Jennifer és a golf – videók

Múltkor képeket láthattunk az eseményről, most pedig tömérdek videót is. Ezekben mindenki elmondja, hogy mennyire jó dolog rákos gyerekeken segíteni és közben golfozni, és, mikor meghallották, hogy Amaury Nolasco (Jen barátja) rendez egy ilyen eseményt, leugrottak gyorsan Puerto Ricóba a hétvégére, hogy támogathassák a gyerekeket. Jennifer többször is elmondja, hogy Amaury orvosi családból származik, és már kiskora óta beteg gyerekek vették körül. Szóval mindig is jótékonykodott beteg gyerekekkel, még azelőtt, hogy ismert színész lett volna. És remélik, hogy ez minden évben megrendezésre kerül majd. Ezenkívül Jen és Amaury is áradozik Puerto Ricóról; hogy ott minden hétvégén nagy banzájok vannak, buliznak meg ilyenek.

Jen 0:27-0:30-ig tűnik fel:

Még május 5-én egy sajtótájékoztatón jelentették be Amaury-ék, hogy megrendezik ezt az eseményt. Amaury annyit mond Jenniferről spanyolul, hogy “Boldog vagyok, nagyszerű lány. Próbál megtanulni spanyolul, ismerkedik a kultúrámmal, és ez mindent megér.” Aztán pedig Jen annyit mond, hogy örül, hogyha rákos gyerekeknek adnak pénzt az emberek, nagyon szépen köszöni.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .