddy visszajön?
Kétlem.

» Szóval nem is zárják le rendesen Cuddy történetét.
Tudom. Nem terveztem előre, hogy elhagyom a sorozatot.

» Úgy hírlik, nem fogadtad el a fizetéscsökkentést. Végülis kirúgtak?
Nem kirúgtak, az biztos. Még senkinek nem sikerült eltalálnia a valódi okot.
» És mi az?
Nem kell erről tudnia az embereknek. Az egyik félnek sem lenne jó. Ők nem az ellenségeim. Tisztázni szeretném, hogy imádtam a House-ban dolgozni. Sajnálatos véget ért, de fantasztikus állás volt és sok ajtót nyitott ki számomra.

“Jelenleg szuper keményen dolgozom több projekt kidolgozásán” – mondta Edelstein. “Nagyon izgalmasan zajlik most az életem.”
* a sorozat eredeti címe “The Good Wife”, azaz “A jó feleség”

(Köszi a linket Nórának, a fotót meg @hlarchive-nak!)

Csatlakozás a társalgáshoz

10 hozzászólás

 1. “Még senkinek nem sikerült eltalálnia a valódi okot.” – Összeszűrted a levet valakivel a stábban, mi? 😈 Na jó, csak vicc volt. Aztán ki tudja… :nyelv:
  Érdekes módon, eddig nem nagyon érdekelt a The Good Wife, de láttam a promókat Lisa részeivel kapcsolatban, és tök jó a karaktere! :mrgreen: Egy okos szarkeverő. :mrgreen: Imádni fogom. 😈

 2. (Írtam egy hozzászólást és amikor elküldtem volna, lefagyott az Explorer. Túl gyakran teszi ezt velem mostanában, át is jöttem gyorsan-frissen a Firefox oldalára..)

  Hogy kinek a fejében fordult meg, hogy kirúgták? 😀 Atyaég! Május óta ez a lehetőség szóba sem jött, nekem, megmondom őszintén, még csak eszembe sem jutott. Max. a közös megegyezés.

  A valódi ok.. 🙂 Még senkinek sem sikerült eltalálnia??? Tutira körbelőtték már 226-szor minimum, valószínűleg az összes lehetséges okot felsorakoztatták.
  A baba már látszana, Robert pedig mellette volt a távozásakor, tehát “léösszeszűrés” stábtaggal kilőve, Lily Allen. 🙂

  Nagyon tisztelem Lisa hozzáállását, azt, hogy nem csicsergi ki a pletykákat, de nem is álszenteskedik. Megmondja kerek perec, hogy egyik fél üzletének sem tenne jót. És mindig ilyen józanul, szimpatikusan nyilatkozik, ezért is szeretjük Őt. 🙂

  Celestét én is imádni fogom: egy nagyszájú, erős akaratú, okos (!), csinos (szexi) bajkeverő lesz, egy forgószél, aki jól felkavarja majd az állítólagos állóvizet. (Nem néztem eddig a TGW-t csak egy-két rész erejéig, nem tudom, mennyire pörgős most, de Lisa karaktere felrázza, ha álmos lenne. 🙂
  Hú, ez a “nem térek vissza” kijelentés túlságosan határozott. 🙁 Nem mintha meglepne, ezt nyilatkozta már Lisa, csak akkor az volt a lényeg, hogy vissza akar menni Los Angeles-be, de még semmi sem biztos. Szerintem az új projektjei miatt akar visszatérni. Nagyon biztosra kell mennie, mert így sem a House, sem a TGW nincs (mert akkor ezekszerint nem fog visszatérni), tehát semmi állandó, ami biztonságot ad neki. Most akkor merre előre?! Izgatottan várom az új projekteket! Kitartást és sok-sok sikert Lisának! :*

  1. Na mondjuk attól nem féltem, hogy nem találja majd meg az útját! És ha nincs is semmi biztos mögötte, akkor is feltalálja magát, hiszen a House-ig kvázi ugyanezt az innen oda-onnan ide munkaelvet követte. Szóval tuti jó lesz neki. Megoldja. :kacsint:

   Jaj, hát én csak vicceztem, teee!! :mrgreen: Tudom, hogy Roberttel már jó ideje együtt vannak. Olyan cukik. :szivecskezo:

   Ja, én is kicsit sajnálom amúgy, hogy a TGW-ban is csak 3 epire ugrott be. :szomoru:

 3. Na ez az, ezért bízom benne, hogy az új projekt valami állandó, ami számunkra is hozzáférhető, érzékelhető, mert amíg az az innen-oda, onnan-ide módszer volt, addig nem is nagyon volt látható. Én a House előtt egyedül a “Special Delivery”-ben láttam! Picit még mindig féltem Őt ezért. A napi sorozat biztonságot ad. Nade Ő Lisa, aki nem a biztosat keresi, hanem megy előre, járja a saját útját és megvalósítja az álmait. És hála az Égnek, az aktuális fotók azt tanúsítják, hogy elégedett, boldog és kiegyensúlyozott! 🙂

 4. Hatalmasat alakított Lisa a TGW-ban. Irtó jó volt látni őt másik szerepben (nem félreérteni, kellene a House-ba), de oltári volt a karaktere, Celeste! :leborulos:
  Celeste nem olyan konzervatív, meg főnökös, sokkal lazább. Igazi (hogy mást ne mondjak) állóvízkeverő…. :sziv: zseniális volt a körülötte lévő főszereplők játéka is, ahogy viszonyultak a karakterhez. wow. 😛

  1. Egyetértek, Dettimetti! 😉 Plusz még hozzátenném, hogy nekem végig olyan érzésem volt, de kb. 5 perc után, hogy ennek a résznek nem is Alicia a főszereplője, hanem Celeste. Annyit dumált, meg annyit szerepelt, Alicia alig jutott szóhoz mellette. :mrgreen:
   Imádtam Lisát ebben a szerepben is! Ezerarcú ‘boszorka’. :mrgreen: Annyi oldala van, hogy az már gömb. :nyelv:
   Lisa: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos: :leborulos:

  2. Alicia amúgy is sokat van jelen, rengeteg jelenete van, szóval felüdülés volt látni valakit aki ugyanígy kitölti az epizódot. És Celeste még benne lesz 2 részben. hiphipp. :vidor: hogy becserkészte Willt! Will meg kézzel-lábbal kapálózott…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..