Lesz 8. évad!

Most már bátran megcsinálhatom a 8. évados “Spoiler” oldalt, hiszen, miután tegnap Robert Sean Leonard (Wilson) és Omar Epps (Foreman) aláírta a saját szerződését. Lisa Edelstein (Cuddy) jelenleg külföldön tartózkodik, ezért nehézkes vele a tárgyalás. De bizonyára ő is aláír, amint hazatér.

Itt van a hivatalos közlemény:

A Fox berendelte a népszerű “House” c. sorozat nyolcadik évadát. A hírt Kevin Reilly, a Fox Broadcasting Company programigazgatója jelentette be.

“Az elmúlt hét évadban a ‘House’ újraértelmezte az orvosi drámasorozat fogalmát, és a televízió legnagyszerűbb karaktereit adta nekünk” – mondta Reilly. “A producerektől a hihetetlen írókon át az elképesztően tehetséges színészekig és stábig, a ‘House’-team nem ismert határokat a kreativitásban és már alig várom, hogy megtudjam (meglássam), mit tartogatnak a következő évadra.”

A 7×22 “After Hours” ismertetője

A “House” újszerűen közelítette meg az orvosi drámázást, amelyben a gonosz fél maga a betegség és a hős a szarkasztikus, vitatott módszerekkel dolgozó doktor, aki nem bízik senkiben, legkevésbé a pácienseiben. A sorozatot a Heel and Toe Films, Shore Z Productions és a Bad Hat Harry Productions (produkciós cégek) gyártja a Universal Media Studios-zal. Katie Jacobs, David Shore, Paul Attanasio, Bryan Singer, Russel Friend, Garrett Lerner, Thomas L. Moran, Greg Yaitanes és Hugh Laurie executive producerek. Légy rajongója a sorozatnak Facebookon és kövesd Twitteren!


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

14 hozzászólás

 1. De sajnos nem is lesz több. Laurie is mondta, hogy ez lesz az utolsó, és a Fox is. 🙁
  Szerintem ez a hír inkább szörnyű, mint jó 🙁

  1. jó, és egyben rossz hír. 🙂 de szerintem inkább jó hír, mert legalább kapunk egy jó befejező évadot, és már szerintem nem tudnának mit kihozni ebből az egészből, mert 8 év, az mégiscsak 8 év. a csúcson kell abbahagyni, hogy utána mindenki nézze az ismétléseket, és vegye a dvd-ket. 🙂 és akkor úgy fog mindenki emlékezni erre a sorozatra, hogy na, egy jó orvosos sorozat volt! 🙂

  2. igazatok van abban hogy a csúcson kell abbahagyni de azt sem szeretné, hogy vége legyen. viszont az se hogy legyen egy szar 9. évad szó fogalmam sincs mit akarok. de legalább lesz még egy év. Jövő nyáron az lesz hogy egy hét alatt megnézem mind a hét évadot, vagy egy nap alatt xd

 2. én örülök nekii 😉 az lett volna a rossz hir ha már 8. évad se lett volna
  de rem a 8. évad is nagyon de NAGYON jo lesz 😛

 3. Hát én nem örülök, hogy ez az utolsó évad lesz 🙁 Vajon Hugh nem vállalja tovább, vagy szigorúan a nézettség miatt? Ha szerepel más filmekben, vagy csak zenélni fog, akkor minden OK, de ha eltűnik a süllyesztőben, akkor nagyon szomorú leszek. Tényleg a “The oranges”-ról van valami új infó? Látjuk egyáltalán valamikor?

  Ági köszi az összes fordítást! :leborulos:

 4. Íme a tökéletes példa az ember telhetetlenségére. Nem annak örülünk, hogy egyáltalán lesz 8. évad, hiszen ez volt eddig kérdéses, hanem a jó hírben is a rosszat látjuk. Holott ezt már évek óta lehetett tudni, hogy nem nagyon lesz több. És azért egy sorozatnál már a is hatalmas siker, ha 8 évadot meg tudnak csinálni jó minőségben. Szóval szerintem örülni kéne. De ez csak az én véleményem.

  1. Én meg egyet értek. :kacsint:
   Annak ellenére, hogy egy pici szomorúság bennem is bennem motoszkál, bár inkább csak ijedtség, mégis én is hasonlóképpen gondolom. :igen:

  2. Én is inkább annak örülök, hogy lesz egyáltalán 8. évad!!!
   Elég szar lett volna most megtudni, hogy nem lesz több, mikor két epizód van hátra ebből az évadból. Így legalább rá lehet hangolódni, hogy vége lesz.
   És, mint tudjuk a vég valami újnak a kezdete! És én nagyon remélem, hogy az a valami új, az a zenélés lesz Hughnak!!!

 5. Ez a Legjobb Sorozat ez nem csupán orvos sorozat szerintem rosszul látja az aki csak ezt veszi észre benne !! Én imádom és tűkön űlve várom a 8. évadot House a legnagyobb doki !!

 6. Előre leszögezem, ez a hozzászólás más jellegű lesz, mint az eddigiek.

  Örülök, hogy lesz 8. évad, ez nem is kérdéses. Mindannak ellenére, hogy jó a 7. évad is és biztosan jó lesz a következő is, valljuk, be épp itt az ideje lezárni ezt az egészet. Sőt, ami azt illeti, a 6. évad záróakkordja lett volna az ideális befejezés, ennek ellenére mégis folytatták. A szereplők kapcsolatrendszerében amúgy sem lesz nagy változás, legalábbis erősen kétlem, szóval ennek a sorozatnak már véget kellett volna érnie régen.

  És megismétlem, szeretem a 7. évadot és várom a nyolcast. Remélem, jó kis vitaindítót sikerült idenyomatnom.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .