Közel a búcsú…

Ha a TV2 megvárja, míg a Doktor House jelenleg Amerikában zajló 5. szezonja véget ér, és akkor tűzi műsorra a kórházi krimi folytatását, minden bizonnyal jó ideig nélkülözniük kell a magyar nézőknek a zseniális orvost. Az ok természetesen a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja, mely miatt 2007/08-ban jóval kevesebb sorozatepizód készülhetett.

Jövő szerdán ugyanis már a Doktor House itthon éppen aktuális negyedik szezonjának a 14. epizódja kerül képernyőre, ami azt jelenti, hogy már csak két rész van hátra az évadból – éppen az a két rész, mely egy duplaepizódot alkot, s melyet eredetileg a sorozat készítői egy szezonközepi nagy durranásnak szántak az amerikai focibajnokság döntőjének közvetítése után.

Az említett sztrájk keresztülhúzta az írók számításait, de a nézők minden bizonnyal így sem bánkódtak, hogy végülis az évadzáró sikerült ütősre, egyedül amiatt húzhatták a szájukat, hogy a 16 rész csak alig 3/4-egy normál hosszúságú Doktor House-szezonnak.

Csatlakozás a társalgáshoz

10 hozzászólás

  1. Hát, nyugodtan elővehetnék a 3. évadot, és megismételhetnék!!! Mivel az AXN az első kettőt már egy párszor leadta, így ők nagy kegyesen követhetnék a 3.évaddal! Különben az RTL nagyon elhúz előttük, és csak leshetnek majd!

  2. nem akarok kárörvendeni, de,MILYEN JÓ NEKÜNK AKIK ANGOLUL NÉZIK AZ 5.ÉVADOT!!!
    Egyébként csak én vettem észre, hogy a TV2 VÁGJA a doktor house-t????

  3. Én nem vettem észre, h vágják, lehet a reklámok vagy a pontatlan szinkron miatt érzed ezt, pl a legutóbbi epiből én hiányoltam az afgán prostis beszólást House-tól 🙁

  4. Kivágás olyan szinten van, hogy a véresebb jeleneteket vágják meg. Én még a 3×22-nél vettem észre, hogy nem mutatták a lány (a beteg fejét), mikor vérzett az MR-ben, pedig eredetileg igencsak rá volt közelítve..
    Gondolom a korhatár miatt kell ezt tenniük.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..