Nem mondhatjuk, hogy Jennifer Morrison egymás után falja a pasikat, de mióta kiírták a House-ból, kevésbé kísérem figyelemmel a szerelmi életét, így minden ezzel kapcsolatos híren meglepődöm. Azt nyilván tudjátok, hogy 2004-től 2007-ig Jesse Spencerrel járt, majdnem össze is házasodtak. Az Eiffel-torony tetején kérte meg a kezét, aztán még egy esküvői magazinban is szerepeltek, majd fél évvel később szakítottak.

Utána egy ideig egyikük sem járt senkivel, majd 2008-ban Jennifer összejött Amaury Nolascóval, Jesse pedig nem sokkal később szintén párt talált magának.

Most pedig Jen az Egyszer volt…-os kollégájával, a nála öt évvel fiatalabb Sebastian Stannel jár már harmadik hónapja. Persze előtte szakítottak Amaury-val. Úgy látszik Jennifernél a harmadik(-negyedik) év a kritikus egy kapcsolatban.

Jennifer Morrison és Sebastian Stan
Sebastian és Jennifer Vancouverben. Még több kép »

Hajrá, Jennifer! Amaury amúgy sem volt nekem szimpatikus – nem, mintha bárki is kérdezett volna -, de ő majdnem tíz évvel volt idősebb nála. Jesse-vel pedig egyidősek voltak. Persze nem számít a kor, csak érdekességként megjegyeztem.

Fura lehet egy ilyen kapcsolat, a forgatáson jöttek össze, amire számos példa van, nem is véletlenül. Egy sorozat forgatásán egy színész a kollégákkal sok esetben több időt tölt, mint a családjával. Akár meghitt, intim jelenetekben. Aztán néha a nap végére is megmaradnak az érzelmek, ez van. Múltkor volt egy poszt a Sorozatjunkie-n, ott jobban kivesézik ezt a témát, néha jó ilyeneken elgondolkodni.

Nemrég pedig azt olvastam, hogy Jennifer járt Ian Brennannel a középsuliban. Úgy tűnik, nem váltak el haragban, hiszen a Flourish-ban együtt játszottak, és a Glee beindításában is együttműködtek.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .