A Fox csatornán már napok óta fel-feltűnik egy hirdetés, mely olyan rövid, hogy a sok reklám között talán fel se tűnne az embernek, de azért a tudatalattijába bevésődik, szóval pár nap után az emberek rájöttek, hogy mit is akar ez jelenteni.

Frissítés: Új háttere van a visszaszámlálónak, csekkoljátok a folytatásban!
Frissítés #2: Még két hirdetés, szintén új háttérrel a folytatásban!
Frissítés #3: Egy újabb hirdetés!

Íme a hirdetés (semmi spoileres):

A képet a “Snakes on a Plane” (“Kígyók a fedélzeten”) c. film plakátjának és az orvosok kígyós címerének analógiájára készítették. Vagy inkább a repülős-kígyós film plakátját csinálták a címer alapján… Mindegy, szerintem tök kreatív a plakát is meg ez a hirdetés is.

Ha megnézzük a hirdetésben kiírt weboldalt, akkor egy visszaszámlálót találunk, mellyel itthon nem sokat érünk, mert a helyi (azaz nekünk a magyar) idővel számol. A perc meg a másodperc az jó, csak az órához kell hozzáadni hatot, és akkor megkapjuk a tényleges hátralevő időt a 6. évad első epizódjáig.
De, ha valaki lusta számolgatni, akkor elég csak a “Következő epizód” menüre pillantani az oldalsávunkban.

Itt a visszaszámláló, illetve maga a kígyós kép. Ha esetleg ezt a kettőt egybe integrálva szeretné látni valaki, menjen a SnakesOnACane.com-ra.

Snakes on a Cane

Snakes on a Cane

Még három hirdetés:

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..