Katie Jacobs az Emmy-jelölésről

Két Emmy-jelöléssel a bemutató ideje alatt már azt gondolhatná az ember, hogy Katie Jacobs főproducer mélyen tudna aludni ezen a reggelen, az egész procedúra alatt.
“A vicces az, hogy egyre öregebb vagyok.” -mondta nekem. “6 óra 11 perckor keltem fel, és arra gondoltam, hogy minket nem is jelöltek. Általában a bemutatóért felelős emberek telefonálnak, de én nem hallottam semmit, ezért úgy gondoltam, hogy nem is kaptunk jelölést. Mint kiderült, rosszul olvastam le az órát. Tulajdonképpen 4 óra 11 perc volt. Körülbelül másfél órával később felhívtak.”

Habár a jelölés nem volt váratlan, Jacobs azt magyarázza, hogy ez egy nagyszerű üzletet jelent nekik: nagyon sok aggály van a ténnyel kapcsolatban, hogy már számos előző jelölésünk is van, mert nem tudjuk, hogy ez a javunkra válik e vagy sem. És ez bizonyos szempontból izgalmasabb egy olyan bemutatónak, amit a tévében is adnak. Nekünk pedig jó tudni, hogy az emberek elégedettek azzal, amit csinálunk.

Jacobs azt mondta, hogy egyáltalán nem volt meglepődve. ”Több volt meglepetésnél, mikor 2 évvel ezelőtt nem kaptak jelölést.” Már délelőtt 9 óra van, de még mindig nem beszélt Mr. Laurie-val, de azt mondta, hogy egy fél órán belül készen lesznek, és találkozni fognak vele.

Még nem találkozott se David Shore-ral, se Greg Yaitanesszel – aki rendezőnek járó jelölést kapott a negyedik évad utolsó előtti részéért. Jacobs magyarázza : ”Ez az ötödik évad jele.” Korábban mindig fogtam a telefonomat, és csendesen kimentem, így nem ébresztettem fel a családomat, és felhívtam mindenkit.

Még mindig ünnepel az egész House-banda. Pezsgővel? – kérdeztem. ”Minden bizonnyal – válaszolta. De rólam senki nem gondolja, hogy iszom, ezert én nem is fogok.” De az ünneplés nem fog túl sokáig tartani, mivel egy egész napi munka áll mögöttük. Jelenleg az évad hatodik epizódját forgatják. Cameron és Chase: Cameronnak lesz egy ügye, és ezen a cselekményszálon keresztül rájöhetünk, hogy hányadán is állnak. Zavarba ejtően sok tehetséges színészünk van, és nem szeretnénk mellőzni a jelenlegi karaktereket, de úgy gondolom, hogy jobb lesz, ha most kihasználjuk a tehetségüket.

[Zap2it]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .