Jesse a 8. évadról

Jesse Spencer (Chase) a sorozat 8. évadáról, a szörfölésről és a jövőbeli terveiről beszél:

A TCA sajtókonferencia afterpartyján nyolc percig beszélgettem Jesse Spencerrel. Chase jövőjéről, a PPOK új dékánjáról és, hogy Spencer mit szeretne csinálni a “House” után.

Spencer az interjú elején elmondta, hogy megesküdött, hogy semmit nem mond el a sorozat történéseiről, szóval mindent megtettem azért, hogy mégis kihúzzak belőle valamit. Elsőként megkérdeztem, hogy mit szeretne, hogy történjen Chase-zel, különösen, ha kiderül, hogy tényleg ez a sorozat utolsó évada. Azt felelte, szeretné, ha lebukna amiatt, amit Dibalával tett (emlékeztek, mikor megölte az afrikai diktátort?), aztán szökevénnyé válna és elutazna Mexikóba. Megkérdeztem, hogy vajon Tizenhárom is veletartana-e, amire Spencer azt mondta “soha nem fognak összejönni”.

Vajon szívesen látná együtt a karakterét Cameronnal (Jennifer Morrison)? Nincs az ötlet ellen, de tudatában van annak, hogy ez logisztikailag lehetetlen lenne, mivel Morrisonnak új sorozata van (Once Upon a Time) az ABC csatornán. Szívesen látná azt, hogy Chase érettebb tetteket visz véghez, és már ezidáig is vélt nála felfedezni fejlődést ezen a téren.

Mikor megkérdeztem, ki lesz az új dékán, megerősítette, hogy ő lesz! Aztán kijavította magát: “Nos, tudja, szeretnék én lenni az új dékán.” Erre mondtam neki, hogy ezzel most eltörölte a nagy szalagcímemet, erre ő: “Nos, tudja, a ‘szeretnék’ lehet, hogy utal valamire…” Nem tudom, más mit gondol, de én legszívesebben Spencert tenném meg főnöknek. House-szal tisztelik egymást, Foreman egyszer már elbaltázta a lehetőségét, és ha Wilson kerülne a vezetői székbe… abba nem is akarok belegondolni. Szóval itt hallottátok először: lehet, hogy Chase lesz az új dékán. Szívesen máskor is!

Mikor Spencert Lisa Edelstein távozásáról kérdeztem, eltűnődött: “Nagyon szomorú, hogy pár éve elvesztettük Jent… mindig szomorú, ha valaki elmegy az eredeti gárdából. Nagyszerű a szereplőgárda, mindig jól kijöttünk egymással, szerettük egymást, ami elég ritka. Lisa nagyszerű, szomorúak vagyunk, hogy elveszítettük. De jól meglesz. Nagyon tehetséges. Szomorú az, hogy elmegy, de minden rendben lesz vele.” Erre mondtam neki, hogy minden tévésorozat szereplőgárdája úgy beszél a társairól, mintha családtag lenne. Szóval nekem nem tűnik ez ritkaságnak. Erre nevetett és mondta: “Én jobban tudom.”

És mi a helyzet a szörfözéssel – ezzel a kockázatos hobbival? Mikor megkérdeztem, sérült-e meg valaha, felhúzta a hátán az ingét és megmutatta a sebét. Hozzátette, hogy most már nem lehet őt megállapítani, mert újra felfedezte magának ezt a sportot.

Mikor a sorozat végéről kérdeztem, ezt felelte: “Tudja, én is gondolkoztam ezen. Valószínűleg keserédes lesz a vége. Nem úgy fog végződni, hogy House kigyógyul minden bajából… drámai lesz és valami nagy dolog történik majd.

És mi lesz Spencerrel, miután véget ér a “House”? Megint szeretne dolgozni Ausztráliában és szívesen forgatna filmet vagy egy másik tévésorozatot. Különösen szereti a tévésorozatok állandóságát. Ajánlottam neki az HBO-t, és Spencer azonnal igent mondott. Szóval majd figyeljék őt minden téren a sorozat után.

Nagyon jó volt Spencerrel beszélgetni! Vicces, kedves volt. És csak ennyit mondok, hogy megmaradjak a profizmusnál.

[BuddyTV]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..