Jönnek az új House epizódok, befejezvén a bizarr sztorit

Tegnap szó nélkül dobbantottam MSN-ről, elnézést! 🙁 De! Kai 22:40-kor postázta e-mail címemre azt az interjút, melyben az évad befejezéséről szól pár szót David Shore. 😉 Nem is fűznék hozzá többet, a cikk magáért beszél: Nagyon nagyon köszönjük! :szivecskezo: Jönnek az új House epizódok, befejezvén a “bizarr” sztorit – nyilatkozott a kanadai szerző.
A kanadaiaknak várniuk kellene, hogy láthassák a dokijukat, de ez képtelenség.
Az írók sztrájkja alatti össze-vissza vetítések után a televízió legbolondabb és legbriliánsabb dokija,
Dr. Gregory House (Hugh Laurie) hétfőn új epizódokkal tér vissza a képernyőkre.
Egy ideig úgy tűnt, idén tavasszal már vissza sem tér, és a House vetítési időpontját elfoglaló “American Idol”-lal a Fox a végtelenségig ki tudta volna húzni. A kanadai származású író – és executive producer – David Shore azonban kiharcolta, hogy House még idén tavasszal adásba kerüljön, így a szezon utolsó négy epizódja hétfő esténként kapott időpontot.
Shore és a másik executive producer, Katie Jacobs a héten Los Angelesből telefonon szervezték le, hogy a szezon biztosan lemehessen.
“Mindenképp be akartuk fejezni ezt a sztorit.”
A sztori természetesen, ahogyan Shore és az írók a negyedik évadban újabb mellékvonalakat húznak a már ismert karakterekkel, és bemutatnak néhány újat is. House eddigi beosztottjait alakító Omar Epps (Eric Foreman) marad, viszont Jennifer Morrison (Allison Cameron), és Jesse Spencer (Robert Chase), feladata lényegesen lecsökken, amikor Dr. House álomcsapata felbomlik az utolsó szezon végére.
Shore szerint ez volt az egyetlen dolog, amit tehetett.
-A harmadik szezon végére úgy tűnt, az emberek nem fogják sokáig húzni House mellett – nyilatkozta – Úgy tűnt a legjobbnak, ha lassan mindenki kilép tőle a körülmények miatt.
A producerek aztán felvetették az ötletet, hogy játékba dobnak egy új diagnoszta csapatot, 40 medikus hallgatóval, akik “Survivor” stílusban játszanak, hogy House új beosztottjaivá válhassanak. Peter Jacobson (Chris Taub), Kal Penn (Lawrence Kutner) és Olivia Wilde (“Tizenhárom”) lesznek az új beosztottak a sorozatban. Egy olyan verseny, amiből csak House jön ki győztesen.
-Annak ellenére, hogy bizarr megoldás, ez illik legjobban ehhez a karakterhez. – nyilatkozta Shore.
A 48 éves londoni születésű producer soha nem rázta volna föl ennyire a műsorát, mert a végén valamelyik tévétársaság felhívja , „Csinálnod kell valamit. Esnek a nézettségi mutatók!”
Ellenkezőleg: House nézettségi mutatói erősebbek, mint bármikor, heti 20 millió amerikai, illetve 2,5 millió kanadai nézőt produkálva.
-Akkor akarsz változtatni, amikor a dolgok jól haladnak, mind az ötletekben, mind a számok alapján – mondja Shore.

Néhány rajongó pánikolt, azon aggódtak, hogy Epps, Morrison és Spencer végleg ki lesznek írva a sorozatból. Amíg Epps karaktere, Foreman, visszatér a csapatba, a másik kettő el lett küldve a kórház más részeibe, és teljesen eltűntek a képből egy időre.
Shore megérti, hogy pár rajongónak nem tetszenek a változások, de ragaszkodik ahhoz, hogy Morrison és Spencer visszatérjenek a következő évadra.
-Vissza fognak térni a műsorba, de nem a csapat tagjaként – legalábbis nem azonnal – mondja Shore, aki eléggé megkedvelte az új szereplőit a képzeletbeli Princeton – Plainsboro tankórházban. -Azt hiszem nagyobb a jelentőségük, mint ahogyan azt az írók gondolják.
Szereti, ahogyan House mellett állnak. “A párbeszédeket House és köztük jóval érdekesebbnek találom, mint amilyenek valójában voltak.”
Shore azt mondta, az írók sztrájkja okozta leállást, és munkanélküliséget is ki tudta használni:
-Az, hogy otthon kellett maradnom, hihetetlen jó hatással volt rám.
Ugyanez igaz persze Laurie-ra is, aki talán az összes évad sztárja is. A sztrájk ideje alatt, míg leállt a forgatás Laurie haza mehetett Angliába a feleségéhez, és három gyermekéhez.
-Eléggé keményen megdolgoztattuk – nyilatkozta Shore, aki örült annak, hogy a sztrájk ideje alatt beszoríthattak Laurie-nak egy kis családi időt.
A kétrészes évadzáró epizód, ami május 12-én és 19-én kerül adásba, egy kissé látványosabb lesz, mint általában: beleszőnek egy nagy busz balesetet is. Rájuk nem jellemző, hogy látványos hatásokat vigyenek a fináléba, de a szerző elismerte, hogy a rajongók azért egy tipikus House epizódot találnak majd a speciális effektek mögött.
“A magja természetesen egy House epizód, azt hiszem, mindenki nagyon fogja szeretni.”


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .