Ki lesz Cuddy helyett?

Miután Lisa Edelstein kiszállt a “Doktor House”-ból, nyilvánvaló, hogy más kerül a Princeton-Plainsboro élére. Az alábbi cikkből többet is megtudhattok erről: SPOILER

Valaki olyan lesz, akivel már találkozhattunk a sorozatban!
Források megerősítették kizárólag a TVLine-nak, hogy a kórház vezetői posztjára – melyet Lisa Edelstein Cuddy-ja nemrégiben elhagyott – egy ismerős arc érkezik ahelyett, hogy egy új szereplőt hoznának be.

De vajon ki? Titoktartási fogadalmat tettem… de annyit elárulhatok, hogy Hugh Laurie képernyős főnöke az alábbi hét ember közül fog kikerülni. Mérlegeljétek a lehetőségeket és kommentben írjátok meg, kire tippeltek!

 • Dr. Jeffrey Cole (Edi Gathegi): Bár ügyes versenyző volt House túlélőshowjában, de “Big Love”-ot végül kirúgták, mert arra vetemedett, amire nem kellett volna: összebeszélt Cuddy-val. Talán még van némi elintéznivaló közte és House között.
 • Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard): Ha House legjobb barátját előléptetnék Cuddy székébe, az ezzel járó hatalommal bizonyára megnőne a feszültség a televízió két legnépszerűbb cimborája között. Vajon House ezúttal mennyire feszegetné a határokat? És Wilson mennyire hagyná neki, hogy feszegesse?
 • Dr. Eric Foreman (Omar Epps): Már helyettesítette House-t a 6. évadban (miután Mr. Ingerlékeny felmondott), szóval ez az előnye megvan a posztért való harcban. Vagy nem? Hiszen láthattuk már, hogy képes fellázadni, ha oka van rá, szóval lehet, hogy nem szívesen tennék meg őt főnöknek.
 • Dr. Robert Chase (Jesse Spencer): Ő is olyan, aki nem futamodik meg a vitatott döntésektől. Szándékosan megölt egy pácienst. Megvolt rá az oka, de akkor is. Egy ilyen főnök lehet, hogy nem érné meg a Princeton-Plainsborónak, de a nézőknek tuti bejönne ez a helyzet.
 • Dr. Chris Taub (Peter Jacobson): Talán az egyetlen “induló”, aki képes megszegni a szabályokat, és gyakran meg is ússza ezt. Ez a plasztikai sebész majdnem, hogy House kellemetlen/ellenszenves másolata. És ez már valami. Nem biztos, hogy kellemes valami, de biztos mindenki érti, mire gondolok.
 • Dr. Sam Carr (Cynthia Watros): Ha Wilson radiológus első feleségének/volt barátnőjének vissza kéne jönnie – tulajdonképpen a főnökeként -, akár be is lehetne készíteni a petárdákat. De ezen a lehetséges újraegyesülésen kívül, ha még képes is lenne kezelni az exférjét, képes lenne kezelni House-t is? Jobb, ha hozza magával az altatópisztolyt…
 • Edward Vogler (Chi McBride): Miután Cuddy meggyőzte a kórház vezetőségét arról, hogy ne rúgják ki House-t, viszont szabaduljanak meg a vaskos pénztárcájú elnöktől – és a 100 milliós adományától – House egy örök ellenséget szerzett magának. Ha eljön a visszafizetés ideje, Vogler vajon mennyire mélyen nyúlna bele House pénztárcájába?

[TVLine]

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

 1. Amikor elkezdtem olvasni a cikket, az első fél mondat után az jutott eszembe, hogy Edward Vogler. 8)
  Habááár én annak nagyon nem örülnék, bár az biztos, hogy a Cuddy-House kapcsolat és az Vogler-House kapcsolat (okééé, leszámía nemi vonzódást, meg House pornosztikus vicceit) eléggé hasonló lenne… szerintem.
  Na mindegy, a legjobb szerintem az lenne, ha Cuddy jönne vissza Cuddy helyére. 🙄

  1. Blankával értek egyet. “.. a legjobb szerintem az lenne, ha Cuddy jönne vissza Cuddy helyére.” Még G.Y. is azt tweetelte, hogy senki nem tudja Lisát pótolni, ..senki. Akármennyire is kiszúrtak a készítők a karakterével, nélküle nem House a House. Nem egy egyszerű mellékszereplő, hanem alapszereplő volt Ő.

 2. Már korábban is felvetették, hogy egy ismerős szereplőt fognak bedobni és nem egy új arcot.
  Első tippem nekem is Vogler volt, de szerintem egy ilyen posztra egy orvos kell. Bár ki tudja. Cole az én szememben elég súlytalan karakter volt, úgyhogy nem hiszem, hogy újra elővennék. Nem tudom mennyire spoiler, de elvileg két új szereplő is érkezik a csapatba, így a mostaniakkal együtt már hatan lennének, úgyhogy jó eséllyel a Foreman-Chase-Taub trióból kerül ki a befutó. Chase ugyan sokat fejlődött az elmúlt években, de még mindig nehezen tud ellent mondani House-nak, szemben Taubbal és főleg Foremannal. Utóbbi ráadásul nem sok vizet zavart a 7. évad során, tehát itt az idő, hogy bizonyítson.
  Sam is érdekes választás lenne, mert olyan hirtelen írták ki és a Wilsonnal való szakítása is elég érdekes volt, így ebből is sok mindent ki lehetne hozni.

 3. Amikor kiderült, hogy Cuddy távozik, nekem rögtön Wilson jutott eszembe, mint új igazgató. Ő az aki leginkább féken tudja tartani Houset. Cole – csatlakozva az előttem kommentelőhöz 🙂 – szerintem is súlytalan egy ilyen posztra, Foreman még esetleg odakerülhetne, de nehezen tudom őt elképzelni, ahogy a kórház adminisztratív teendőit intézi 😀 Chase és Taub nem az a főnök típus, Vogler pedig már nagyon régen szerepet a sorozatban, meg ő inkább üzletember, kétlem, hogy előbányásznák. Sam még egy jó ötlet volna, kifejezetten érdekes lenne figyelni az interakciókat a House-Wilson-Sam háromszögben, külön pikantériája volna annak, hogy Sam Wilson exe ugyebár. Hát kíváncsi vagyok nagyon 😛

 4. Azt nem vettétek észre, hogy Dr. Cameron nem szerepel a felsorolásban? Se 13-as… elég érdekes… na jó, talán 13-as tényleg nem lesz főnök, mert elmegy… de Cameron még lehet… hisz ő is egész elvan House-szal…

  1. A készítők már megmondták, hogy Cameront nem szándékozzák visszahozni, szóval őt zárná ki az ember elsőként a listából, ha rajta lenne.
   Ha már a kizárásnál tartunk, arról tuti hallottunk volna, hogyha Edi Gathegi, Cynthia Watros vagy Chi McBride megint forgatna a sorozatban, és már így is két plusz új szereplő van.
   Szerintem Foreman lesz az új főnök. Chase-zel ellentétben ő szerepel az első részben (legalábbis Omar Epps tweetelte, hogy elkezdett dolgozni, mikor elkezdték forgatni az első részt, Jesse Spencer pedig csak a következő héten állt munkába). Robert Sean Leonarddal meg úgy volt eredetileg, hogy kimarad egy-két epizódból az évad elején a darabja miatt. De annak júniusban vége lett, szóval augusztusban már ráért elkezdeni forgatni.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..