Legyél te is sztárfeleség!

A Nők Lapja képzeletbeli sztárfeleség-képzőt alapított, és bemutatták a tanárokat, köztük Hugh Laurie feleségét is, mint konfliktuskezelőt:

Konfliktuskezelési oktató: Jo Green

Hugh Laurie felesége az elmúlt években többször is bizonyította, hogy házassági és férjkezelési kérdésekben igazi szaktekintély. Az asszony, aki mára már inkább Doktor House mamájának, semmint szerelmének néz ki, a humorával és az egyéniségével hódította meg Laurie-t. Mostanában ellentmondásos információk látnak napvilágot arról, hogy a sorozat forgatása mennyire rontotta meg a házaspár viszonyát. „Higgyék el, nincs annál rosszabb, mint amikor Hugh helyett a mizantróp Doktor House jön haza!” – mondja Jo, aki hihetetlen lelki nyugalommal kezeli Laurie hangulatváltozásait. „Amikor elkezdte forgatni a sorozatot, Hugh úgy gondolta, egy évad után nem lesz folytatás, ezért mi a gyerekekkel Londonban maradtunk. Aztán azt kérte, költözzünk Los Angelesbe, mert évekig tart még a szerződése. Hát utánajöttünk.” – folytatja az asszony, aki a legfrissebb értesülések szerint most mégis hazaköltözik Londonba, és beadja a válókeresetet. Ennek ellenére a két évtizedes sztárkezelési gyakorlata miatt a Nők Lapja Sztárfeleségképző Iskola konfliktuskezelési és veszekedési tanszékvezetőjének kértük fel.
Névjegy:

 • Jo Green
 • 20 éve Hugh Laurie felesége
 • Közös gyermekeik: Charles Archibald, William Albert és Rebecca Laurie
 • Egyelőre háztartásbeliként támogatja férje életét

[Nők Lapja Café]

Csatlakozás a társalgáshoz

18 hozzászólás

 1. akkor most elválnak? :fancsali: :fancsali:
  jaj istenem szegény Hugh.. most akkor megint tiszta depressziós lesz :fancsali:
  ajj talán tényleg igaz h nincs egy tökéletes házasság sem?
  bár anyámék már 19 éve jól megvannak és egyiküknek sincs esze ágában sem elválni :nevetos: még csak veszekedni sem veszekednek.
  de apám nem is a világ egyik legismertebb embere :nevetos:
  remélem jóra fordulnak ezek a szörnyű hírek és hogy nem fogja befolyásolni a House-t! szivecske

 2. Én meg azt remélem, hogy ez az egész megint csak buta pletyka, és nincs szó semmiféle válásról. Hugh eddig sztem igen jól kezelte a “sztárságát”, szóval, nem kéne, hogy ez legyen. Én szurkolok nekik, mert mindenki megérdemli a boldogságot, annak az oldalán, aki mellé a Teremtő teremtette! 🙂 😉

 3. :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos:
  igen, itt jönnek szóba Huddy-fanok ^^ szivecske szivecske

 4. Csodálkoznék, ha ebben a cikkben a tulajdonneveken kívül bármi is igaz lenne.Az összes bulvárlapot meg az ilyen internetes oldalakat eldózerolnám, és sóval behinteném,az újságírókat meg elküldeném a bányába!

 5. ööö, bocsi, de szerintem ez a “megvigasztalja majd Lisa”… hát, mint kolléga, ha egyáltalán van ebben valami igazság, mert szerintem nagyon is elképzelhető, hogy az egész csak egy buta pletyka…
  Ez hogy lenne Huddy? én nekik drukkolok, de ez akkor is kicsit túllép azon…
  és igen, valószínúleg csak a tulajdonnevek igazak ebből a cikkből, és ha mégsem, az meg akkor nem ránk tartozik szerintem…
  egyébként nekem semmi bajom nincs Jo Green-nel… 🙂

 6. Szóval…Nem csodálkoznék.. na így a helyes
  Úgy fel tudnak húzni az ilyen hülye cikkek,hogy már azt se tudom mit írok ahhhh…
  @&#&&#@{@#@@

 7. Én már azokat a pletykákat sem értettem, hogy “állítólag” egyéjszakás kalandjai voltak. Én szeretem a Nők Lapját, de az ilyen jellegű cikkeik után az én zsebemben is nyílik a bicska.
  Melyik feleségnek esne jó, hogy akár naponta ilyen szemeteket olvas a férjéről, és a végén naná, hogy már ő is alaptalanul gyanakszik. Érzésem szerint Hugh meg lenne annyira gentleman, hogy ha a hír igaz lenne azt ő maga közli és nem a The Sun, vagy a People oldaláról kell Jo-nak megtudnia.
  Túl sok ideje volt az R. Kövér Balázsnak (ha jól rémlik, ő állította össze)

 8. szansajnbarbi és L! Teljesen egyetértek veletek!
  Sztem nagyon sokan rajonganak még House-ért a világon, de miért nem lehet elfogadni, hogy Hugh és House nem egyenlő, és Hugh Jo-t szereti??? Most ebben mi van? Úgy beszélnek róluk, mintha kb 3 éves házasok lennének, közben meg már évtizedek óta együtt vannak. Csak ismerik már egymást…!

 9. uhh ez gáz
  most annyira idiótának érzem magam.. :fancsali:
  valószínűleg mert így is van :nevetos:
  te jó ég.. h írhattam ilyen hülyeségeket?XD
  mondjuk ma elég kómás napom volt..:D
  nah mindegy mindenkitől bocsi!
  igen mindenki hazudik! ez a kommentár mindent elmond erről a cikkről és arról h mekkora hülye vagyok! :nevetos:

 10. Össze van vágva mindenféle hülye, elavult pletykából ez a sztori… egy szót sem hiszek el belőle arról, amit az esetleges válásról írnak. Nem hinném, hogy Hugh-nak nem az lenne az első lépése, hogy akkor oké, Housenak annyi és próbáljuk meg először rendbetenni a dolgokat. Lehet, hogy nem csak a gyerekek miatt mant vissza Jo Londonba, de ez már végképp a magánügyük! Én csak azt remélem, hogy Hugh a magánéletében is olyan “sikeres” lesz, mint színészként, és hogy boldog.

 11. Számtalanszor nyilatkozta már Hugh, hogy a család Londonban maradt!!!! Csak látogatóba járnak ki hozzá, hosszabb rövidebb időre. Szóval a cikk megint csak innen-onnan összeszedett álhír, és a fantázia szüleménye, mint oly sokszor. :merges:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .