Jesse Spencer 15-én fellépett a Band from TV nevű zenekarral, majd interjúkat is adott. Az egyikben a Doktor House esetleges végződéséről beszélt. Mivel csak elmélkedés, ezért nem spoileres (kivéve: jelenetek a 8. évadból, de maga a szöveg nem árul el semmit).
Aki kitalálja (ne írja be kommentbe), hogy mely művet hallhatjuk a videó végén Jesse előadásában, az… jól ismeri a komolyzenét. 🙂
Videó, fordítással:

Lehet, hogy a House végetér ezzel az évaddal, aminek következtében Jesse Spencernek – aki Chase-t alakítja – új munka után kell néznie. Az ausztrál színésszel beszélgettünk.

» Jesse Spencer a Chase utáni életről elmélkedik, amikor is áldozhat a másik szenvedélyének: a zenének. 2008 óta ő a Band from TV hegedűse. Alkalmanként Hugh Laurie is játszik velük, más színész-zenészekkel egyetemben.
Fiatalabb koromban hegedültem, aztán vagy hét évig nem játszottam, hanem a színészkarrieremet egyengettem. Aztán visszatértem a hegedűhöz, mikor megkaptam a lehetőséget, hogy csatlakozzak a zenekarhoz. Volt már 15 gitárosunk, nem volt szükség még egyre. Tudok gitározni, zongorázni, ukulelén, mandolinon.

» Miközben még nem ismerjük a House jövőjét, Jesse Spencer elgondolkodott azon, hogyan kéne véget érnie.
Ez csak spekuláció – higgye el, nem mondanak nekem semmit, nehogy elmondjam önnek. Szóval spekulálhatok, amennyit akarok. Öm… a sorozat Sherlock Holmes történetén alapul. És azt hiszem, valamelyik könyvben Moriarty-val leesnek egy vízesésen, miközben verekednek, és tudjuk, hogy Holmes meg fog halni. Szóval lehetséges, hogy House a végén meghal. Érti, a könyveknek áldozva.

» Bár azt nem gondoljuk, hogy zenekart fog alapítani, de felvetettük neki, hogy indulhatna az X-faktorban.
Öm… Nem. Biztos olyasmivel állnék elő, amit mindenki utál. Talán egy Johnny Cash-számmal vagy hasonlóval. Nem tudom. “Hurt”. Ez nem is Johnny Cash száma, hanem a Nine Inch Nailsé, de… Nem tudom, talán “Prison Blues”?

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Nem biztos, hogy az utolsó, bár nagy rá az esély.
    Szentimentalista vagyok, ezért szeretem, ha a sorozatok végén a szereplők boldogan élnek, míg meg nem halnak, de House esetében ezt valahogy sose tudtam elképzelni.
    Az én vége verzióim között is szerepel az, hogy meghal.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..