Leszennéljobb.org – kampány

A “Doktor House” szereplői – Olivia, Jesse, Lisa, Peter és Omar – egy kis videóban hívják fel a figyelmet a más fiatalok öngyilkosságára, és pár bátorító szóval látják el a hallgatókat az ItGetsBetter.org kezdeményezésére. Videó, fordítással:

Get the Flash Player to see this content.

Videó letöltése :: Magyar feliratos videó

Peter: Ahogy sokatokat, minket is lesokkolt és elszomorított a nemrégiben történt leszbikus, meleg, biszexuális és transzgender gyerekek és tinik öngyilkosságának híre, akiket azért piszkáltak a társaik, mert azok voltak, akik.
Omar: A piszkálás zaklatásnak minősül. Nem csak fizikailag, de lelkileg is. Depressziósnak, magányosnak és elnyomottnak érezheted magad miatta.
Jesse: Lehet, hogy nem látod magad előtt a jövődet, mert a jelenlegi helyzeted kilátástalannak tűnik. De tarts ki! Lesz ennél jobb is az életed!
Olivia: Beszélj valakivel! Egy baráttal, tanárral, szülőddel. Nagyon sokan törődnek veled. És látogass ez az ItGetsBetter.org-ra, és kattints a “Segítséget kérek!”-re.
Lisa: A depresszió kezelhető és az öngyilkosság megelőzhető. Nincs veled semmi baj. Különleges dolgok lakoznak benned. De csak akkor, ha itt maradsz ezt megosztani. És ne feledd…
mindenki: Lesz ennél jobb!

(Credit: LisaEdelstein.net)

Szép gondolatok. Remélem, eljutnak a címzettekhez.

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..