Jennifer Morrison és az Egyszer volt, hol nem voltbeli kolleganője, Ginnifer* Goodwin a múlt vasárnapi American Music Awards zenei díjátadón az R&B kategória nyertesének bejelentői voltak. Így – mint bármelyik jelölt – ők is felvonultak a vörösszőnyegen, interjúkat adtak stb. Josh Dallas (Szőke Herceg) is ott volt Ginnifer mellett.
A folytatásban egy lejátszási listát és fotókat találtok Jenniferről az AMA-n.

Az interjúban Jennifer elmeséli, hogy pár éve egy karácsonyi partin egy interjúban megkérdezték tőle, hogy kivel kerülne szívesen a fagyöngy alá, ő meg viccből azt mondta, hogy George Clooney-val. Erre megjelent egy cikk, hogy “Jennifer Morrison szívesebben csókolózna George Clooney-val, mint a pasijával”. Josh elmondja, hogy Audrey Hepburnért, Ginnifer pedig, hogy Paul Newmanért van oda. Erre Jennifer rárivall, hogy “de ő az enyém!”. Édesek.

A másik interjúból kiderül, hogy Jennifer Abed Mahfouz libanoni tervező ruháját viseli. Elmondja, hogy mennyire szereti az AMA-t, mert egy nagyszerű koncertet láthat ilyenkor. (Már múlt évben is részt vett az eseményen.) “Vagy 16 zenész fellépésének lehetek tanúja egyazon színpadon. Mesés.” Azt is elárulja, hogy legjobban Nicki Minajt szereti a fellépők közül. Imádja.

Az estét pedig a Rolling Stone magazin afterpartyján zárta.

Jennifer Morrison, American Music AwardsJennifer Morrison, American Music AwardsJennifer Morrison, American Music AwardsJennifer Morrison, American Music AwardsJennifer Morrison, American Music Awards

* ejtsd szintén: dzsenifer


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .