Jennifer a megaspoiler #2-ről

Az EOnline! beszélgetett Jennifer Morrisonnal (Dr. Cameron). Aki még nem látta a 6×08-at, illetve főleg, aki a tv2-n követi a sorozatot, az ne olvasson tovább! SPOILER

Azok, akik látták a tegnapi “Doktor House”-t, láthatták, amint Jennifer Morrison Allison Cameronja kisétál mind a férje (Jesse Spencer mint Robert Chase), mind a Princeton-Plainsboro Kórház életéből. Szóval Cameron most elmegy, és elmegy örökre, ugye? Nos… talán.

Egyre nő a bizonytalanság Cameron jövőjéről, és, mikor ma este elkaptuk Jennifer Morrisont a Star Trek DVD/Blu-ray-premier buliján, az az érzésünk támadt, hogy maga Morrison sincs teljesen tisztában, hogy vissza tér-e valaha.

Emelt fejjel távozott, és ezeket mondta ma este a szépséges Griffith Obszervatórium vörösszőnyegén Los Angelesben:

Szóval, mi vár Cameronra a tegnapi epizód után? “Nem hiszem, hogy bárki is tudná… az írók mindig csak pár résszel tartanak előbbre és David Shore mindig hűen írta a karaktereket és azt írta le, amiben hitt velük kapcsolatban.” – mondta Morrison. Azt is elmondta, hogy Shore most próbálja kitalálni, hogy mi is van Cameronnal tulajdonképpen, és “hogy beleillik-e a kórház életébe… amennyire én tudom, még ők sincsenek ezzel tisztában. Szóval, ennyit tudok elmondani.”

És melyik az igaz? Állandó szereplő marad vagy csak vendégszereplőként térhet vissza? Morrison erre azt felelte, hogy “Még mindig állandó vagyok elméletileg. Tényleg nem tudom. Csak azt tudom, hogy nem tudom. És ezt egyre többen a szememre hányják. Ez rossz érzés, mert azt kívánom, bárcsak tudnék választ adni az embereknek. De, öm, azt hiszem még bármi történhet.” (Még van, akinek nem tetszik, hogy Morrisont hozzák kínos helyzetbe azzal, hogy neki kell válaszolni a munkájával kapcsolatos kérdésekre anélkül, hogy egyáltalán tudná a választ?)

Viszont azt tudja, hogy a rajongók mennyire támogatják. “Nem olvasok el semmit a neten, mert, ha elolvasod a jókat, akkor el kell olvasnod a rosszakat is. És, ha elolvasod a rosszakat, akkor attól szomorú leszel, szóval én egyszerűen csak elkerülöm az internetet. De még ezzel együtt is nagyszerű érzés, hogy ennyire támogatnak a rajongók. Nem tudom nekik eléggé megköszönni. Nagyon sokat jelent nekem, hogy a nézők szeretik a karakteremet. Ennél többet színész nem is kívánhatna.”

Jennifer Morrison eszméletlen. És ti mit szóltok? Jobb lenne, ha a producerek rendesen lezárnák Cameron történetét vagy maradnátok bizonytalanságban remélve, hogy Morrison pozíciója szilárdabbá fog válni, mint az “elméletileg még állandó szereplő vagyok”.

De addigis: a mesés J.J. Abrams által rendezett “Star Trek”-film (amiben Morrison James T. Kirk anyját alakítja) csütörtökön kerül boltokba DVD-n és Blu-rayen. A “Doktor House” pedig hétfőnként látható este 8-tól a Fox-on. Szerintünk mindkettőt nagy mennyiségben kell fogyasztanotok. Ennyi!

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Mióta kiderült, hogy valaki besúg Ausiello-nak, azóta -sajnos-, megrendült a bizalmuk a készítőknek mindenki irányába, ezért ez a bizonytalan találgatás szerintem Jen részéről is. Egy közepes rész végét úgy felhúzta a játékával (szerintem az előtte lévő x évben nem teljesített ilyen jól, mint abban a két jelenetben)
    Szimpatikus színésznő, de örülnék, hogy kipróbálhatná magát más irányban is nem csak kórházdokiként. (Vagy passzoljuk át a SGH-ba?) Star Trekben meg tetszett a rövidke jelenete 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..