Jennifer Morrison új sorozata

Bár Jennifer Morrison már nem fog visszatérni a “Doktor House”-ba mint Dr. Allison Cameron, de azért a tévéképernyőről nem tűnik el. Az alábbi cikkben a következő (lehetséges) sorozatáról tudhatunk meg részleteket:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy gyönyörű színésznő, akit Jennifer Morrisonnak hívtak. Sokan imádták őt a “House”-ban és a hűséges rajongói követték őt a “fergeteges” “Így jártam anyátokkal”-ba. Most pedig Morrison azt reméli, új fejezet kezdődhet a karrierjében, mint főszereplő az ABC csatorna kalandsorozatában, amely varázslatos finomságokkal szolgál majd azon nézőknek, akik szerették a “Lost” című sorozatocskát.

Morrison ABC-pilotja, a “Once Upon a Time” (“Egyszer volt, hol nem volt”) Eddy Kitsis és Adam Horovitz, a “Lost” vezető producereinek közös agyszüleménye. Ez a pedigré egyszerre áldás és átok a sorozat számára, hiszen talán némely rajongók ismét egy szigetesszerű mesterművet várnak. Szerencsére Morrison elmondása szerint a Lostosoknak nincs okuk aggodalomra. Ami azt illeti, már maga a pilot* is fejet hajt majd az Oceanic-csapat történései előtt.

“Gyönyörűen írták meg a pilotot, és a színészek is nagyszerűek” – áradozik Morrison. “Nagyon különleges az egész.”

De kezdjük az elején: Miről fog szólni a “Once Upon a Time” azon kívül, hogy egy “napjainkban játszódó tündérmese” lesz?

“Alapvetően minden valaha megírt tündérmese-szereplő létezik a valóságban, de megátkozták őket, és elfelejtették, kik voltak eredetileg” – magyarázza Morrison. (Pl. a “Hármastársak”-ból ismert Ginnifer Goodwin játssza Hófehérkét és a “Szvingerek” Lana Parrillája a Gonosz Mostohát.) “A mi valóságunkban élnek, és nem tudják, hogy kik ők valójában. És emiatt soha nem lehet happy end az életükben.”

Morrison alakítja a sorozat fő karakterét, Annát – “két tündérmese-szereplő gyermeke, akinek az a sorsa, hogy mindenkit megmentsen az átoktól.”

Miközben ez nem egy akciósorozat, “Anna bírósági végrehajtó, szóval elég ütős a szakmája a való életben… szó szerint ütős” – mondja Morrison. “Nem tud repülni vagy ilyesmi, csak egy kemény csaj. Nem a szüleivel nőtt fel, és most ő lett ‘a kiválasztott’, szóval kissé zaklatott állapotban találjuk őt az elején.”

A korábban említett “Lost”-producerekről annyit mondott, hogy “Eddy és Adam annyira jól tudják keverni a fantáziavilágot a valósággal – amit a Lostban annyi éven át csináltak. A pilot egyszerűen beszippantja az embert és bemutatja az alaphelyzetet és a konfliktust.”

Ti várjátok már a “Once Upon a Time”-ot? És szerintetek hogyan fog beúszni az Oceanic 815 utasainak története a pilotba?

[TV Line]

* pilot = egy sorozat első epizódja, ami alapján a csatorna berendeli az újabb epizódot (vagy nem)


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .