Jesse-interjú

Jesse Spencer a 100. epizódról, és a Chase-Cameron kapcsolatról beszél a folytatásban (5. és 6. évados spoileres, de semmi konkrét).

Mielőtt még felháborodnánk azon, hogy Jesse Spencert és Jennifer Morrisont kihagyták a Doktor House 100. epizódjából, vegyünk számba pár dolgot: Bár az alkalom adott lenne, de a mai semmi több, mint egy átlagos epizód – pont, ahogy David Shore akarta. És, ahogy az ötödik évad folytatódik, úgy nő Spencer és Morrison képernyőn töltött ideje. Jesse kitér erre a témára és arra is, hogy miért nem támogatja annyira a Chase-Cameron témát.

» Mindenki a 100. epizódot ünnepli, de maga nem is szerepel benne.
Ez nem egy különleges epizód. Ez tök véletlenül a 100-dik.

» Bár ez nem „különleges” epizód, de azért elég szenvedélyes rajongói vannak, akik nagyon csalódottak lesznek, amiért nem szerepel benne. Többet akarják látni magát.
Ó, igazán? Ez király, nagyon jó. Remélem, azért még szeretik a sorozatot. Csak feltételezem, hogy szeretik, hiszen a nézettségi adatok ezt mutatják. Szóval még mindig nézik, ez tök jó.

» Többet fogjuk látni magát a jövőben?
Igen, igen. Azt hiszem. Azt hiszem lesz egy s más az ötödik évad végén, hatodik elején. Valójában ezt már biztosan állíthatom. Még nem láttam a forgatókönyvet. Nem tudom, pontosan mi fog történni. Csak annyit tudok, hogy többet fogok szerepelni az elkövetkezendő epizódokban.

» Láttuk, ahogy Cameron kis időre átveszi Cuddy állását. Esetleg azt is láthatjuk majd, ahogy Chase belefolyik a team ügyeibe, ha csak ideiglenesen is?
Talán átveszem Foreman helyét? *nevet* Nem, nem lesz semmi ilyesmi. Nem közölték pontosan, hogy mi lesz az, amit jól tesznek, mert különben itt rögtön elmondanám magának. Csak azt tudom, hogy többet leszek a képernyőn.

» De, ha mégis tippelnie kéne…
Valami Chase-Cameron dolog lesz.

» Talán továbbviszik a Chase-Cameron kapcsolatot?
Vagy véget vetnek neki. Talán szakítanunk kell majd.

» Úgy tűnik, a rajongók szeretik ezt a párost, mert az elmúlt öt évben végignézték, ahogy Chase és Cameron belenő ebbe a kapcsolatba.
Tudom, hogy csomóan szeretnének többet látni ebből a kapcsolatból, de én például nem rajongok érte. Ha beleillik a sorozatba, – és mi lényegében egy procedural sorozat vagyunk – akkor nem bánom. De, ha csak azt mutatják, hogy Chase és Cameron elmennek bowlingozni, az kit érdekel? Amint kilépünk a procedural sorozat szerepköréből, és túl sokat kezdünk. De nem akarjuk, hogy ez legyen. Szerintem a mi sorozatunk sokkal jobb, mikor azzal foglalkozunk, ami a sorozat valójában, azaz House-ra és a procedural elemekre, és, hogy ezek a karakterek hogyan kapcsolódnak ezekhez.

» Mivelhogy ma ünnepeljük a 100. epizódot, mi a legnagyobb változás, amin Chase keresztülment az első epizód óta?
Azta. A legnagyobb változás? Szerintem csak érettebbé váltak a karakterek. A negyedik évad óta Chase, Cameron és Foreman különböző területekre kerülte, és ez szerintem érettebbé tette őket, mint bármi más. Jobban értékelik magukat. House-nak dolgozni olyan, mintha egy diktátornak dolgoznának többé-kevésbé – bár ő egy jó diktátor; olyan, akinek dolgozni szeretnél, ha már muszáj egy diktátornak dolgozni. De szerintem a négy év alatt magabiztosabbá váltak, és jobban megértették, hogy kik is ők. Egyre inkább House-ra kezdünk hasonlítani, kivéve, hogy a mi karaktereink kedvesebben viselkednek a betegekkel, mint House. De most szeretem azt a pozíciót, amibe Chase került az elmúlt években. Ez egy más közeg, más, mint, mikor a differenciálokat csináljuk. Akkoriban, ha House akart valamit, akkor Chase volt az első, aki ugrott a szavára. Most pedig egy szinten vannak. Szerintem mindannyiunknak megvan a szerepünk, és érdekel, hogy mindez merre tart.

Forrás: KorbiTV


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .