Kérdezz-felelek a "Brave Heart" írójával

…aki nem más, mint Lawrence Kaplow (Kal Penn karaktere, Dr. Lawrence Kutner neve nem véletlenül hasonlít). Semmi spoileres nincs benne:

@gregyaitanes: Kaplow! Mi inspirált a “Brave Heart” (6×06) megírásakor?
@lkaplow: Mi inspirált? Hú… A bébinek új pár cipőre van szüksége? Mi lesz, ha minden, amitől féltél, valóra válik? Sors kontra szabad akarat.

@gregyaitanes: Hogyan kerültél be a “House” írói stábjába?
@lkaplow: Már 2001 óta írok Shore-nak. Katie-t már előtte ismertem, együtt jártam gimibe a sógorával. Véletlen egybeesés, ami végül jól sült el. Vicces.

@gregyaitanes: Melyik a kedvenc epizódod a sorozatban?
@lkaplow: Nem hiszem, hogy lenne kedvenc epizódom. Inkább kedvenc pillanataim vannak, amik általában a magánélethez kötődnek (szóval nem a kórház ügyei, a betegek).

@gregyaitanes: Hogyan lettél író?
@lkaplow: Rossz írói szakkörre jelentkeztem az egyetemen, aztán könyörögtem, hogy hadd maradhassak, mégha a tárgy előkövetelményei nincsenek is meg.

egy rajongó: House-on kívül melyik karakter a legnagyobb kihívás írás szempontjából és melyik karakterrel szeretsz a legjobban foglalkozni?
@lkaplow: Mindegyik karakterben más a kihívás: az, hogy mit is jelent az neked (az írónak). Azt írod bele, ami benned van, különben lapos lesz az egész.

egy rajongó: A rajongók véleménye hatással van rád? Arra, ahogyan megírsz egy karaktert vagy jelenetet?
@lkaplow: Azt hiszem, elég jó képünk van arról, hogy mit akar a néző. Az a jó szórakozás, hogyha meg tudjuk lepni őket.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .