Katie-David-Hugh-Lisa interjú

Mindenki számára spoileres, kivéve persze az angolul tudó spoilervadászoknak.

A Doktor House „100. epizód party”-ján (amit a nyugat-hollywoodi STK-ban tartottak) David Shore és Katie Jacobs, executive producerek végre felfedték azt, ami már régóta pedzegettem, de hivatalosan nem erősítettek meg: House és Cuddy szexelni fog ebben az évadban.

„Igen, már kitaláltuk a részleteket a Huddy-szexet illetően.” – jelentette ki Shore. Azt is hozzátette, hogy a duó még az évad vége előtt véghez fogja vinni az akciót. „Ott van a fény az alagút végén a Huddy-fanok számára, akik már reménykedtek ebben az eseményben. Az biztos, hogy nem olyan lesz, amilyet az emberek várnának. A saját módszerünkkel kell véghezvinnünk ezeket a dolgokat is; a House-os módszerrel. Nem akarjuk, hogy a karakterek olyat csináljanak, ami nem illik bele a jellemükbe.”
Jacobs még hozzátette: „Óvatosnak kell lennünk, mikor egy ilyen lépésre szánjuk el magunkat. Nem akarunk csalódást okozni a rajongóknak azzal, hogy csakúgy eléjük vetünk valamit. Akkor már rendesen kell csinálnunk.”

A közelgő Huddy-hancúrozás hallatára a főszereplő (és a hancúrozás egyik résztvevője), Hugh Laurie meglepődött. Legalábbis azt hiszem. (Soha nem tudhatod Laurie-nál.) „Valóban? Ezt mondták magának? Nekem erről még nem szóltak. Maga szerint elmondták volna valaha? Lehet, hogy egy nap majd bemegyek, és ott fogom először olvasni ezt az aznapi forgatókönyvben, és nem adnak majd felkészülési időt? Most már ideges lettem. Fekvőtámaszokat meg felüléseket kell csinálnom. Elárulták magának, hogy mennyi fog belőlem látszani? Milyen testrészeimen kell még dolgoznom? Most aztán örülök, hogy nem ettem meg a 100. epizódos tortát.”

Egy perccel a hír hallata után Laurie elismerte, hogy már régóta készülődnek ennek az eljövetelére. „Szerintem jó móka lesz.” – mondta. „Ez a két karakter ezzel a sok civakodással nyilvánvalóan élvezi a másik társaságát. Mindketten magányosak, és vigaszul szolgálnak a másiknak. Ez nagyon édes és megható is lehetne, de biztos vagyok benne, – David beteg gondolkodását ismerve – minden el fog romlani a végére.”

Lisa Edelstein is azt mondta, hogy nem tud semmit a Huddy-akcióról annak ellenére, hogy előző héten már előre vetítettem az eseményeket. „Nem voltam benne biztos, hogy tényleg megcsinálják.” – vallotta be. „Mindig is gondoltam, hogy egyszer majd elkerülhetetlen lesz, de még nem tudtam róla, hogy most lesz az az egyszer.”
Edelstein – mint ahogy előbb Laurie is – kifejezte, hogy nagy gondot fognak az írók fordítani erre a történetre. „Nem hiszem, hogy ezt azért csinálnák, hogy felfrissítsék a sorozatot.” – mondta. „Ha Davidet kirúgnák, és valaki mást tennének a helyére, és ő rakna bele egy szexjelenetet, akkor aggódnék. De mivel még mindig David a főnök, szerintem jól átgondolt és megtervezett lesz, és bele fog illeni a sorozatba. /Nem csak úgy simán „Nesze, itt egy kis szexjelenet függetlenül az aktuális epizódban történtektől.”/

„Úgyse működne a kapcsolatuk.” – tette hozzá Edelstein. „Nem fognak összeköltözni, és felnevelni Cuddy új babáját, és összeházasodni, és házat venni Connecticutban. Tragédiába fog torkollani. Egy ideig lehet, hogy mókás lesz, de aztán szét fog esni az egész. David egyértelműen nem a pozitivitás és a boldog befejezések híve.”

Forrás: EW.com

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..