Emlékeztek, mikor április környékén Jennifer Morrison egy (pár) napra vörösre festette a haját? Mindezt az új filmje – Some Girl(s) – forgatása miatt. A vörös időszaka alatt látogatott el az Us Weekly* magazin Hot Hollywood** partyjára, de előtte/utána lefotózták a fekete Andrew Gn-ruhában, a skarlátvörös rúzzsal és az Enzo Milano göndörítővassal megformált vörös hajával. A fotósorozaton mintha világosabb lenne a haja, mint a partyn, de attól még vörös:
Jennifer Morrison, Us Weekly, red hairJennifer Morrison, Us Weekly, red hairJennifer Morrison, Us Weekly, red hairJennifer Morrison, Us Weekly, red hair
(Kattints a képekre a nagyobb méretben való megtekintéshez.)
A fotózás apropója az volt, hogy a magazin beválasztotta Jennifert a legdögösebb Hollywood-i sztárok közé. Ezt írták róla:

Jennifer Morrison: A kifinomult

Az Egyszer volt, hol nem volt szépsége (33) a klasszikus, nőies stílust képviseli. “Ha megnézzük a negyvenes-ötvenes évekbeli filmeket, láthatjuk, hogy a nők régebben mennyire kicsinosították magukat nap mint nap” – mondta a szingli*** sztár, aki imádja Missonit, Giambattista Vallit és Isabel Marant-t.

[Us Magazine]

* Us Weekly: szó szerint “mi/USA, hetente”
** Hot Hollywood: szó szerint “Dögös Hollywood”
*** Jennifer azóta már nem szingli


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .