Kal Penn az “Így jártam anyátokkal”-ban!

Jennifer Morrison után újabb “House”-szereplő érkezik az “Így jártam anyátokkal…” (“How I Met Your Mother”) c. sorozatba:

Obama elnök vesztesége az “Így jártam anyátokkal” nyeresége lett.

Kal Penn — aki két évvel ezelőtt otthagyta színészi karrierjét, mikor elcserélte az állandó szerepét a “House”-ban az Obama-stábtagságáért — egy nagy visszatérő karakterrel jelenik meg újra a tévében az “Így jártam anyátokkal…”-ban.

A sorozat sajtósa nem kívánta kommentálni a hírt, de egy másik forrás szerint Penn Kevinként Cobbie Smulders szerelemben csalódott Robinjához fog közelebb kerülni.

Penn érkezése természetesen egyesülést fog jelenteni Neil Patrick Harrisszel, aki, nos… “Neil Patrick Harris”-t alakította az ő Kumarja mellett a “Harold & Kumar”-filmekben.

Penn még ebben a hónapban elhagyja a Fehér Házat — ahol társigazgatóként szolgált a Közkapcsolati Irodában. (Bár Obama nem fogja Pennt túl sokáig nélkülözni. Egyes források szerint visszatér majd hozzá a 2012-es kampányban.)

/SPOILERES ANNAK, AKI NEM LÁTTA A 6. ÉVAD VÉGÉT/
Az “Így jártam” vezető producere, Craig Thomas azt rebesgette májusban, hogy Robin vissza fog térni a randizáshoz, különösen, mivel a talán-lelkitársa, Barney tovább lépett Norával: “Robin nem nagyon randizott az elmúlt évadban. Sokkal inkább a karrierjével volt elfoglalva” – mondta. “Most pedig Robin előre tekint, és felmerül a kérdés, mi lett volna, ha ő van Nora helyében.
Norának köszönhetően Barney kezd felnőni “amelyet Robin is észrevesz, akinek az elmúlt évben nem volt komoly kapcsolata. A 7. évad elején meg kell majd küzdenie ezzel.”
/SPOILER VÉGE/

Az “Így jártam anyátokkal…” hetedik évada szeptember 19-én kezdődik (Amerikában).

[TVLine]


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .