Jennifer Morrison az amerikai Shape magazin januári számában szerepel egy fotóval és néhány kommenttel arról, hogyan őrzi meg az alakját.

Jennifer Morrison, Shape

Kirúgjuk a Ház oldalát Jennifer Morrisonnal

Nehéz elhinni, hogy Jennifer Morrison (32) két éve hagyta a stetoszkópját a Doktor House-ban. A köpenyét egy tiarára cserélte az ABC csatorna napjainkban játszódó tündérmesés sorozatában, melyben Hófehérke és Szőke Herceg gyermekét alakítja. A bűbájos színésznővel telefonon beszélgettünk – épp Vancouverben, Kanadában forgatták a sorozatot – elárult pár varázstrükköt a boldog (és egészséges) élethez.

Házhoz jön

“Mialatt a House-ban szerepeltem, eléggé tönkrement a bőröm. Aztán rátaláltam a Koh Gen Do-ra – amely egy japán sminkmárka -, az lenyugtatta az irritált területeket. Tényleg bevált.”

Csak szimplán!

“Nem bonyolítom túl az étrendemet: napközben leginkább gyümölcsöt és zöldséget eszem, aztán bármit ehetek vacsorára, amit csak akarok. Egészséges ételeket választok, mint pl. a szusi vagy a grillezett hal, mert jó érzés, ha helyesen étkezhetek.”

Kevesebb stressz

“Pihenésként legjobban takarítani szeretek. Kitisztítom a dolgokat és kidobom, amire nincs szükségem. Ha a spájz és a frizsider rendezett, nyugodtabb vagyok.”

Úristen, festek!

“Természetes szőke vagyok, de már majdnem minden elképzelhető színre festettem a hajamat. Szeretem olyannyira felvenni a szerepeimet, amennyire csak lehet, és ez gyakran hajfestéssel kezdődik.”

Kell a kókusz

“Kókuszvizet iszom edzés előtt. Pont elég kalória és elektrolit van benne ahhoz, hogy működjek. Már fizikailag is kezdek rászokni.”

Vékony lábak

“Régebben bokszoltam és erősítettem, de most jógázom vagy hetente három-négyszer futok. Egyedül a kardioedzés miatt marad ilyen vékony a lábam.”
Jennifer Morrison, Shape

Színész-tanár

“A szüleim tanárok. Én is az lettem volna, ha nem színész lennék. Tanítottam színpadi mozgást, táncot és színészetet – ez nagyon sokat adott.”

A cikk internetes változata (régebbi fotókkal illusztrálva)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .