Közös mozizás

Semmitmondó tákolmány a Storyonline-on, de a vége mégis ütősre sikeredett 🙂 Április 17-én lesz a “Street Kings” hazai bemutatója! Ez egy csütörtöki napra esik, így javaslom ha benne vagytok a közös mozizásban halasszuk péntekre vagy szombatra a talit. Részletek a Folytatás mögött.
Mozizásról tehát: Amit mindenképp át kell beszélni a helyszín és az időpont. Utóbbiról órára pontosat úgysem tudunk megtárgyalni, hiszen műsorrend még nincs, de mindenképp egy délutánt kéne beiktatni.
Hol találkozzunk? Egy budapesti mozit válasszunk, vagy környező városét? Ötleteket tessék kommentálni!

Itten meg a storyonline-os cikk:

Az utca királyai című thrillerben gyilkos és korrupt rendőrök után nyomozó zsarut alakít. A Los Angeles árnyékos oldalát bemutató történetben nincs helye a humornak Laurie kemény harcosnak mutatkozik. Úgy is beszél, ahogy az amerikai keményfiúk: “Még szerencse, hogy a Dr. House forgatásán nagyon rászoktam az amerikai akcentusra – vallotta be a színész -, különben most nem tudtam volna megcsinálni ezt szerepet. Elképesztő meló volt folyton keménykednem meg hangoskodnom; ha most kezdek amerikaiul beszélni tanulni, valószínűleg beletörik a bicskám.”

“Nagyon elégedett is voltam magammal – szögezte le jókedvűen az egyébként morózus orvosbőrbe kényszerített sztár -, de a társaim rengeteget nevettek rajtam. Keanu Reeves, aki a filmben is az ellenfelem, folyton a legelegánsabb londoni akcentussal szólt hozzám a szünetekben, mintha a királynő komornyikja volna. Cukkolt, de nem bántam: így a jelenetekben hitelesebb ellensége lettem.”

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .