Jennifer válaszol

Ha valaki még nem tudná: Jennifer Morrison (Dr. Cameron) fenn van Twitteren, a neve JenMorrisonLIVE. Tegnap Jennifer hosszabban válaszolt a Facebook oldalán pár Twitteren feltett rajongói kérdésre. Lényegében nincs kimondva konkrétan, ami a “House”-ban történt, és a magyar tévé(t)nézők még nem tudhatják, de azért inkább csak az olvassa el, aki már látta a 6. évad első felét.

House

1. Örülök, hogy Cameron változott az évek alatt. A televíziózásban a karakterek gyakran örökre ugyanolyanok maradnak és így unalmasakká és kiszámíthatókká válnak. Miután három évig House-nak dolgozott, természetes, hogy Cameron megváltozott, erősödött és magabiztosabb lett. Örülök, hogy az írók így alakították a karaktert. Ami a jeleneteim számának csökkenését illeti… Mindig is úgy tűnt, hogy miután behozták az új teamet, az írók soha nem tudták, hogy Cameront hogyan illesszék be a kórház életébe. Többé nem voltam a teamben, azon már túlnőttem; nem voltam House szerelme se; a főnöke se; és közeli barátja se. Nem voltam többé House körében. Mivel a sorozat House-ról szól, nehéz volt Cameront olyan sok jelenetbe beletenni.

2. Soha nem fogom megtudni, az írók miért nem adtak House-nak és Cameronnak valódi esélyt, hogy egy pár legyenek. Úgy hiszem, hogy mivel jó pár lennének, nem lenne nagy sikere a televízióban. A konfliktus az érdekes, azt szeretik az emberek. Cameron talán még idomult /?/ is volna House-hoz annak érdekében, hogy véghez vihessék ezt a történetszálat. Amiért inkább fenntartották köztük ezt a feszültséget anélkül, hogy összejöttek volna, a “Hameron” interakciók még erőteljesebbek voltak.

A csodatevő

1. Az, hogy speciális szükségletekkel rendelkező gyermek anyját alakíthattam, nagy empátiát váltott ki belőlem minden szülő iránt, főleg a speciális szükségletekkel rendelkező gyermekek szülei iránt Kate Kellerként mindig konfliktus volt körülöttem. Egy részem elszántan kereste a megoldást a gyermekemnek. Az életemet is odaadtam volna neki, hogy jól legyen és jó élete legyen. Egy másik részem pedig nem akarta elveszíteni őt. Maga a gondolat, hogy egy tanárnőt közelebb engedjek a gyerekemhez, mint, amilyen közel én vagyok hozzá, az szörnyű volt. Esetenként Kate Keller “rosszul viselkedett”, ahogy mondani szoktam. Sokszor Annie Sullivan ellen fordult, hogy közelebb érezhesse magát Helenhez, mint Annie. Emiatt Kate egy állandó szeretlek-utállak kapcsolatban volt Annie-vel. Végül Kate túllép ezen és elengedi Helent. Hogy az közelebb lehessen Annie-hez, mint hozzá – a gyermek érdekében. Túllépett a saját anyai szükségletein, hogy a gyerekének jobb élete lehessen.

2. Nem sokat tudtam Kate Kellerről, mikor jelentkeztem a szerepre. Ismertem a darabot, de nem ismertem Kate háttértörténetét. Miután már kutakodtam Kate után, akkor jöttem rá, hogy én vagyok a megfelelő a szerepre.

3. Amiatt csináltuk körszínpadon a darabot, mert másik színház nem volt szabadon. Szerintem nagyszerűen megoldották azt, hogy tíz helyszínt megjelenítsenek egy ilyen kicsi helyen.

A csodatevő, Star Trek, Warrior

1. Bár mindháromban anyát játszom, mindegyikben másra fókuszál a karakterem. A “Csodatevő”-ben meg akarom gyógyítani a gyermekemet, vagy módot találni, hogy megfelelően élhessen ebben a világban. A “Star Trek”-ben épp életet adok egy gyereknek és ebben a csodában tobzódom, de ezzel egyidőben meg elvesztem a férjemet. De nem adhatok teret az érzelmeimet, mert tudom, hogy azt akarja, hogy erős legyek, és az utolsó szavainak szépségére akarok emlékezni, amit a hajója felrobbanása előtt mondott. A “Warrior”-ban két lányom van és próbálom összetartani a családot ebben a nehéz gazdasági helyzetben. Szörnyen küzdünk gazdaságilag és meg akarom védeni a lányaimat attól, hogy hatással legyenek rájuk a gazdasági problémáink.
Mindhárom esetben olyan anyát alakítok, aki feladná a saját életét a gyerekiért. Három szerető anya három nagyon különböző környezetben.

2. A “Warrior”-t szeptember 17-én mutatják be… Számos interjú várható erről a karakterről a bemutatás időpontjának közeledtével.

Flourish

1. Csak a képernyőn kezdtem a szomszéd lányt alakítani. A színpadon sokkal komorabb szerepeim voltak az évek során. Mindkettőt élvezem, de szándékom szerint annyi különböző típusú nőt szeretnék eljátszani, amennyit csak lehet. Ahogy láthattátok Cameron fejlődését az évek alatt a “House”-ban, nem szeretném folyton ugyanazt a karaktert játszani. A más az jó.

Jövőbeli tervek

1. Nem leszek benne tévésorozatban a következő évadban. A darab miatt nem tudtam részt venni pilotokban az idén.
2. Továbbra is producerkedem és írok. Én vagyok azon producerek egyike, aki rátalált a “Glee”-re és elvitte Ryan Murphyhez. Kreatív szinten nem maradtam ott, de a első évadban benne vagyok a végefőcímben mint társproducer, amiért benne voltam abban, hogy megtaláljuk és a megfelelő kezekbe tegyük a forgatókönyvet. Egyéb saját projekteken is dolgozgatok.

Gyerekkor

1. A következő szerepem Fili után a “Hobbit” gyerekverziójában Jane volt a “Mary Poppins”-ból.

Egyéb

Nem, nem kaptam meg a csomagot, amit Lisának adtak az upfrontson.

Igen, nagyon méltányoltam az ajándékcsomagot és a füzetet, amit a JMO Love Forum küldött. A füzet nagyon szép. Köszönöm!

[Facebook]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..